reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Wsiakłam przed tv i przed snem zajrzałam do Was jednak ;)

Sospettosa- chyba wyjątkowo podobnie myślimy.. bo ja też się zgadzam z Tobą :)

co do tortu...aż mi sie nie chce wierzyć żeby to było specjalnie...wydaje mi się że kici nie dopatrzyła się do na nim jest...moj M też w pierwszym momencie zapytał "a co to?" (...) coż- czekamy co powie kici...?

Mamusia- oczywiście że kogoś interesuje- np mnie :)
Bo poza tym całym bajzlem który się zrobił jest jeszcze coś ważniejszego- nasze maluszki bo po to jest to forum i nasze wypowiedzi- tymi wrazeniami dzielimy sie od pierwszego grama tych szkrabów! :)

Optymistycznie kończąc ide przypomnieć M że ma dac butle naszej córce bo oczywiście wsiąknął tez przed kompem grając w jakąć niezwykle pasjonującą grę..ehhh ;)

dobranoc

Hej dziewczynki, nie wiem czy dobrze że znalazłam w końcu czas i tu zajrzałam:szok:
Nie wierze że tak naprawdę przez taka głupotę się tak podziało... przykre !

Daga
jeszcze zdążę WSZYSTKIEGO co tylko NAJlepsze !!!!

e.salamndra mam nadzieje że nie jest za późno z tą fotką postaram się jeszcze dziś coś wybrać

nata mam nadzieję że Julcia dziś da się wyspać mamusi :tak:

sospettosa no to już GRATULUJE !!!;-)

gosienko życzę spokojnej nocki:tak:

kamisia moja Laurka też ostatnio taka niespokojna i strasznie "rzuca" się przez sen a glutenu nie podaje jeszcze

akata u nas to samo nie chce jeść, marudna taka.... nie wiem czy te zęby jej tak na raty idą czy co...

zielona
trzymma kciuki żeby wszytsko się Wam ułożyło!!

A u nas jak już pisałam maruda pełną parą ale muszę się przeznać że zakochałam się w moim dzieciu jeszcze bardziej od kąd mieszkamy sami. JEst zupełnie inaczej i jest w końcu tak jak być powinno. To ja jestem mamą i nie słuszę ciągle dobrych rad. Ja wiem że moja mama robiła to w dobrej wierze ale, z resztą co Wam bede tlumaczyc same wiecie jak jest z takimi radami. Dalej mala wozę do niej gdy ide do pracy ale ona juz tez troszke spasowala i jest prawdziwa babcia a nie mama2. Mam nadziej ze bedzie juz tylko super:-)
Uciekam na inne watki
Buziaki i dobrej nocy

Hej dziewczyny, ja dziś czasu na net nie miałam, bo w niedziele chrzcimy Lenkę i jak już pisałam teściowa mi na ten czas oszalała;-)
U nas w domu mowa o torcie i doczytałam, że tu również... :/
Uważam, że Kici nie zauważyła co wkleja.
Dadze życzę spełnienia marzeń!!
No i zmykam, bo padam na cycki.
Dobrej nocy!

cześć wszystkim ja znowu bez snu - Julka była marudna, ale chyba dlatego, że przyzwyczaiła się przez tą gorączkę, że tylko jęknie a rodzice już są i biorą na rączki. U nas już dobrze

Witam się sobotnio. Noc za nami taka jak dawniej czyli pobudka o 1.30 i 3.30 potem małe arie operowe i kimanko do 7. Glutenu wczoraj nie podałam i teraz nie wiem czy to zbieg okoliczności czy skutek uboczny. Aniez dziękuje za linka poczytałam i innych skutków ubocznych brak zatem modle się żeby to nie była celiakia - nigdy nie spotkałam się jeszcze z taką chorobą. W środe idziemy do pediatry to podpytam.Mały teaz śpi a ja idę sprzatac. Nie wiem czy w weekend jeszcze zaglądne więc miłego weekendu , Elvie- udanych chrzcin!

Ależ tu cicho... jak makiem zasiał...

Kamisia- myślę, że to mógł być zbieg okoliczności, albo Anonio miał ból brzuszka, ząbka, focha... ja nie wiem co taka mała glizdeczka może jeszcze wymyślić :-D

Ogólnie ogarnęliśmy chatę, a teraz Kuba ćwiczy z tatusiem fikołki, Bartula śpi :szok:, mamuśka w necie... ale zaraz trzeba zmobilizować siebie i rodzinę do mycia okien :sorry: już widzę ten porażający entuzjazm :eek:

Dzien dobry

Ja niewiem co tu sie dzieje,i kto sie z kim o co kloci,ale moze to i lepiej.Przez ostatnie tygodnie mialam dorywczy dostep do sieci,wiec nie jestem do konca w temacie,aczkolwiek czuc tu dziwna atmosfere.

reklama
witam sobotnio.
u nas nocka udana. maly jak zasnął o 20.30 tak obudzil sie o 24.30 i spal juz do 5.30. to byl jakis cud. bo ogolnie wstaje co 2 godz.:/
ja tez juz troche posprzatałam, przygotowałam obiad i czekamy na K jak wróci z pracy.
zdrowka dla dzidzioli.
salamandra wysłałam fotke.
aniez- jak ja tego nie lubieee. a ja sie przybieram umyc kafelki łazienkowe od góry do dołu. ale narazie czekam bo Kacperek nie jest na tyle duzy by zajac sie samym saba przez 2 godz.pewnie zrobie to zima.

Do góry