reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
!!!! Achtung achtung atansiął atansjoł !!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziś wydrukowałam magisterkę :D. Jeszcze tylko obrona i z głowy :-D
Oby tylko było coś więcej niż dostateczny z pracy :-(. Tyle niedociągnięć tam jest, że aż wstyd. No ale jak to powszechnie wiadomo, jak się tyle srok za ogon ciągnie to wychodzi jak wychodzi.

No! To tyle ogłoszeń na dziś :)

super wieści; teraz to już z górki, obrona to tylko formalnośc.

Witam wieczorkiem

Helenka już śpi mam nadzieję że jak ten ząb już wyszedł to nocka będzie spokojna:tak:

tego życzę i zdrówka.

no troche Kici pojechala.....

czemu? Jednak Mexico?

Dzidzius spi, zimne karmi w rece, a w drugiej truskaweczki... Zaraz zaczynamy projekcje jakiegos filmiku.

to udanego wieczoru :-)

Kici chyba naprawdę się nie przyjrzała temu tortowi.
jakos to takie niesmaczne.

Kamisia odstaw gluten tak jak radzi Aniez i jak Antoś się uspokoi to znów zacznij podawać i wtedy zobacz czy to bylo od glutenu.

Malż chory, mówi że go klatka piersiowa boli cała i płuca...... pieknie ale do lekarza nie idzie bo po co. :wściekła/y:

Ola prawie cały dzień na zmianę buczała i spala glowa mi pęka...........
i w ogóle cos ostatnio mało je :-(

zobaczylam tego torta i rece mi po prostu opadly, no juz bezczelnosc osiegnela apogeum tutaj
nic nikomu nie odpisuje i innych watkow nie czytam, mam dosc
nara

Meelduje tylko ze zyje o ile kogokolwiek to interesuje. Nadrobilam wszystko ale nie odpisze dzisiaj bo komp zepsuty i pisze z tel.

Daga 100 lat. Samych radosnych chwil!

reklama
Do góry