reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziekuje, u mnie w porzadku, rzadko pisze, czesciej czytam, jakos nie mam zwykle weny... lozeczko kupione, wozek tez... :-D Ewa... Ty na pewno wiesz... w jakim wieku dziecko osiaga 15kg???

Drugi synek - to tez fajnie, przynajmniej ubranka sie nie beda marnowac ;-)

Gratulacje z dziewusi :-D Kuba ma prawie 2 i pół roku i waży 15 kilo. Jak miał rok to waga zdecydowanie zwolniła :-) Ale dość szybko ze spacerówki przeniosłam go do parasolki, bo tego grzmota + dziecko po prostu nie szło pchać :-(

Dzieki dobra Kobieto za slowa otuchy... Bo juz myslalam, ze to taki urok i zostanie tak na zawsze...
Swoja droga kurcze zawsze w gazetach jak pozuja jakies gwiazdy w ciazy to sa sliczne, zgrabne, bez rozstepow i cellulitu... Czlowiek sie napatrzy a potem widzi siebie i :szok:

Eeee Katik photoshop czyni cuda ;-)

Nadia ma prawie 3 lata i waży tylko 13kg:sorry:

Mój ma rok i trzy miesiące i tyle waży :-D ale mam kolezankę w córcią 3 letnią która waży tyle co Szymek:-D

Póki co ja ją robie, ale mam dane dopiero od 9 dziewczyn:sorry:

Póżźniej Was poczytam bo spadam na basenik

A zaraz wyślę .. kurde ale naklikałyście .. kiedy mam to przeczytac jak mnie cały dzień nie było w domku co ?:tak:

noooo...odnośnie tych gwiazd po porodzie. dajmy na to szanowna pani Cichopek. Ona wyglądała jak wieloryb w ciąży, a zaraz po urodzeniu dziecka, patrze, a ona znów szczupła, wcięcie w talii i te bajery... też bym tak chciała...i wątpie żeby to był photoshop

O właśnie, a że jeszcze tak z ciekawości zapytam - pracujecie w ciąży? Do kiedy macie zamiar? Ciekawam bo mnie wszyscy w pracy wysyłają na L4 :szok:

reklama
Do góry