reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
No i dupa :-( Odwolali mi usg :no2::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

u nas jest tak,ze brat mojego M ma dwie cory i tesciowa twierdzi,ze jej drugi syn bedzie plodzil tylko synow,zobaczymy ale bym jej utarla nosa jakby byla dziewczynka,bo twierdzi ze wszystko wie lepiej jest nawet madrzejsza od lekarzy,och jak ona mnie czasami wkurza,ostatnio nam nawet powiedziala,ze jak wybierzemy jakies dziwne tzn.nie takie jak jej sie podoba imie to i tak bedzie mowila do dzidzi tak jak ona chce,po moim trupie,denerwuje mnie tylko niepotrzebnie

Tesciowe maja to do siebie, ze wkurzaja... Z tym imieniem to 'lekka' przesada... w koncu to WASZE dziecko, a nie tesciowej
:confused2:

13x13-Powodzenia ,pewnie ze bedzie dobrze ale i tak trzymam kciuki:-)

Rudzia789-ja odwrotnie mam z tym spaniem,przy pierwszym dziecku spalam jak susel a teraz na bezzsennosc cierpie mam nadzieje ze to wszystko sie jakos ureguluje wkrotce.

Justa84-olej tesciowa ja bynajmniej tak robie jak mnie moja wkorzy,
po za tym to wasze dziecko i nie ona tu pierwsze skrzypce gra

Olapolap-szkoda ze odwolali zwlaszcza ze tak czekamy na to USG

Uciekam bo musze jeszcze dom ogarnac i ugotowac obiad zaraz mezul wraca,odezwe sie pozniej jak wroce ze scanu.pa

Ostatnia edycja:
13x13-Powodzenia ,pewnie ze bedzie dobrze ale i tak trzymam kciuki:-)

Rudzia789-ja odwrotnie mam z tym spaniem,przy pierwszym dziecku spalam jak susel a teraz na bezzsennosc cierpie mam nadzieje ze to wszystko sie jakos ureguluje wkrotce

mnie to sie uregulowalo pod koniec ciazy - nie wiem cy juz wyczerpanie organizmu czy organizm sie przyzwyczajal do porodu...ale tez kazda z nas jest inna i ciezko to wszytsko porownywac :)
napewno bedzie wszytsko ok :)

u nas jest tak,ze brat mojego M ma dwie cory i tesciowa twierdzi,ze jej drugi syn bedzie plodzil tylko synow,zobaczymy ale bym jej utarla nosa jakby byla dziewczynka,bo twierdzi ze wszystko wie lepiej jest nawet madrzejsza od lekarzy,och jak ona mnie czasami wkurza,ostatnio nam nawet powiedziala,ze jak wybierzemy jakies dziwne tzn.nie takie jak jej sie podoba imie to i tak bedzie mowila do dzidzi tak jak ona chce,po moim trupie,denerwuje mnie tylko niepotrzebnie

ale bym się wkurzyła jakby ktoś do mojego dziecka chciał mówić inaczej niż ja wybrałam... zabroniłabym wtedy wszelkich kontaktów! niech szanuje mój wybór...

Nie dziwie Ci się, że się wkurzyłaś

reklama
Ja to się musze ogarnąć i to szybko bo w kwietniu będzie dzidzia a już w lipcu pojedziemy nad morze na dwa tygodnie więc jakoś musze wyjść na tą plaże he he . Palmy sobie darujemy ale naszego morza sobie nie odpuszczę:tak: Zresztą mamy takie swoje miejsce gdzie nie ma ludzi i pensjonat wyposażony tak że tylko tam z dziećmi śmigać ( kuchnia w pokoju , łóżeczko , plac zabaw itp.

No nic czas sprzatać znowu , kurde w domu mnie nie ma a się brudzi:wściekła/y: Krasnale chyba mam jakieś

hej:-)
my tez sie wbieramy nad morze z bablem w przyszlym roku, wiec jesli moge to poprosze o jakies namiary, bo niestety nie zawsze jest takie proste znalezienie odpowiedniego miejsca dla małej dzidzi.
z góry serdecznie dziekuje:-)

Do góry