reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny dziś o 16 usg -trzymajcie kciuki tak profilaktycznie co bo przecież musi być dobrze:tak:

A my wczoraj mieliśmy wieczór oliwkowy -wykąpaliśmy się oglądaliśmy filmy S usiadł za mną i traktował mój brzusio oliwką -na rozstępy:-) ale mnie wymasował -ulga. Jakaś taka lżejsza się zrobiłam od razu;-)

Ewka84 masz rację -jak człowiek zaczyna mniej świrować i powtarzać "przytyłam, mam wałki" to się okazuje że nie ma:-)

Rudzia789 tak naprawdę to jest niewielu facetów lubiących wieszaki -bo pomimo ze na nie się gapią to jakoś nie gnają za kośćmi. Ja jak schudłam 12 kg to S powiedział że przestanie ze mną sypiać:eek:

Mamusia87 dziękuję za odpowiedź -dobrze tak wiedzieć co lekarze przepisują w razie w:tak:

Elvie3 główne powody zdrady -ludziom się w głowach pieprzy. Wydaje im się że życie to telenowela wiec po co wracać do domu, pieluch i problemów, niezapłaconych rachunków i wiecznych awantur o kosz na śmieci albo grypę małej/małego? przecież można korzystać z uroków beztroski z kimś innym -bo na początku każdego związku jest beztrosko i bez problemów. Po co wracać do zmęczonej żony która rano wstaje wyszykuje dzieci do szkoły, leci do pracy, wraca, gotuje sprząta i jest wiecznie zmęczona skoro można iść do wiecznie zadbanej i pachnącej panny X która nie chce żeby jej zmyć gary, zawieść psa do weterynarza czy wywiesić pranie. Zdrady są przez to że ludzie nie są dorośli do związków i tego co ten związek ze sobą niesie. Dzięki za rady:tak:

Kwiatuszek
ja robię inhalacje z amolu -nie wiem jaka to różnica ale amol mam pod ręką:tak:

Aga2010 myślę że to taki urok i żaden sposób nie pomoże:no: ja na szczęście miałam tak raz ale po prostu poleżałam, przytuliłam się do cieplutkiego S i zasnęłam:-)

Karola322 a jak wyniki moczu? jeśli są dobre to po prostu więcej pij -niech nerki filtrują -jak nie lubisz wody to rób ją z sokiem malinowym albo herbatki oocowe pij:tak:

Jesteśaniołkiem nie nałykałaś się powietrza za dużo? albo za gorące nie było? ja tak mam z pazernosci jak wszystko połykam na raz;-)

Akaata ja wymusiłam od S drugą kodrę bo jak mieliśmy jedną to przyznam troche trudno mi było ją wyszarpywać:-) a jak teraz mam swój kokon i S zabiera jedną kołdrę to ja sie w druga owijam ucho przykrywam i ani hrapanie ani jego kręcenie mnie nie budzą;-)

Justa24
no tu właśnie o biust chodzi:-D:-D:-D łaźą i tylko ale fajna pupa ale fajne cyce -fałdy na brzuchu to oni nie widzą:tak::-D i o to chodzi -tą ślepotę eguluje sama natura:-)

Katik gatuluję ciociu!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Edyta01
a jak teraz sie czujesz? bo widzę ze nieciekawe przeżycia:no:

aniam141 ja nie mam pomysłu jak się kontrolować z jedzeniem jak żołądek zaczyna ssać i boleć aż robi mi sie niedobrze -no zawsze marchewą można zagryźć -o to chodzi? żeby sie np chlebem nie opychać? ja póki co mam 0,8kg na plusie więc chyba nie ma co panikowac -a jem sporo -jak na mnie. To daj namiar na ten pensjonat -ja właśnie chciałam szukać powoli czegoś takiego -a jak nie pensjonatu to mieszkania do wynajęcia na tydzień żeby jednak odpocząć gdzieś a malcowi sie przyda jodu trochę:tak:

Zielona maupa :eek:nie dziwię się że jak zobaczył Cię w wyobraźni z apteczką w jakiejś jaskini to wymiękł:-);-) choć znając mnie to nie będzie łatwy poród -dla lekarza:-) bo ja prędzej na czworakach będę zasuwała po podłodze niż mnie na tym łóżku położą -tak strasznie mnie ta pozycja przytłacza:eek:

anik567 nieeee, mąż martwi się o Was:tak: a wiesz że jak gdzieś jeszcze niechcący sie naczytał ze to może zaszkodzić albo nie daj borze w robocie miał koegę który stracił malucha i np to podawał za powód -to blokada gotowa:-( może zapytaj co się dzieje? może lekarz niech mu owie ze jest ok

Olapolap -wszystko jedno oby zdrowe:tak: a jak nie tym razem to następnym dziewuszka będzie;-)

Aniez
ja przeżywam że nie moge chodzić na żadne ćwiczenia -u mnie aerobik był na porządku dziennym w stałym planie dnia po pracy a później:no: lekarz zabronił wszystkiego ale lato faktycznie bedzie super -wózek i na spacerek marsz:-)

Studiującamama i o to chodzi:-)

Wronka to razem do sierpniowego wesela walczymy:-) ja mam w ostatni weekend sierpnia ale z moim uporem dam radę

Kici69 Ty uważaj co mówisz:-D ale ja też tak miałam -wystraszyłam S jak się zerwałam i zczęłam coś gadać ale ułożył mnie do snu spowrotem;-)

Uciekam się zbierać, trochę posprzątać i do lekarza.... ufff wrócę to dam znać
miłego dnia dziewczyny

reklama

Ja nie wiem czemu ludzie sie tak napalaja na chlopczyka, co dziewczynka gorsza?
:eek: Niestety odnosze takie wrazenie jakby spoleczenstwo tak na nas patrzylo :-(
u nas jest tak,ze brat mojego M ma dwie cory i tesciowa twierdzi,ze jej drugi syn bedzie plodzil tylko synow,zobaczymy ale bym jej utarla nosa jakby byla dziewczynka,bo twierdzi ze wszystko wie lepiej jest nawet madrzejsza od lekarzy,och jak ona mnie czasami wkurza,ostatnio nam nawet powiedziala,ze jak wybierzemy jakies dziwne tzn.nie takie jak jej sie podoba imie to i tak bedzie mowila do dzidzi tak jak ona chce,po moim trupie,denerwuje mnie tylko niepotrzebnie

dziewczyny to i ja się dołączam do Was - tez wiecej dzidziulków już nie planuję a po ostatniej ciązy zostało mi 3 kg pomimo ze karmiłam i to takie 3 kg że straaasznie je widać :-p:-p:-p
więc wstępuje chętnie do klubu mam chcacych jak najszybciej dojść do formy sprzed jednej lub więcej ciąż :tak::tak::tak:

a dziewczyny czy wsztystkie planujecie karmić maluszki piersią??
jakie są wasze zapatrywania w tym temacie?? :rofl2::rofl2:

Ja również wiecej dzieci nie planuje i mam zamiar zrobic wszystko by wygladac jak laseczka:tak:, pewnie wrócę na rower stacjonarny i będę kontynuowała basenik:-D

Co do karmienia, karmiłam córcię piersią 9 m-cy i uważam,że było to w sam raz, córcia bez problemu przeszla na butlę i bardzo chętnie piła modyfikowane aż do 3 r.ż., krowiego co prawda nie lubi, ale danonki i inne jogurty uwielbia:-D. Drugie dzieciątko rownież zamierzam karmic ok 9 m-cy:tak:

Mam dzis wieczorem usg, trzymajcie za mnie kciuki :tak: Tymczasem staram sie walczyc z mdlosciami, kooooooooszmarrrrrr :eek: Ile to jeszcze potrwa? No ILEEEEE??

Kciuki zaciśnięte, napewno wszystko bedzie dobrze:tak:. Daj znac jak wrócisz:-)

WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY:wściekła/y:

Karola bardzo Ci współczuje, ale nie mam pojecia co Ci poradzic kochana, trzymaj się dzielnie, niewiem może poczytaj jakąś optymistyczną książkę przed zaśnięciem i te koszmary znikną:sorry:

Ja nie wiem czemu ludzie sie tak napalaja na chlopczyka, co dziewczynka gorsza?
:eek: Niestety odnosze takie wrazenie jakby spoleczenstwo tak na nas patrzylo :-(

Mnie osobiscie wsio ryba. Mam przekochaną córcie i spokojnie mogę miec jeszcze jedną:tak:. A jak będzie synek tez się nie obrażę. Najważniejesze by bylo zdrowe, a jakiegoś specjalnego parcia na płec nie mam:tak:

13x13 trzymamy kciuki (profilaktycznie) bo napewno wszystko jest dobrze:tak:. Ja rownież wesele mam pod koniec sierpnia:-D(dokładnie 20) i jak znam siebie, a uparta ze mnie bestia:tak: to dam radę doprowadzic sie do stanu użyteczności publicznej:-D

Ja nie wiem czemu ludzie sie tak napalaja na chlopczyka, co dziewczynka gorsza? :eek: Niestety odnosze takie wrazenie jakby spoleczenstwo tak na nas patrzylo :-(

A ja bym chciała dziewczynkę i to bardzo , mój J ma z poprzedniego związku dwóch chłopaków no i ze mną trzeciego więc już wystarczy tych jajek w rodzinie . Córunia tatunia by się przydała:tak:

aniam141 ja nie mam pomysłu jak się kontrolować z jedzeniem jak żołądek zaczyna ssać i boleć aż robi mi sie niedobrze -no zawsze marchewą można zagryźć -o to chodzi? żeby sie np chlebem nie opychać? ja póki co mam 0,8kg na plusie więc chyba nie ma co panikowac -a jem sporo -jak na mnie. To daj namiar na ten pensjonat -ja właśnie chciałam szukać powoli czegoś takiego -a jak nie pensjonatu to mieszkania do wynajęcia na tydzień żeby jednak odpocząć gdzieś a malcowi sie przyda jodu trochę:tak:

A prosze bardzo
http://www.nadmorze.pl/podszumiacymdebem/
Jak sie spodoba daj cynk .. Bo ja jadę napewno i moja przyjaciółka z dziećmi też . A czym nas wiecej tym lepiej;-) W tatmtym roku było nas 7 szt i 6 szt dzieci:tak:
my juz tam dwa razy bylismy , babka ma też pralke co ułatwia pobyty z dziećmi , w kazdym pokoju jest lodówka , do plazy 150m idzie się skrajem pola . Wszystko nowe i zadbane :tak: co do jedzenia to jak się głodna robię , to raczej jogurt , lub płatki na mleku ew. jabłko , wasa z masełkiem i tego typu rzeczy . Unikam objadania sie słodyczami co robiłam poprzednio . Jem czesto a mało bo wiekszej ilości nie jestem w stanie na raz zjeść . Pewnie to przez odchudzanie bo się tak organizm przyzwyczaił .

Dziecko śpi , ale bloga cisza he he . idę jakiś obiad zmontować

Hej kochane
Mam nadzieje ze u was wszystko wporzadeczku ,jeszcze nie mialam czasu nawet poczytac postaram nadrobic to pozniej.:sorry:
A ja dzisiaj jak na szpilkach siedze bo mam pierwsze USG o 14.40 juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc moja fasoleczke kochana.:tak:

Chcialabym wam poodpisywac ale przepisac wasze slowa to by troche zadlugo bylo a ze asem nie jestem, nie wiem jak powklejac cytaty pomozcie sierocie:no:
Buziaki

witam nareszcie nadrobilam wszystko co naskrobalyscie ;)

jesli chodzi o spanie to ja jak narazie nie mam z tym klopotu bo spie gdzie usiade ;) ale za to przy pierwszej ciazy mialam straszne klopoty bywalo tak ze cala noc nie zmrozylam oka... ciezki to byl okres ale probowalam chyba wszytskiego zeby sie uspokoic wyciszyc jakos sobie pomoc ale nic nie pomagalo poza tym nocne koszmary mnie dopadaly ojjjj ciezko bylo...

Karolcia Ty mi uwazaj na siebie bo jak nie to przeloze przez kolano zobaczyc ;)
przestan mi sie kochana denerwowac - najwazniejsze ze z malenstwem wszytsko wporzadku a mdlosci, bezssenosci to wszytsko pikus;* pamietaj kochana :* to tylko 9 miesiecy a potem malenstwo bedzie przy TOBIE :* cumolki kochana i glowa do gory :*

reklama
Do góry