reklama
Justys84
Fanka BB :)
napewno wszystko bedzie dobrze!trzymam kciukiMam dzis wieczorem usg, trzymajcie za mnie kciuki Tymczasem staram sie walczyc z mdlosciami, kooooooooszmarrrrrr Ile to jeszcze potrwa? No ILEEEEE??
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Mam dzis wieczorem usg, trzymajcie za mnie kciuki Tymczasem staram sie walczyc z mdlosciami, kooooooooszmarrrrrr Ile to jeszcze potrwa? No ILEEEEE??
oczywiście będziemy trzymać, jestem pewna, ze Twoje bobo Ci pomacha, na tym etapie wszystkie są takie chętne, żeby z rodzicami się rączką witać
WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIE SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY
Justys84
Fanka BB :)
no moj sie nawet popatrzyl w moja strone mam to na zdjeciu uwiecznioneoczywiście będziemy trzymać, jestem pewna, ze Twoje bobo Ci pomacha, na tym etapie wszystkie są takie chętne, żeby z rodzicami się rączką witać
Zobaczymy czy moj nie bedzie spac, bo badz co badz, pora bedzie juz pozna ;-) Moj M juz by chcial zobaczyc u bobo siusiaka i powiem Wam, ze nie dociera, ze jeszcze o wiele za wczesnie zeby cokolwiek takiego zobaczyc ;-);-);-)
justa wiem że to nie muszą być nerki na razie się nie martwie zrobię badanka moczu i krwi i zobaczymy co będzie. Mam nadzieję że dobrze nie ma innej opcji mało pjie więc muszę to nadrobić i wszystko wróci do normy:-):-)karola322 - ty sie nie stresuj, nie wiadomo czy to ma wspolnego z nerkami, nieraz boli cos tam i nie zawsze ma to cos wspolnego z nerkami, a jesli picie ci pomaga to pij, w ciazy i tak trzeba pic wiecej niz normalnie, zbadaj to jak najszybciej u lekarza i zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze
reklama
no mnie siejuz tez wszyscy pytali po wizycie ''i co i co chlopczyk'' a mi to obojetne byle zdrowe choc cos mi podpowiada,ze bedzie chlopaczek
Ja nie wiem czemu ludzie sie tak napalaja na chlopczyka, co dziewczynka gorsza? Niestety odnosze takie wrazenie jakby spoleczenstwo tak na nas patrzylo :-(