reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mam dzis wieczorem usg, trzymajcie za mnie kciuki :tak: Tymczasem staram sie walczyc z mdlosciami, kooooooooszmarrrrrr :eek: Ile to jeszcze potrwa? No ILEEEEE??

reklama
WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY:wściekła/y:

jesli chodzi o spanie to tez od paru dni mam problem przebudze sie w nocy i juz mam po spaniu,a nigdy tak nie mialam ogolnie to naleze do spiochow ogromnych:)

Zobaczymy czy moj nie bedzie spac, bo badz co badz, pora bedzie juz pozna ;-) Moj M juz by chcial zobaczyc u bobo siusiaka i powiem Wam, ze nie dociera, ze jeszcze o wiele za wczesnie zeby cokolwiek takiego zobaczyc ;-);-);-)

karola322 - ty sie nie stresuj, nie wiadomo czy to ma wspolnego z nerkami, nieraz boli cos tam i nie zawsze ma to cos wspolnego z nerkami, a jesli picie ci pomaga to pij, w ciazy i tak trzeba pic wiecej niz normalnie, zbadaj to jak najszybciej u lekarza i zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze
justa wiem że to nie muszą być nerki na razie się nie martwie zrobię badanka moczu i krwi i zobaczymy co będzie. Mam nadzieję że dobrze nie ma innej opcji mało pjie więc muszę to nadrobić i wszystko wróci do normy:-):-)

no mnie siejuz tez wszyscy pytali po wizycie ''i co i co chlopczyk'':) a mi to obojetne byle zdrowe choc cos mi podpowiada,ze bedzie chlopaczek

reklama
Do góry