reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie dziewczyny:-). Ja dzisiaj o 16.00 ide do ginika. Ciekawe czy już sywierdzi ciążę:-). Normalnie to bym się jeszcze wstrzymała z wizytą ale moja doktórka od jutra ma urlop więc z musu ide;-). Zobaczymy. A w sobote wyjeżdżam na tydzień, strasznie się cieszę:tak::tak:. W prawdzie niedaleko ale liczy się zmiana otoczenia i relaksik:-D.

reklama
Hej
Boli mnie gardło i mam powiększony migdałek, czuję, że zapalenie przechodzi na ucho....a może ból od gardła tak promieniuje..nie wiem :(. Nie mam pojęcia co mam z tym zrobić, nawet głupiego strepsilsu mi nie wolno :(. Farmaceutka w aptece powiedziała mojemu mężczyźnie, że ewentualnie tantum verde, a do lekarza iść jak będzie gorączka...ech ech....a taka zdrowa byłam. Przecież jest lato! Nie wiem skąd mi się to wzięło :(

Natomist co do ryb to slyszalam azeby jesc ich duzo, naukowcy odkyli, ze dzieci kobiet, ktore jadly ryby mial wiekszy iloraz inteligencji, czytalam o tym, w zeszlym tygodniu.Chodzi o to azeby nie jesc ryb slabo wedzonych albo sushi.
Ja czytałam, że nie należy jeść za wiele ryb słodkowodnych, gdyż w nich kumulują się metale ciężkie.
Podobno szczególnie niewskazane są łosoś i tuńczyk, a szkoda bo ja akurat te ryby bardzo lubię. Nie jest jednak tak, że nie można ich wcale jeść. Raz w tygodniu jest podobno OK.

Przyjmniecie kolejna kwietniowke z terminem na 10 .04?
Jestem wystraszona , przerazona i czekam n iecierpliwie na pierwsze usg 18 kwietnia. Mam juz dwa aniolki i stad te obawy. W piatek plamilam wiec od tygodnia leze plackiem w lozku

witaj netula

sospettosa sproboj domowe sposoby,picie co godzine bardzo cieplej herbaty z miodem i cytryna, czosnek w kapsulkach, cieple napary z rumianku,, cieply szal/nauszniki, wygrzanie i duzo picia i spania,
nie wolno brac aspiryny, paracetamol w ostatecznosci

Przyjmniecie kolejna kwietniowke z terminem na 10 .04?
Jestem wystraszona , przerazona i czekam n iecierpliwie na pierwsze usg 18 kwietnia. Mam juz dwa aniolki i stad te obawy. W piatek plamilam wiec od tygodnia leze plackiem w lozku
nie martw sie bedzie dobrze,ja tez jestem przerazona,bo tez mam aniolka ale mysle pozytywnie choc czasami mam niezlego dola ze strachu ale glowka do gory,uda nam sie!!kiedy idziesz do lekarza

Wiecie co, chyba nie wytrzymam do wizyty na nfz we wrzesniu i pojde w przyszlym tygodniu prywatnie - byłam spokojna, ale z kazdym dniem coraz bardziej chce, zeby zostalo to potwierdzone przez lekarza, zeby to juz bylo takie realne, a nie tylko z testu......

Ostatnia edycja:
mnie tez bardzo na usg ciagnie i sie zastanawialam czy za tydzien nie isc ..no ale musze wytrzymac bo wole byp pewna serduszka. U gina bylam tydzien temu jak zobaczylam dwie kreski na tescie. Nie badal, nie robil usg tylko pogadalismy i dal luteine, acard, kwas foliowy i jeszcze nospe biore.
Coyote patrzac na twoj suwczek to nie szybciej niz kolo 18 proponuje isc do lekarza bo jedynie mozesz sie rozczarowac

reklama
no u mnie tez bylo widac tylko pecherzyk dlatego gin kazal przyjsc w poniedzialek choc watpie ze bedzie juz slychac serduszko jak myslicie

Do góry