Tym razem kupiłam Clearblue i wyświetliło się "Pregnant" :-)
tez testowalam Clearblue. A potem obfocilam test, bo wynik po 2 dniach znika, a chcialam miec pamiatke
Tam badania krwi (więcej niż tylko na HIV) są wymagane od wszystkich, którzy chcą się pobrać. Inaczej ślubu nie udzielą.
No to niezle... i np nie mozesz poslubic kogos kto jest nosicielem hiv? Smiesznie, bo przeciez chyba nie powinni tak dyskryminowac...
Hej Kobitki!!!
Ja dzis wrocilam z pracy i poszlam prosto do lozka. Maz do garow a ja spac, padlam na maxa. Nawet pies chodzil skonsternowany co sie dzieje, a potem polozyl sie obok mnie i czuwal. Odeszly mi jakiekolwiek chceci na cokolwiek.
Dobrze, ze wczoraj przetarlam okna, bo dzis juz by mi sie nie chcialo. Jutro maz zobowiazal sie posprzatac dom, wiec powinno byc ok na wizytacje rodzinki.
I wiecie co...poza bolem w podbrzuszu mi rowniez zanikaja objawy. Piersi bola wieczorem, w nocy i nad ranem, zmiany nastrojow sie skonczyly, zadnych zachcianek jedzeniowych nie bylo i nie ma, mdlosci wogole. W sumie to chyba dobrze, glownie z mdlosciami i zachciankami, ale oczywiscie z drugiej strony wmawiam sobie ze pewnie powinny byc, a ich brak to cos zlego...
Makaronka, trzymaj sie , lez i nie marudz. Tez bym z checia polezala, a do pracy trzeba chodzic