reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aga...no to chyba dobrze,ze zdrowe. Rozumiem, że wściekla jestes ,że Was tak dlugo trzymali, ale wiesz, lepeij tak niż mieliby olac a potem tragedia. Biorąc pod uwage jakie historie ostatnio czytamy to jednak dobrze,ze chcieli wszystko sprawdzić.

Na forum pustki heheheh, od razu widać,ze częśc już wyjechala a cześć sie pewnie przygotowuje.

A my mamy mały problem, 20 w piatek musimy być w Bydgoszczy, dzisiaj dostalam sms-a od lekarza u którego bylismy z B w Wyrzysku,ze mamy spotaknie z laryngologiem w zwiazku z drenami właśnie w piatek 20....no i masz babo placek....

reklama
Wronka, wcielo mi posta i drugi raz pisalam na raty, dlatego jak czytalas to bylo tylko pol historii. Druga czesc jest wlasnie wyjasnieniem mojej wscieklosci.

A zmieniajac temat:
Filonka, fajne ze sie odezwalas:-)
Wronka, a moze daloby sie przesunac te wizyte?

Aga, no wlaśnie się nie da niestety, kombinowaliśmy ale nie ma bata.

edit: doczytałam drugą cześc...no to faktycznie nie dziwię Ci się,że wściekla jesteś. Czyli w końcu ma to zapalenie płuc czy nie?, bo z tego zdjęcia to chyba tez nie końca pewni są z tego co piszesz.

Ostatnia edycja:
Wpadłam na chwilkę bo pewnie już nie będę miała kiedy.

Aga wcale się nie dziwię Twojej wściekłości, tyle czasu czekać a najgorsze, ze dziecko bez leków:wściekła/y: Mam nadzieję, że teraz już z górki będzie z leczeniem. Zdrówka.

Melduję, ze spakowałam dziś 7 kartonów i niewiele ubyło mi z regału, głównie ciuchy:zawstydzona/y: z czego większość to takie "po domu" jak ja to mówię. W sumie jakieś 12 kartonów naszykowane. W piątek między 7-8 rano mają po nas przyjechać, przynajmniej będę miała weekend na rozpakowanie.
Jak założymy neta to się odezwę.

Udanego wyjazdu Wam wszystkim życzę pięknej pogody i dobrego humoru:tak::-D Pozdrawiamy wszystkich.

Buźka

Dorotko w takim razie czekamy na ciebie z niecierpliwością , szybkiego urządzenia się życzę .
Aga rozumiem twoją wściekłość , co za popiep..... system , żeby czekać tyle dni na opis zdjęcia, porażka jakaś!
Wronka szkoda , że nie da się przełożyć wizyty , my z N byliśmy na wizycie kontrolnej u laryngologa po zapaleniu ucha i wysięk nadal się utrzymuje więc prawdopodobnie we wrześniu dreny nas nie ominą:sorry:

ale puchy wszystkie się pakują pewnie ;-) a u nas dzisiaj w końcu montują domofony, może tej zimy nie będzie już bezdomnych i pijaków na klatce ufff

Witam się :-)
Aga2010 nosz ku€/&: co za debile w tym szpitalu żeby przy podejżeniu zapalenia płuc u tak maleńkiego dziecka tak długo czekać :wściekła/y: oby obyło się bez komplikacji :tak:

Ależ tu ruch ;-) normalnie sie przez posty przebić nie mogę ;-) :-p
Częsiowo juz spakowane jesteśmy bo jutro nie będę miała za bardzo kiedy...szczególnie że mała banda dzieciaków nas najdzie ;-) a rano musze jeszcze chleb upiec i ciasto dla dzieciaków :tak: moze nam coś zostawią ;-)
Poza tym marzę o odpoczynku...
Acha planujemy być na miejscu ok 17...

reklama
Do góry