reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Widzę, że szykowanie na całego. Ja jeszcze nawet toreb do pakowania nie wyjęłam :-D Co do wyjazdu to właśnie rozmyślamy czy ruszyć rano czy koło południa, no ale my to chyba najbliżej :-)
Dzisiaj kontrola laryngologiczna za nami, jedno ucho już prawie całkiem normalnie słyszy, drugie jeszcze przytępione, ale jest o niebo lepiej niż było. Teraz nie można już mówić półgłosem, żeby dziecko nie słyszało :-) Niestety wychodzi jej alergia na całego. Oprócz suchych placków na ciele obrzęknięty nos, więc zapisała nam zyrtec, żeby trochę ulżyć dziecku. Alergolog dopiero na wrzesień, ale to w sumie nie najgorzej, bo i tak teraz za bardzo wysypana jest, żeby jej testy robić. Po drodze jeszcze dermatolog, szczepienie i laryngolog dla Karoli. Oj nalata się człowiek po lekarzach z tymi dziećmi...

Aga, kciuki trzymam mocno, żebyście jak najszybciej wyszli ze szpitala.
Dorotka, powodzenia w przeprowadzce.
Filonka, mam nadzieję, że uda ci się jakoś pogodzić wszystko ze sobą.

Reszcie mówię: do zobaczenia w czwartek :-)

reklama
Ja tez jeszcze nic nie mam. Torby schowane w szafie, zakupy nie zrobione, lodowki turystycznej brak. Luz jakos to bedzie jakby nie bylo to nie pierwszy i nie ostatni wyjazd na wariackich papierach.

Dziewczyny widzimy sie na miejscu

Witam
my z Ellowa familia od wczoraj w Lido. Domki cudne, pogoda tez, choc wieczory juz wyraznie chlodne, net slaby wiesz szybko pisze.
Na gofry lody i obiady nie ma co liczyc bo tu wszystko pozamykane. dzisiaj bylismy w darlowie i darlowku, skonczylo sie na zakupach w biedronce bo tam tez jeszcze przed sezonem.
na miejscu sa 2 sklepy - jeden taki wiejski malusi a drugi to sieciowy ABC. Ceny duzo wyzsze.
kuchenka jest 2 palnikowa, mamy tez pralke, ale za pranie i w ogole liczniki sie dodatkowo placi, pranie koszt 7zl
domki sa jak nowe ale pietro to tylko jedna cienka deska wiec jak sie chodzi to sufit sie rusza takze z seksu nici bo wsio slychac hehehe
jakbyscie chcialy cos jeszcze wiedziec to piszcie
na miejscu nie ma papieru toaletowego wiec sobie po rolce wezcie a potem dokupicie, warto tez zabrac plyn do mycia naczyn.
sa za to ksiazki czym nas mile wlasciciel zaskoczyl i w ogole domek jest fanie wyposazony, lodowka spora wiec na zakupy raz na 3-4dni mozna podjechac
zmykam bo lecimy ekipe ogarniac i sie na raty myc;)

Maonka melduję się na posterunku

U nas jak zwykle chorobowo:wściekła/y: cała trójca kaszle, jutro biorę się za syrop z cebuli bo te wszystkie syropy...:no: tylko kasę w aptece zostawiam

Kobiety życzę Wam aby podróże odbyły się bezproblemowo, pogoda dopisała - bawcię się dobrze!!!:tak:

I ja na posterunku:( sterta papierów ze mną:wściekła/y:

dziewczyny udanego wypoczynku, spotkania i biesiadowania, bawcie się dobrze!

chorowitkom, zdróweczka życzę, nas też coś łapie, od najmniejszego do największego.

Gosia ty nie pracuj o takiej porze tylko idź spać

A. wrócił wczoraj krótko przed 24... na wejściu stwierdził, że wyjeżdżamy wcześniej godzinowo niż wcześniej planował... także jak dojedziemy to będziemy :-p
Idę ciasto na chleb zrobić co mi się zakwas nie zniszczy, a potem tort skończyć i ciasto zrobić...
Jeszcze zakupy dokończyć bo oczywiście mi się poprzypominał co nieco...

reklama
Witam
Nie jestemw takim razie sama
Tez zycze przede wszystkim szerokiej drogi, slonecznej pogody i bezpiecznych powrotow do domu. Bawcie sie tam dobrze

Do góry