reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

W mailu o obsłudze posprzedażowej im kilka słów napisałam i postraszyłam, że zamieszczę foty niedokończonych rzeczy na facebooku, wszystkich potencjalnych klientów, którzy podpytują jak nam się tu mieszka będę odstraszać i wtedy to już całkiem nikt im nic nie kupi. Pomogło:-D

reklama
Bry...
Miał być super weekend a jest doopa bo J. ma temperaturę ... 38,5 i rośnie :-( zapodałam już 2 raz syrop na temp. i czekamy bo innych objawów poza katarem brak... kaszlu niet, gardło czyste...
Do tego rano M. wymiotował w przedszkolu ale to był jednorazowy incydent... podejrzewamy, że albo coś mu nie spasowało albo reakcja na brak okularów i jazdę samochodem przy braku brylek... w drodze powrotnej zasnął i obudził się dopiero 30 minut temu :szok: będzie ciężka noc ... Do tego A. chory. Musi się rzeczywiście źle czuć bo nawet na wigilię zakładową nie pojechał i siedzi grzecznie na L4 :szok:

Idę czarować syrop z cebuli i jutro rano go podam J. już się cieszy :tak:

Elvie i dobrze napisałaś developerowi :tak: a prezent dla chłopaka pierwsza klasa :tak:

Zdrówka dla wszystkich chorujących!
Dla zabieganych i zapracowanych sił :tak:

Normalnie nie mam kiedy zdjęcia zrobić tej choince :-(

Hej

Witam się i ja. Ostatnio ciężki czas, najpierw Ola przeziębiona, potem ja, do tego ciągle mega problemy z przedszkolem mam. Tzn dokładnie z karmieniem Olki, brak słów...2dni przepłakałam, pani dyrektor już tak przeginala ze dziś interweniowałam w starostwie powiatowym któremu podlega placówka, dokładnie u pani dyrektor wydziału edukacji, byłam też u doradcy osób niepełnosprawnych, wstępnie coś tam wiem, reszty dowiem się w poniedziałek o 15.

To chyba najgorszy rok w moim życiu, jestem już tak zmęczona wszystkim ze ledwo żyje...:(

Marta chyba ta pani nie powinna prowadzić takiego przedszkola , przecież wiadomo , że mogą tam przebywać dzieciaki z naprawdę różnymi problemami .

A my jutro z rańca do ikea uderzamy po Olki meble .
Malowanie pokoju mnie czeka na wiosnę , ale chyba tym razem zrobię to sama .

Zdrowia i sil dla potrzebujacych!

Elvie, ja tez kasy nie lubie dawac. NBIe jestem tez pewna, czy lubie dostawac. Czasem fajnie jest dostac cokolwiek jesli obdarowujacy wlozyl w to serce - wartosc materialna nie gra najmniejszej roli.
A za taki kurs to ja bym Cie na rekach poniosla. Swietna sprawa.

Witam się weekendowo...
A co tu takie pustki?? :szok: Wywiało was czy co ;-)

Byłam w nocy z J. na IP i mamy początki anginy ropnej :-( temperatura mu skacze pod 40 st. więc antybol grzecznie zapodaje. I mamy nici z urodzin mojego brata bo zostaję w domu z chorutkiem ;-) ale musi mu być źle bo tylko mama jest dobra i mama ma być przy nim :-D

Zdrówka dla was i idę pocieszać potrzebujących :-p

cześć dziewczyny

u nas czas pędzi w takim tempie że nie ogarniam:-) mały ma standardowo katar i kaszel ale na szczęście nie bardzo mocne. Chociaż wczoraj byłam z nim na nocnym dyżurze z tego względu że wróciłam do domu a tu mały zapłakany trzyma się za uszko, na szczęście tylko lekko przekrwione było bez stanu zapalnego. Dałam nurofen i dicortineff i przeszło dzisiaj jakby nic na szczęście.

Dzisiaj od rana ogarniam powoli mieszkanie a konkretnie poprasowałam i zwiesiłam firankę i zasłony u małego w pokoju i wzięłam się za kuchnię ale pewnie nie za szybko skończę bo mały ciągle domaga się mojej obecności. Wiktor dzisiaj zaśpiewał mi po angielsku tą piosenkę jingle bels :-):-):-) widocznie uczyli się w przedszkolu (oczywiście nie całą ale i tak świetnie mu to poszło).
Muszę pochwalić mojego niedobrzelca w tym roku w ogóle nie bał się Mikołaja jak był w przedszkolu , ładnie usiadł mu na kolanach i wykonywał polecenia fotografa ( w zeszłym roku był ryk i zwiał - a zdjęcie to zrobili fotomontaż)

Aniam chyba posłucham cię i kupię nam po jakimś drobiazgu a mężowi dołączę rózgę:-D

elvi
my mamy 18 przedstawienie jasełka w przedszkolu i jestem ciekawa co z tego wyjdzie, też wczoraj biegałam za wymaganym strojem . Trzymam kciuki za twoją siostrę

mamusiu
czekam na fotki odnowionych wnętrz, my się na razie wstrzymamy z odnawianiem bo z Wiktorem nigdy nic nie wiadomo kiedy mi upiększy ściany a ponad to skacze do kontaktów jak chce zapalić albo zgasić światło

Zdrówka dla ciebie i Natalki

zielona
OOO i jeszcze, elvie, apropo godzin przedszkolnych, hehe. Wczoraj juz sie dowiedzialam wszystkiego o przedszkolu Kostki - pojdzie do tego z francuskim. I uwaga, uwaga! Przedszkole w pelnym wymiarze godzin oferuje zajecia w godzinach 8:15 - 14:45. Ja to sie smialo moge zapytac, czy rodzice tych dzieci nie pracuja?
no ni3eźle u na s na szczęście jest trochę dłużej otwarte bo od 7 do 18.

gosieńko gratuluję zatrudnienia Pani Krysi:-D

kici jwidzę że zaszalałaś na tej kolacji wigilijnej:cool2:. Co do malowania to mój też głównie tak samo jak twój maluje ale codziennie ćwiczymy malowanie gotowych obrazków

Agnieszka
trzymam kciuki za zabieg, my mamy zgłosić się w przyszłym roku do kontroli z tym problemem, na razie chirurg kazał zaczekać. Zdrówka dla ciebie i J.

isabela ja mojego na razie nawet nie próbuję zabierać do kina

ella współczuję ciężkiego ząbkowania

maonka
zdrówka dla Ali

Annaoj współczuję młynu u nas to samo ciągle coś. Trzymam kciuki aby małemu się poprawiło.Zdrówka dla ciebie

marta tulę mocno

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka jak mamusiA TYLKO dobra to siedź w domu a męża na urodziny z Markiem wyślij :-D:-D

Zielona że k...wa ile ?

Meble Olki przywiezione , ale dwóch frontów nie mieli . :no: Z zupełnie białych mebli zrobiły się biało niebieskie :-D drążki będą w lutym :no: więc za radą Elvie kupię w jakiejś castoramie czy innym praktikerze .
Olka śpi w nowym wyrku , bo tylko to udało się nam skręcić . Autem dostawczym na szczęście nikogo nie zabiłam :-D:-D

Do góry