reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witamy i my

Oczy mi się zamykają same, ale mam tzw. latankę. Poszukujemy żywo oprawek i jest kicha totalna, nawet wybrac nie ma z czego i nie wiem czy się o Łódź nie rozbiją nasze poszukiwania.

Po za tym dzień jak co dzień, byliśmy dziś w kinie, ale ona nie jest zwierzem kinowym i po 20 minutach jej się znudziło. Nie polecam dla naszych dzieciów Krainy Lodu, Tosia się często bała, ale było to prezent od chrzestnego na Mikołaja i poszliśmy. Tosia zdecydowanie teatralna.

Mamusia zdrowejcie ! :-)

Gosienka ty tak nie lotej :-)

Aniam słodyczowe szaleństwo powiadasz macie :-)

Elvie nie tak nie pracuj, ja tam z kilkoma mamami rozmawialam i zabieraja dzieci bo nie chca zeby caly dzien siedzialy z Paniami, a żeby miały jednego rodzica, tak sobie dzień organizują..

Lecę, przepraszam że tak po łebkach ale oczy mi się zamyką, W z piłki wrócił rozdysponuje mi robotę i idę się myc i spac ;-)

reklama
Witam,

wczoraj zabalowałam z M. prawie do 2.00 a dziś dostałam okres i po południu myślałam, że wykorkuję, bo bolesne miesiączki chyba wróciły. Leżałam odkąd M. z pracy wrócił a on w asyście dzieciarni dzielnie układał panele na antresoli.

mamusia - zdrówka dla Natalki!

mamoPaulinki - czekamy na foty ANiołka!

Agnieszka - ciekawa jestem jak Ci ta choinka wyszła

isabela - jak mogą to ok, ale co z tymi co np. od 10 do 18 pracują? Ciekawa jestem jak oni sobie radzą.

annaoj kce - wyników gratuluję;-)

aniam - widziałam foty Twoich szczęśliwców, Olki kiecka zaje...ista!

Załatwiłam sobie wreszcie angielski, w weekendy będę się uczyć. Zmykam z psem i znów do wyrka, bo niewyraźna jestem.

gosienko - przeoczyłam jakoś info i Pani Krysi i dzisiaj wracałam nadrabiać kim to się tak Kwietniówki zachwycają;-) Gratuluję Ci Krysi i niech porządnie zmywa;-) Ja lecę właśnie moją załadować i puścić no i tak dumam, że może swoją jakoś ochrzcić powinnam, bo biedna bezimienna a haruje u nas już ponad rok:-D

Nie ma to jak wpasc do Was o polnocy. Jakis pogibany czas mam. Nie dos ze w kolko choroby i to jak nie jedno to drugie (aktualnie Julka od nowa) to znow Alicji zeby ida i tak daje popalic nocami ze boje sie teraz zasnac bo znow zacznie ryczec. A w dzien sama sie soba nie zajmie 5min. Dramat. Spi 15min w dzien a ja nie wiem do czego rece wlozyc :/ pogadalabym z Wami a kompletnie nie mam jak. Wpadam, poczytam i ryyyyk :/ grrr.

Zielona widzialam zblazowanego Swietego ale wazne ze mloda zachwycona :)

Gosienka grayuluje pomocy domowej :) M kazal pozdrowic Ciebie i Twoje plecki bardzo serdecznie :) on nadal walczy rehabilitacja joga i medycyna alternatywna obecnie.

Aniam dzieciaki po mikolaju wygladaja super a kociaki slodziaki podziwiam z luboscia regularnie :)

Elvie fajnie ze u Was remoncik do przodu sie posuwa :) wspolczuje @ i bolu.

Mamusia zdrowka dla Natalki i dobrze ze Ty przechodzilas te zaraze.

Witam i z psiurem znikam. Normalnie jak go kocham to mam ochotę go udusić - suka obok cieczkę ma i mojemu się amory włączyły. Najchętniej to by tam z innymi dwoma psami dzień i noc wystawał:baffled:

Lenolina do przedszkola wyprawiona. Wstała późno, na śniadanie były parówki z szynki, a ta zaczęła je obierać choć nigdy wcześniej tego nie robiła - musiała chyba w przedszkolu podłapać. Wyjechali przez to dopiero o 9:00. Wasze Skarby też tak cudują z parówkami?

Lecę, bo Lucky fisia dostaje.

Elvie z parówkami nie , ale kiedyś dzieci mi próbowały obierać chleb ze skórki , nie kumam czemu rodzice to robią :no:wywalają potem te skóry czy jak ? Moje od razu jadły wszystko tylko w przedszkolu takie głupoty ogladały od dzieciaków :no:

Kurna ciemno jak w dupie

BYłam w teściową u lekarza w wawie i znowu pół dnia w plecy :no:

aniam - moja odnośnie chleba to życzy sobie pociąg, czyli kanapkę pociętą na małe kwadraciki, ale wyniosła to jeszcze z klubu malucha. W przedszkolu je normalnie kromkę na pół przekrojoną, w domu różnie. U nas dzisiaj dość zimno ale jasno.

isabela - dostałam wczoraj słynną książkę z lidla i jestem mile zaskoczona, bo jest tu smacznie, dość prosto i wykwintnie;-)

Ella - współczuję ząbkowania i chorób. Przyjdzie jeszcze taki czas, że się wyśpisz;-) Mój młody od urodzenia wybudza się regularnie raz w nocy, ok 1:00 na zmianę pampersa i butlę kaszy. Później śpi do 8.00-9.00 a w dzień też 2-2,5h przesypia.

reklama
Hej
Mamusia oj współczuję choroby, ale może dobrze, że to teraz wyszło
Isabela I jak oprawki wybrane przez Tosię?
Agnieszka śliczna ta choinka, zawsze mi się takie rzeczy podobają, ale samej mi się ciężko zabrać
Gosienka to Pani Krysia dostała etat :-)

A my siedzimy w domu i też się nie ruszamy nigdzie, bo Alicja ma anginę :-( Pierwszy raz załapała. Od niedzieli się zaczeło. Byliśmy u teściów na obiedzie, wzięliśmy chrześnicę też, bo szwagierka z mężem chora, pytali się po kilka razy czy Ala zdrowa. Bo oni teraz chorują i boją się, żeby Kasia nie załapała. Zapewnialiśmy, że Alicja teraz całkowicie zdrowa. I co pod wieczór nagle Alicji zrobiło się zimno, gorączka ponad 38. Poniedziałek i wtorek stan podgorączkowy, więc wybrałam się do lekarza. I jak zajrzała w gardło wszystko było jasne. :-( Ale dobrze, że to ten tydzień, to do świąt będzie zdrowa.

Sesję tą wygraną mieliśmy robić, ale przełożyliśmy już na styczeń.

Do góry