kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a ja siedzę właśnie i allegruję
no i muszę zdecydować czy naprawiać fotelik od kompletu do wózka chiccco po Hani (bo zepsuło się zapięcie) czy kupić nowy za około 300 zl, mam możliwość za darmo wziąć taki mały fotelik od siostry ale bardzo chciałabym chicco żeby mi na stelaż do wózka pasował bo w lato wygodnie by mi było małego wozić w nim na weekendowych wyjazdach zamiast się targać samochodem z gondolka
- w czwartek zamówiłam staniki u tego pana z Amazonki na szczęscie za pobraniem, bo to nie na allegro ani nie na ich stronie tylko tak po prostu przez email bo mi niby ten rabat dał i żadnej odpowiedzi nie mam od neigo jak dotąd, niezłe bym już nerwy miała jakbym przelew zrobiła i
- w piątek zamówiłam ubranka za 200 zł , to będzie przesyłka gratis, u dorotybatko tam gdzie Wronka
- niedawno zrobiłam przelew do justinex, zamówiłłam parę drobiazgów i przede wszystkim 25 sztuk tych pieluch tetrowych LUX po 2,5 zł za sztukę mam nadzieje ze to o ktore mi chodzi i ze sa warte swojej ceny
- a teraz został mi tylko do pozamawiania polecany przez Was r_p77
no i muszę zdecydować czy naprawiać fotelik od kompletu do wózka chiccco po Hani (bo zepsuło się zapięcie) czy kupić nowy za około 300 zl, mam możliwość za darmo wziąć taki mały fotelik od siostry ale bardzo chciałabym chicco żeby mi na stelaż do wózka pasował bo w lato wygodnie by mi było małego wozić w nim na weekendowych wyjazdach zamiast się targać samochodem z gondolka