reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
KAMISIA wode morska jak najbardziej ale kamfory nie polecam!!!!jestem farmaceutka i mozesz mi zaufac.tego nawet dzieciom sie nie podaje.
herbatka z cytryna miod i czosnek i katar minie sam.oczywiscie nie tak szybko bo swoje 7 dni musi minac
na gardlo tantum verde
ewentualnie gdyby katar byl zielony i dlugo sie utrzymywal to lekarz moze ci zapisac BIOPAROX aer.na recepte

:-( girls trzymajcie kciuki.po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.gulp! :-(
ba trzymaj się jesteśmy razem z tobą , najważniejsze że jesteś w szpitalu pod okiem lekarzy.musi być dobrze:-):-)

:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(

Ba trzymamy kciuki z całych sił :) I pamiętaj czy w dwupaku czy z malutką przy sobie będzie wszystko dobrze :)

Ba1983, ściskam i mocno trzymam za Was kciuki! Najważniejsze, że jesteście teraz obie pod dobrą opieką.

Marysia868 trzymam kciuki za lepsze wyniki już wkrótce.

annaoj kce :-) mamy ten sam termin :-D

Dzisiaj Malutki bardzo mnie kopie, aż wyjątkowo dużo i wypycha się bokiem brzucha :-) chyba pleckami :-D zastanawiam się tylko kiedy i czy się odwróci.

Hej Dziewczynki:)

Ja jestem Monika:) też Mamusia kwietniowa:) Podglądam Was od dawna a udzielam się raczej na innym forum;)

mam termin na 14 kwietnia ale Mały - będzie Chłopiec ( Mikołaj ) jest tak nisko, że pewnie prędzej urodzę:) Kolejna wizyta u lekarza za póltora tygodnia - po ponad miesiącu..

Przychodzę do Was tak od razu z prośba.. My Mamuśki musimy się wspierać;)
Moja znajoma bierze udział w konkursie.. i jest już w ścisłym finale ( może wygrać meble do sypialni za 5 tysięcy złotych.. ale potrzebuje głosów.. nie trzeba się nigdzie rejestrować.. wystarczy tylko klik na zdjęcie..
Walentynki w sypialni - runda finałowa!

Aneta Nowicka-Polec

Mam nadzieję,że mnie nie zbanujecie za to:) może któraś z Was pomoże hm?:)

hej dziewczynki:)

ja jestem monika:) też mamusia kwietniowa:) podglądam was od dawna a udzielam się raczej na innym forum;)

mam termin na 14 kwietnia ale mały - będzie chłopiec ( mikołaj ) jest tak nisko, że pewnie prędzej urodzę:) kolejna wizyta u lekarza za póltora tygodnia - po ponad miesiącu..

Przychodzę do was tak od razu z prośba.. My mamuśki musimy się wspierać;)
moja znajoma bierze udział w konkursie.. I jest już w ścisłym finale ( może wygrać meble do sypialni za 5 tysięcy złotych.. Ale potrzebuje głosów.. Nie trzeba się nigdzie rejestrować.. Wystarczy tylko klik na zdjęcie..
walentynki w sypialni - runda finałowa!

aneta nowicka-polec

mam nadzieję,że mnie nie zbanujecie za to:) może któraś z was pomoże hm?:)

witaj w gronie :-):-) a skąd jesteś??
Ja juz oddałam głos , mam nadzieję że pomogę w wygranej twojej koleżance.

Dziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.

Dziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.
nie zazdroszcze, ale juz chyba za pozno na "ja dziekuje" :-D:-D:-D

reklama
:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
Trzymamy kciuki, a Wy ladnie w tandemie macie ciagnac!!!!!!!

no ja tez z leksza ostatnio sie przerazilam po tych kilku probach generalnych z mega skurczami :no::no::no:

Mam nerwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ostatnie ciasto co narobilam sie przy nim najwiecej, bo trzeba bylo poobierac orzechy, posiekac pomielic czekoladke itd nie wyszlo! Flap a nie ciasto!!!!!!!! Wrrrrr.
Teraz czeka mnie na szybko robienie czegos w zastepstwie, bo dwoch blach gotowych nie dam rady podzielic na tylu ludzi jutro. Wrrrr!

Do góry