marysia868
mama Macieja
odebralam wyniki, bialko, bakterie , leukocyty w moczu..bardzo niska morfologia ..dostalam leki..oby nastepne wyniki byly ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
ba trzymaj się jesteśmy razem z tobą , najważniejsze że jesteś w szpitalu pod okiem lekarzy.musi być dobrze:-):-):-( girls trzymajcie kciuki.po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.gulp! :-(
:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
hej dziewczynki
ja jestem monika też mamusia kwietniowa podglądam was od dawna a udzielam się raczej na innym forum
mam termin na 14 kwietnia ale mały - będzie chłopiec ( mikołaj ) jest tak nisko, że pewnie prędzej urodzę kolejna wizyta u lekarza za póltora tygodnia - po ponad miesiącu..
Przychodzę do was tak od razu z prośba.. My mamuśki musimy się wspierać
moja znajoma bierze udział w konkursie.. I jest już w ścisłym finale ( może wygrać meble do sypialni za 5 tysięcy złotych.. Ale potrzebuje głosów.. Nie trzeba się nigdzie rejestrować.. Wystarczy tylko klik na zdjęcie..
walentynki w sypialni - runda finałowa!
aneta nowicka-polec
mam nadzieję,że mnie nie zbanujecie za to może któraś z was pomoże hm?
nie zazdroszcze, ale juz chyba za pozno na "ja dziekuje"Dziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.
Trzymamy kciuki, a Wy ladnie w tandemie macie ciagnac!!!!!!!:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
no ja tez z leksza ostatnio sie przerazilam po tych kilku probach generalnych z mega skurczamiDziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.