reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kwiatuszek, Dagsila- czadowe życzenia:-)mam nadzieję że Ramzi już nie wisi na lince
Ba-trzymam kciuki- mocno i nieustająco
Akata- smaowity pączuś, ja na mojego będę czekala do wieczora aż ukochany z pracy wróci

U nas coraz gorzej- leże w łózku i czuje jak grypisko atakuje:-(masakra....Powiedzcie mi moje drogie czy na katar mogę sobie zaaplikować wodę morską i posmarować się np olejkiem kamforowym?:eek:

reklama
Kwiatuszek, Dagsila- czadowe życzenia:-)mam nadzieję że Ramzi już nie wisi na lince
Akata- smaowity pączuś, ja na mojego będę czekala do wieczora aż ukochany z pracy wróci

U nas coraz gorzej- leże w łózku i czuje jak grypisko atakuje:-(masakra....Powiedzcie mi moje drogie czy na katar mogę sobie zaaplikować wodę morską i posmarować się np olejkiem kamforowym?:eek:
ja dopiero wczoraj pozbylam sie swojego kataru
wode morska mozna
mi pomagaly inhalacj w szklance wody z dodatkiem kilka kropli inhalolu lub olbas oil

Ba odpoczywaj
bedzie dobrze
jakby co to mała jest już tymi zastrzykami przygotowana na wyjscie
miejmy nadzieje ze jeszcze poczeka a jak nie to i tak wszystko bedzie dobrze i bylabys pierwszą kwietnióweczką która zobaczy swoją ksieżniczkę
kazda z nas nie moze sie doczekac na ten moment...

Cześć wszystkim

Pierwszy raz zaglądam, chociaż ciąża juz zaawansowana. Mam termin na 24 kwietnia, brzuch już duuży i ma byc dziewczynka.
Mam pytanko czy jest może ktoś z katowic i ma w planie trodzić na raciborskiej??

dziękuję za ewentualny odzew :)

Cześć wszystkim

Pierwszy raz zaglądam, chociaż ciąża juz zaawansowana. Mam termin na 24 kwietnia, brzuch już duuży i ma byc dziewczynka.
Mam pytanko czy jest może ktoś z katowic i ma w planie trodzić na raciborskiej??

dziękuję za ewentualny odzew :)
Hej
Ja teoretycznie jestem z Katowic, ale chwilowo tam nie przebywam.
Co do Raciborskiej to moja siostra i moj maz tam sie urodzili, ale to bylo.... ponad 30 lat temu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie

Ja tylko na chwilke bo mam kaleke w domu. Moj mąż wczoraj skręcil noge i ma teraz załozona szyne gipsową, także przez następny tydzien (napewno) a moze i dlużej jest z mężem w domu. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej niestety wszystkie obowiazki spadly na mnie, muszę zaprowadzac i przyprowadzac corcie z przedszkola a tak miałam dobrze bo to on ja rano zawoził:tak:Problem byl rowniez w tym,że stalo sie to w dzien kiedy mielismy jechac na wieksze zakupy (spozywcze), bo w lodówce "światło". Wpadlam jednak na genialny pomysl i zamówiłam sobie jedzonko przez neta w "Piotrze i Pawle". Fajnie tak, kupiłam wszystko od pieczywa po nabial, wędliny, napoje itd i przynajmniej nie musze tego dygac. pan mi wszystko przywiezie i jeszcze wniesie na 4 piętro:-D

Jezli chodzi o tłusty czwartek - kupilam dzisiaj po drodze z przedszkola 12 pączusiow:szok::szok:, 5 z adwokatem i 7 z czekoladą:tak:

Dagsila....pozdrów od Nas Ba i napisz ,że mocno trzymamy kciuki za nia i Vanesskę:tak:

Tylko,że Ba jest właśnie w 8 m-cu.

No to niefart! Mąż zaszalał. Ale w sumie z dwojga złego lepiej, że teraz, a nie w kwietniu :tak: Co do Piotra i Pawła to ja kocham ich za możliwość zakupów przez neta. I do mnie Pan tyż wnosi na 4. piętro za co jest mu wdzięczny mój mąż :-D:-D:-D Nie pamiętam kiedy ostatnio w spożywczym byłam... hm... chyba coś koło roku temu :-D:-D:-D

Śmiało możesz wodę morską lub sól fizjologiczną i jakiś olejek kamforowy.

Ba- wszytskie 3mamy kciukasy!

reklama
Do góry