reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja też uważam, że to bzdura z tym przenaszaniem chłopców, tak samo jak to, że drugie rodzi się na ogół przed terminem...
przecież to nigdy nie wiadomo
ja Hanię przenosiłam
a z Tymka mam zamiar się rozpakować przed świętami, tylko że u mnie to nei byłoby jakieś tragiczne odstępstwo od terminu, bo mam na poniedziałek wielkanocny (5 kwietnia), więc tak 2 lub 3 urodzić, albo najlepiej pod koniec marca, to nie byłoby tak najgorzej :-)

Mi ginka powiedziała że cześciej w zime sa dzieci przenoszone niż w lato .. ale nie mówiła nic o płci:-D:-D

Aga002 - dobrze że jesteś no i fajnie że dałas namiarki jak coś będziemy Cię tak ścigac :tak:

Byłam na avatar 3D ale jazda polecam:tak::tak:

reklama
Mi ginka powiedziała że cześciej w zime sa dzieci przenoszone niż w lato .. ale nie mówiła nic o płci:-D:-D

Też bzdura :-) ta kuzynka o której pisałam wcześniej córki ma jedną z maja a druga z września... więc jakby nie było nic z zimą wspólnego :-D

Troche dziwnie się czuje więc mnie moi mężczyźni wpakowali do łóżka. I do dyspozycji mam tylko(sic!) lapka służbowego męża...

Aga002 witaj w naszych skromnych progach ponownie:-D nie znikaj już na tak długo :-)

Katik ja niestety nie mam się gdzie schować przed tym rozgardiaszem, i żyje tak w tej ciasnocie już prawie miesiąc. :baffled: bosz aby przeżyć jeszcze ten tydzień i może mieszkanie wróci do normy, bo póki co to w sypialni mam brodzik, w kuchni wc, a w salonie kabine do prysznica i wszędzie jakieś rury, wiertarki i grom wie co jeszcze. Ale bliżej niż dalej i mała jak przyjdzie na świat to będzie miała piękne mieszkanko wyremontowane. :-) i to jedyne co mnie trzyma.
Moja kryszyna też ostatnio bardzo aktywna i w dzień coraz częściej daje się poczuć a wieczorem ok 22-23 to juz standard że odstawia tańce. Wczoraj wieczorem jak latałam na mopie to nagle czuje takie bach, patrze a tu pół brzucha wystaje :szok: a pół schowane, wołam T. i mu mówie że córka ma dość tych porządków, że muszę już odpocząć bo d_pą się na nie wystawiła :-D:-D:-D no i musiałam iść poleżeć chwilę bo ani się zgiąć nie mogłam ani nic. Kochane dziecie wie jak odciążyć mamusie :-)

Co do porodu to ja też bym chyba wolała kilka dni wcześniej niż przenosić i się denerwować, ale na święta planuje być w dwupaku jeszcze :-)

A ja się nie pogniewam jak urodze w terminie czyli 4 kwietnia no ewentualnie może byc mędzy 2-4 a przenosić to bym nie chciała bo mnie cholera weźmie. Ale plan taki mam, że do 2 kwietnia oszczędzam się i to mocno a potem robię porzadki wielkanocne :tak: i na porodówkę... co z tego że święta w szpitalu...ale może dziecię dotrzyma tradycji rodzinnej i będzie w wielki czwartek tak jak mąż i teść :-D

reklama
a mnie dzisiaj brzuszek boli jak na okres:-(

Iza tylko Tobie odpiszę bo wpadłam na chwilkę i nie zdążę... bóle jak na @ nie są dobre i bierz najlepiej no spę (mam nadzieję ze masz coś takiego:confused:) mi kazał gin wziąć przy takich bólach od razu 2 i leżeć -i zazwyczaj przechodzi -jeśli nie przechodzi to biorę trzecią i jest spokój (raz tylko nie było i zadzwoniłam do gina -kazał przyjechać do szpitala, zwiększył ilość magnezu na końską dawkę i kazał tego bardzo pilnować... teraz tego nie lekceważę bo mała jest za nisko i mam zaciskać nogi i trzymać ją w srodku:tak:)

Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu babsztylu gdzieś Ty była:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie interesuje mnie że netu nie masz -idź do wojskowych załatw łącze satelitarne!!!!

Do góry