Jestem z rana i witam sie ze wszystkimi mamusiami. jak dziś samopoczucie? oczywiście tylko pozytywne głosy czytam -na narzekania i obawy nie zwracam uwagi:-) mój S mówi do mnie strączek -bo skoro Kropek to fasolka to w tak mu na logikę wyszło
Jestem po śniadaniu i bez rewolucji -super:-)
Malena no to mnie oszukali, należała mi się połowa i dali mi 8 a nie 10 tygodni -ale znalazłam taki artykuł
Urlop macierzyński - co zmieniło się od nowego roku - 20 stycznia 2009
Może się komuś przyda. To bardzo pozytywna zmiana 16 tygodni a 20 to jednak miesiąc różnicy -przy takim szkrabie to dużo
Aneczka kwota nie pomoże ale i nie zaszkodzi. Jak się nie ma z kim brzdąca zostawić to lepiej chociaż takie grosze na wychowawczym dostać niż w ogóle nic nie brać. A teściowa zawsze jest kochana -jak jest daleko :-)
Ilona -nic się nie stało -jesteś w ciąży. Nie ma przepisu na przebieg ciąży -ciesz się ze lepiej się czujesz i już. Co to będzie w drugim trymestrze jak objawów już nie będzie a ruchów jeszcze nie będziemy czuły? chcesz nerwusa urodzić?
nie przejmuj się bo zobaczysz po prodzie jak da Ci popalić za te Twoje nerwy
a co do tej kasy to warunki jakieś pewnie trzeba spełniać jak w Szwecji
Zielonam no to wszystko jasne:-):-):-) od razu trzeba było pisać ze to po zabawach a nie panika wielka a okazuje się ze to rodzice nabroili a nie fasolinka;-) a mężowi bardzo tak dobrze -ja bym chciała żeby mój się tak czuł jak ja choć jeden dzień to po ścianach by chodził i "ratunku królowo" krzyczał z wyra:-) Jak tak czytam co piszecie to stwierdzam że jednak Polska nie jest zła
tutaj wielki krzyk ze za znieczulenie trzeba zapłacić 800zł a za prywatną salę 1000 a jak chcesz konkretnego lekarza do porodu to w Św Zofii 2500 ale chyba w takim razie full opcje sobie zamówie i tak będę parę tysięcy $ na plusie:-):-):-):-)
Mycha tak to już jest ze szkrabami -nie odpoczniesz sobie
mnie tez zaczynają powoli boki ciągnąć. Ważne ze nie brzuch -może to mięśnie boczne
Makaronka może to ze stresów te plamienia? trzymam kciuki za wizytę -daj koniecznie znać co u Was i co lekarz powiedział na te plamienia
a niby UE a nikt nie pamięta że należy Ci się to samo co obywatelowi Włoch bo niby zakaz dyskryminacji. Trzymam kciuki za walkę &&&
Dziewczyny czy któraś z was widziała suwaczki do tycia? bo miałam w planach wstawić taki z założeniem przytycia 16 kg -niby to prawidłowo
I trymestr 2
II trymestr 6
III trymestr 6
Ale nie ma takich na wzrost wagi
nawet tutaj napisałam
Suwaczek.pl – blog