reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

13x13 super. Trzymamy kciuki. Jakie to mieszkanko?

Jakoś kiepsko się dziś czuję, w nocy kaszel mnie męczył i jakaś upiorna chrypka. Mam nadzieję, że to tylko efekt zbyt suchego powietrza. Wstawię dziś nawilżacz do sypialni, może będzie lepiej.

reklama
13x13 super. Trzymamy kciuki. Jakie to mieszkanko?

Jakoś kiepsko się dziś czuję, w nocy kaszel mnie męczył i jakaś upiorna chrypka. Mam nadzieję, że to tylko efekt zbyt suchego powietrza. Wstawię dziś nawilżacz do sypialni, może będzie lepiej.

Też mnie męczy suche powietrze... mi cały czas krew z nosa leci -jutro robię badania na krzepliwość -jak się okaże że są ok to znaczy że to ogrzewanie mnie dobija...

A mieszkanie to segment domku 100 metrów, dwie sypialnie salon kuchnia pralnia i wielka łazienka -garaż i piwnica i ogród!!! cisza spokój bo to obrzeża Warszawy a na dodatek S ma niezły dojazd do pracy:tak: kurcze jutro podpisujemy umowę i wprowadzamy się 1 marca -nowe, nikt tam jeszcze nie mieszkał -więc nie wymaga remontu, umeblowane, potrzebujemy tylko sztuców i talerzy -no ale to mamy jeszcze zapakowane ze ślubu. No i łóżeczka dla Alicji... Dżizas jak już będę miala na papierze to będę spokojniejsza:tak:

Też mnie męczy suche powietrze... mi cały czas krew z nosa leci -jutro robię badania na krzepliwość -jak się okaże że są ok to znaczy że to ogrzewanie mnie dobija...

A mieszkanie to segment domku 100 metrów, dwie sypialnie salon kuchnia pralnia i wielka łazienka -garaż i piwnica i ogród!!! cisza spokój bo to obrzeża Warszawy a na dodatek S ma niezły dojazd do pracy:tak: kurcze jutro podpisujemy umowę i wprowadzamy się 1 marca -nowe, nikt tam jeszcze nie mieszkał -więc nie wymaga remontu, umeblowane, potrzebujemy tylko sztuców i talerzy -no ale to mamy jeszcze zapakowane ze ślubu. No i łóżeczka dla Alicji... Dżizas jak już będę miala na papierze to będę spokojniejsza:tak:
A zktórej strony ? Może gdzies z mojej co bym bliżej do ciebie miała:-D

Miłego dzionka .. kurde tak sobie uświadomiłam ze ja co chcilkę u lekarza będe ..:no:
Co dwa tyg u mojej lekarki do tego u tego nowego lekarza no ale nic już niedługo xostało:tak:

Cześć Dziewczynki ;-)

13x13- gratuluje nowego gniazdka!:-)

A mnie wczoraj w nocy dopadla koszmarna jakaś kolka jelitowa :no: Cały brzuch mnie zaczął boleć jak diabli, a najbardziej na górze- tam gdzie teraz mamy żołądek i jelita... ogólnie masakra :baffled: wziełam wszystko co się dało na to- mięte (w ilościach hurtowych) espumisan i 2 nospy i poł szklanki siemienia lnianego :-( i i tak średnio pomogło :dry: dziś czuję się jakby ktoś mi dynamit wysadził w przewodzi pokarmowym i brzuch dalej boli tylko troche mniej:baffled: ehhh...do jutra powinno ulzyc, jesli to jest to samo co mnie dopadlo jesienią... nic dziwnego nie zjadlam a tu taka masakra :confused::baffled:
Któraś miała coś podobnego w ogóle???
Ehhh...to tyle co u mnie :sorry2:

Buziaki dla Was :tak:

.

nadrobilam produkcje od wczoraj i :

13x13 - 3mam kciuki za podpisanie umowy
Ella, ja jak mam problem z brzuchem to nospa, smecta i rennie + kapiel w letniej wodzie, zeby rozluznic miesnie i przechodzi
Wanilka - kuruj sie

my wczoraj mielismy Margolciowe zakupy, ale o tym na wlasciwym watku a dzisiaj leniwa niedziela w pizamkach i w lozeczku. troche mnie katar łapie, wiec nie wiadomo czy jutro do szkoly rodzenie trafimy, no ale to jutro, wiec zobaczymy.
poki co milej reszty niedzieli maj dir girls:-)

p.s.

GDZIE JEST AGA002??????????????????????????????????????????????

A mnie wczoraj w nocy dopadla koszmarna jakaś kolka jelitowa :no: Cały brzuch mnie zaczął boleć jak diabli, a najbardziej na górze- tam gdzie teraz mamy żołądek i jelita... ogólnie masakra :baffled: wziełam wszystko co się dało na to- mięte (w ilościach hurtowych) espumisan i 2 nospy i poł szklanki siemienia lnianego :-( i i tak średnio pomogło :dry: dziś czuję się jakby ktoś mi dynamit wysadził w przewodzi pokarmowym i brzuch dalej boli tylko troche mniej:baffled: ehhh...do jutra powinno ulzyc, jesli to jest to samo co mnie dopadlo jesienią... nic dziwnego nie zjadlam a tu taka masakra :confused::baffled:
Któraś miała coś podobnego w ogóle???
oj rety nieciekawie to wyglada... bidulko musialas miec koszmarna noc.
Niestety / stety dla mnie/ nie wiem co to moglo byc, nic takiego sie do mnie nie przyplatalo, wiec poza milym slowem: bedzie dobrze! nic dla Ciebie nie mam ;-)

.

GDZIE JEST AGA002??????????????????????????????????????????????
no wlasnie tez sie juz od paru dni zastanawiam. Przelecialam namiary na spolecznosciowym bo chcialam sms poslac, ale nie zostawila tam numeru :no:

My wlasnie wrocilysmy z baseniku, i bylo super!!!!! Posiedzialysmy w jacuzi, poplywalysmy, pogimnastykowalysmy sie. Ogolnie - nowonarodzone. Mam nadzieje, ze teraz dostane motywacji do chodzenia 2x w tygodniu. Super sprawa!

Ehh przed mna jeszcze jakies trzy miesiace czekania,i powiem wam ze ta pespektywa chodzenia z coreaz wiekszym brzuchem mnie troszke mnie przeraza:-( nienawidze czekac:no:

reklama
Do góry