Byłam wczoraj u gina w związku z moim ciśnieniem 70/40
okazało się ze po takiej dawce duphastonu może tak być i lepsze niskie ciśnienie niż wysokie. Jestem wiec do 30.08 na L4 ale mam nadzieję że wtedy już będzie lepiej i wrócę do pracy. Lekarz okazał się konowałem -bo mój jest na urlopie do 2go -i miałam z panem kilka utarczek słownych ale szybko postawił się do pionu. Ciąża jest tydzień młodsza niż by wynikało z OM więc dziś jest 6 a nie 7 tc. Mój Kropek urósł z 0,43cm do 1,56cm wiec wszystko ok
Witches ja diś weszłam na wagę i mam 0,4kg mniej -jest mi niedobrze i jem same lekkie rzeczy -owoce warzywa a mdłości przychodz o każdej porze dnia więc nie chodzę najedzona
Wesoła Olapolap o odpowiedziach napisała już wszystko mam nadzieje ze działa
Zielona maupa- Meksyk -cudownie
a lekarz pewnie wie co robi może zapytasz ją o badania -może tam po prostu się inne wykonuje
albo w innym czasie?
Ilona jak samopoczucie?
Anyawro witaj i gratuluję fasolinki
Olapolap wiem co o tym... niestety u mnie to już nie tylko mdłości
xXxIzuLQaxXx mam nadzieję że to juz koniec Twoich pobytów w szpitalu i następny będzie w 40 tc już prosto na porodówkę:-)
Toola a masz się do kogo zwrócić o pomoc tam? moze prywatnie jakis lekarz? jeśli nie to masz rację -leż i odpoczywaj powinno pomóc. Trzymam kciuki zeby wszystko już było dobrze bez żadnych plamień &&&&&
Dagsila jakie Ty masz tabletki na nudności? bo jeśli chodzi o mnie to mogę zapomnieć zeby gin mi jakieś dał. Ja mam to samo -dla mnie poranne nudności to fikcja ale całodobowe -norma
Mycha nie martw się -dlatego ja wyniki odbieram w dniu wizyty u gina bo to później można się zmartwić niepotrzebnie.
Natalii czyli wierzymy ze tym razem będziesz się cieszyła ksiażkową ciążą
nie przemęczaj się przy opiece nad małym brzdącem -gratuluję!!!!
Malena to ja czekam na wizytę u gina i cudowne wieści:-):-):-):-) ja poszłam od razu i teraz po drugiej wizycie widzę że mój dzidziuś jest młodszy niż by wychodziło z terminu @ ale rośnie zdrowo. Idź jak najszybciej -lekarz powie Ci co i jak
Guska35 witaj
cudowny maluszek
Lusia witam Ciebie również. Gratuluję ogromnie
Aneczka zasada jest taka że pierwszy trymestr jest trudny -i dla matki która jest osłabiona i dla dziecka które musi się przykleić. Ćwiczysz na własną odpowiedzialnosć i tyle. A jeśli lekarz mówi o ćwiczeniach to mi się wydaje że mówi o specjalnych ćwiczniach dla kobiet w ciąży -bo takie też są.
Marlenka pakuj M i córcię i do zoo ich wygoń albo na wycieczkę weekendową
życzę Ci spokojnego weekendu i duużo leniuchowania:-)
An piękna niespodzianka prawda? i gratuluję radosci
Aga witam i Ciebie i oczywiscie bardzo gratuluję:-) naciśnij na suwaczek który Ci się podoba u jakiejś dziewczyny -wpisz tam datę porodu lub datę ostatniej @ i wygeneru BBcode który wklej w sygnaturkę (jest w ustawieniach). Powodzenia
Ella wypoczywaj spokojnie
Wronka czekamy na Ciebie
Coyote niestety trzeba zapomnieć wszystko co do tej pory lubiłyśmy ;-) nauka od nowa...
Justys mnie też piersi nie bolą a jest wszystko dobrze
to naprawdę nie jest regułą że kobieta ma już czuć że jest w ciąży -wiekszość kobiet o tym nie wie przez dłuższy czas i ciąża dobrze sie rozwija więc bez paniki!!! Twoje samopoczucie odbija się na dziecku -będziesz zesteresowana to będziesz miała płaczliwe i nieznośne dziecko
Makaronka nie da się szybciej do tego gina? plamienie tak długo? ale jeśli był kibelek to jest ok;-) ja dziś też zaczęłam
Madalena cudownie
gratuluję!!!
Amorek i tak będzie -dobrze!!!! dla mnie trudny będzie 11 -13 tc i mam nadzieję że nie będę się martwiła -oby
Vougue przytulam Cię mocno... mam nadzieję ze to młodsza ciąża niż wynika z OM i jeszcze jest szansa. Idź proszę moze do innego lekarza? moze z lepszym usg? wzrost hcg jest i mam nadzieję że to dobrze wróży. Wiem że teraz żadne słowa nie są Ci potrzebne ale trzymam kciuki&&&&
Apis witaj
zaliczyłam 2 razy rozmowę z kibelkiem w ciągu 20 minut aż się boję co będzie jutro
Jadę dziś do rodziców 450 km
Do napisania