reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Moje drogie kochane ciężaróweczki!

w ostatni dzień mijającego roku składam Wam i waszym najbliższym najserdeczniejsze życzenia i marzeń spełnienia. Niech nowy rok przyniesie Wam wszystko to czego zapragniecie :-)

Nie miałam dziś czasu żeby wpaść i poczytać co u Was- ale od razu mi się rzuciło w oczy że WESOŁA wróciła! Niezmiernie się cieszę, że jesteś już z nami i nadal w dwupaku :-)
Odwaliłam się jak stróż w Boże Ciało ( nawet obuwie w postaci szpilek sobie zapodałam) i jadę do szwagra na mini-party :-)a więc....Let's go na tańce go go go zrobię dziś szooołłłłł:-):-):-)

(szoł to dopiero będzie jak usnę przed 24)

reklama
KOCHANE MOJE,

oby ten rok 2010 byl dla nas szczesliwy i pomyslny. Oby zdrowie dopisywało i nasze dzidzie bezboleśnie i terminowo przyszły na swiat:-)

end de hapi niu jir:-D:-D
sylwester_dodatki.org01.gif

dziewczyny zycze wam wszystkim szampanskiej zabawy (oczywiscie z piccolo)!! bawcie sie i wejdzie w nowy rok mocnym krokiem!! bo nastepny rok nalezy do nas!!!

Dziękuję wszystkim za miłe słowa:-)

My też z mężusiem spędzamy ten sylwester w domciu, odbijemy sobie za rok. Nastawiłam już moich rodziców żeby zaszaleli na balu bo w przyszłym roku będą pilnować Nikolki:-)

Co do szpitala w którym leżałam to oczywiście ja nie zamierzam tam rodzić. POD ŻADNYM WZGLĘDEM!!!!!!!!!!Albo w Krakowie albo w Bielsku. Nie chce widzieć więcej tych powalonych lekarzy, którzy udają że coś wiedzą.

Życzę wam szczęśliwego Nowego roku, dużo zdrówka dla nas i dzieciaczków i dużo, dużo miłości w 2010 roku:tak:

nowy%20rok3.JPG

KOCHANE KWIETNIÓWECZKI ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!.
ŻYCZĘ NAM TAKŻE ŻEBYŚMY URODZIŁY ZDROWE PIĘKNE BOBASKI A ROK 2010 BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO.

Kwietnióweczki z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam i Waszym Brzuszkom baaardzo dużo zdrówka, wytrwałości i cierpliwości. Aby 2010 był wymarzonym rokiem dla nas i dla naszych kwietniowych Skarbków. Żeby wszystkie, nawet te najmniejsze marzenia się spełniły!!!

reklama
Wstawajcie śpiochy:-):-)
Dziecię o 8 przyszło mnie obudzić, więc ja już dawno na nogach. Sylwester leniwy przed tv, parę razy mi się przysnęło:zawstydzona/y:. Za rok może już bardziej szampańsko będzie.

Zaraz lecę z córcią bałwana lepić, bo u nas zima, że ho ho:-)

Do góry