reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Paola ty sobie na razie wyłącz to ADHD, jak leżeć to leżeć. Wyciekające wody brzmią przerażająco

Fotka z pazurami mnie rozwaliła:-D:-D.

Hej dziewczynki wróciłam... 3 kilometry jedzie się około godziny -tak dla jasności -piaskarki, solarki czy spycha nie odnotowałam podczas mojej wyprawy -ale jestem padnięta...

Dziękuje za odpowiedź co do moich dolegliwości -ale wyniki moczu mam ok:confused2: wiec nie wiem sama...

Pola ja nie chcę się czepiać ani Twoich lekarzy ani położnych które uspokajają ale ja -pomimo że daleko mi do paniki -nie ryzykowałabym tak. Po pierwsze -nie słyszałam że wody płodowe zwiększają się przez picie:confused2: za to słyszałam że można je uzupełnić sztucznie jeśli jest taka potrzeba -może nie jestem zbyt douczona -nie wiem. Ale wiem że jest lub może być to groźne -i ja bym lekarzom którzy później wzruszą ramionami i powiedzą "no cóż" -nie wierzyła.
Po pierwsze powinnaś być pod STAŁĄ REGULARNĄ kontrolą lekarza!!! a nie za jakiś czas iść na kontrolę... nie wiem -ja bym nie była takla odważna...

Uciekam dziewczyny -do juterka i miłego wieczorka laseczki:-p

PS jeśli chodzi o poradnik -to jedyny egzemplarz:-D:-D:-D ale jakby coś to mogę przepisać parę porad

witam dziewczynki moja na szczęście teściowa jest rozsądna jedynie co ma zamiar nam kupić to wózek dla małego ale my mamy wybrać:-)

katik ja też wypijam litry wody niegazowanej co do Ilonki też czekam niecierpliwie na info ale niestety możemy tylko czekać aż się odezwie ona lub jej siostra

ewka nie przeholuj z tym sprzątaniem dużo odpoczywaj - co do naszej forumowej twórczości masz rację ja po tygodniu miałam 60 stron do nadrobienia tylko na tym wątku SZOK:szok:

kamisia ja też dopiero w niedzielę wybieram się na polowanie na choinkę i prezenty więc łączę się z tobą w bólu

Sem ja...

Ale len mnie dopadl, przyszlam z pracy i prosto do wyrka na godzinke drzemki. Teraz pomidorowka pochlonieta, i zaraz wannka, ksiazka i lozko. Milego wieczorku i nocki!!!!!!!!

Ta zima to jakaś masakra...mój chooop utknął gdzieś w korku na drugim końcu trójmiasta i tak stoi od godziny, obwodnice pozamykane, śnieg sypie jak oszalały :szok:
jak ja nie cierpię zimy...
w związku z tym że czeka mnie dziś samotny wieczór idę zrobić sobie jakąś wypasioną kąpiel i mykam do wyrka oczekiwać na ukochanego....

jeju:szok: ale dzis naprodukowalyscie! ale jakos przebrnelam...
i nie wiem komu co odpisac, wiec napisze ogolnie co mi w pamieci zostalo: wronka rozsmieszyl mnie twoj post z twoja mala co przekrecila kolede haha:-D:-D i lepiej zalatw te kozaki jaknajszybciej bo zima nadchodzi...
paola w szoku jestem, pierwsze slysze takie cuda:szok: lepiej uwazaj na siebie i kontroluj to czesto...dziwna ta twoja historia, moze pojdz jeszcze do innego gina...
13x13 spoko ten poradnik hihi
i nie cierpie zimy! a precz!!!:wściekła/y:

hejka
mnie dziś w domku nie było ale już przeczytałam co naskrobałyście ..
Tym czasem ide jeść bom głodna jak wilk :-D
Korki masakra , sypie strasznie do tego temperatura taka że się odechciewa wszystkiego
13 - wal do arkadi bo sa mega przecenki na dzieciuchowym:tak: a małych rozmiarków tam dostatek :)

reklama
Witajcie kochane wieczorową porą:-):-) jak tak patrzę na wasze brzuszki na społecznościowym to macie je piękne a jak tak patrze na swój to mój jest o połowę mnijeszy niż wasz i trochę mnie to martwi:-:)-(.
Kochane ja mam w miarę często twardy brzuszek ale biorę nospę, magnez i staram się wypoczywać , ja znowu sama bo mój mąż przyjechał na pare godzin poszedł spać wstał i znowu pojechał i będzie rano szlak mnie chyba trafi bo w nocy nie mogę spać wczoraj zasnęłam o 3.00 a wstałam o 7.00 bo wrócił mąż i takie spanie do dupy jeszcze nasza królewna obudziła się o 3.00 i cięzko było mi zasnąć bo tak szalała:-):-).
agatko kochana moja mała tak mnie kopie że od wewnątrz szyjka mi się lekko otworzyła i musimy to teraz kontrolować szyjka jest na razie zamknięta ale trochę się boję bo jak tak dalej będzie szalała nasza zuzia to fajnie nie będzie:-:)-(.we wtorek idziemy na usg połówkowe i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze że szyjka jest długa i zamknięta.
Kochane życzę kolorowych snów :-):-).

Do góry