Onka- czyli drutujesz
cudne te Twoje rzeczy, jakbym miała dziewczynkę, to bym poszła z torbami
Basiu- hehehe też się cieszę, że się cieszysz, że się pojawiłam, ale ja nigdzie nie poszłam, więc nie miałam skąd wracać
Dobrze, że Wiktorek dzielnie zniósł zmianę terapeutki, to ważne.
Aniam- białas na bank tęskni, koty się bardzi przywiązują, wbrew wszelkim obiegowym opiniom. Szkoda czarnego, ale tak to bywa
Kici- no i jak, wytrzymałaś w postanowieniu niepuszczania Scoobiego? Ja co jakiś czas wprowadzam nań embargo
Anna oj- potwierdzam, Wasz pies śmiało może mieszkać z kotem
ja Ci powiem, że naszego kota zaczynam podejrzewać o bycie... psem... normalny kociak tak się nie zachowuje
Kittek- no proszę Ciebie. 12 kg w Twoim przypadku, to nie jest wcale dużo
tycie jest też czasem kwestią hormonów, nie tylko jedzenia. Maja widzę lubi postawić na swoim
w co ludzie będą zimą dzieci ubierać, to ja totalnie nie mam pojęcia. Siebie zresztą też nie... ja teraz jeżdżę MPK do pracy i prowadzę obserwację... i się zastanawiam o co chodzi, bo nawet rano nie jest tak zimno, żeby w kozakach i puchówce wyskakiwać
Elvie- no to widzę, że Lucky ma ubaw
Mamusia- widzisz, poczta polska jest nieobliczalna, bo jednak doręczyła, co trzeba
Agnieszka- no sezon na wirusa się rozpoczął
mu musimy się dobujać do kwietnia, kiedy to mamy zabieg... i oby obyło się bez zbędnych komplikacji.
Więcej grzechów nie pamiętam
U nas dobrze, jutro Kubula ma pasowanie, więc będzie się działo, już Annie oj mówiłam, że jak nie śpiewał, to miałam spokój, a jak zaczął, to raczy nas repertuarem non stop... talentu za grosz hehehe ale mama wspiera
na czym cierpią moje uszy.
Bartulek na razie zdrowy (odpukać w niemalowane), buziaczek non stop otwarty, w nocy sapie jak lokomotywa parowa, ale co zrobić... trzeba to przetrwać.
Ja sobie zafundowałam leczenie zęba, co zapewne wyjdzie mi na zdrowie, ale czy ja to przetrwam? Takich "atrakcji" w życiu nie miałam, no nic... człek się starzeje
obecnie problemem jest pół szczęki po znieczuleniu... normalnie kawę rurką piję
Tymczasem wszystkich pozdrawiam.