Hejka!
Zimnica się zrobiła i zaczął się sezon na durnych rodziców
Wczoraj niektóre dzieci w przedszkolu były już w zimowych, puchowych kurtkach, wełnianych grubych czapach i kozakach
Kurcze rozumiem, że 10-12st to czas na cieplejsze ubrania, ale bez przesady. Majce dziś dopiero pierwszy raz założyłam cienką bawełnianą czapkę i płaszczyk jesienny, ale to głównie dlatego, że głowę urywa. Co te dzieciaki będą nosić przy -10st????? Ja muszę sobie jakiś płaszcz zimowy kupić i nic fajnego nie mogę znaleźć. W h&m są beznadziejne kurtki, które ledwo tyłek zakrywają po 199zł
Gdzie jeszcze mogę poszukać?
Ja czuję się średnio, jak tylko pochodzę dłużej to brzuch mi twardnieje i boli. Wyniki krwi też mi kiepsko wyszły. Jutro wizyta u ginki, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze i boli przez to, że mała rośnie.
Dziś zakręcony dzień, jak wróci T to zaczynami akcję szukanie chomika bo Maja klatki nie domknęła i znów się gdzieś gryzoń schował. Ostatnio pół dnia jej szukaliśmy. Rodzice lecą na wycieczkę więc ich piesek u nas na służbie będzie i trzeba chomika znaleźć bo jak ją pies znajdzie to będzie za późno;-) Do tego od wczoraj miałam w domu inwazję muszek owocówek i były dosłownie wszędzie więc chodzę i wybijam.
Aniam mam nadzieję, że leki pomogą i wasz kotek będzie się lepiej miewał
Gratki dla Olci, ta to jest dopiero przebojowa
Basiu zdrówka dla Wiktorka! &&& za udaną wizytę u dentysty:-)
Annaoj bidulko jak tam Twój kręgosłup? B. powinien jakiś masaż Ci zaaplikować
Mamusia dzięki za info, musimy się wybrać z Majką.
Agnieszka jak Janek?
Onka przynajmniej wiesz teraz co uczula Natkę. Zdrówka dla Karoli!
Mykam na dzienną dawkę żelaza, dziś w postaci naleśników ze szpinakiem, czosnkiem i fetą w sosie pomidorowym.
Miłego popołudnia!