reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek przepraszam że się wcinam ale widzę że ty tak samo jak ja lezysz z krwiakiem. Też trafiłam bo zaczęłam plamic powiedz jak długo już lezysz? Jakie leki dostajesz? Ja trafiłam do szpitala wczoraj

reklama
Vanilijka właściwie to ja plackiem nie leżałam wcale. Od 6 tygodni wiem, że mam krwiaka, od 3 jestem na zwolnieniu. Oszczędzam się jak mogę, zwolniłam zdecydowanie.
A ty w którym tygodniu jesteś?

Kittek ja jestem w 9 tyg i jestem przerażona mimo to staram się myśleć pozytywnie. Leże w szpitalu mój mąż mówi że to lepiej bo jestem pod opieką lekarzy to jest pocieszające ale do tej pory zachodzę w głowę od czego on mógł się zrobić odkąd wiem że jestem w ciąży jestem na zwolnieniu i leże nie forsuje się a tu krwiak się zrobił i skąd?

Vanilijka jeśli możesz to leż jak najwięcej. Ja przeglądając net czytałam, że plackiem trzeba leżeć. Z drugiej strony kilka koleżanek miało u siebie lub wśród znajomych taką sytuację i dziewczyny żyły sobie spokojnie bez leżenia plackiem i donosiły ciąże, urodziły zdrowe dzieci.
Daj znać co ci lekarz powie. 3maj się :)

Kittek trzymaj się tak dzielnie . Nie ma jak to pocieszający lekarz :wściekła/y::wściekła/y: nie pomyślał pan że dobre nastawienie i brak nerwów w ciąży też bardzo ważne .

Aniez mi też się nie śni po nocach , ale dość mam wyciągania 10 rzeczy żeby wyjąć jedną :no: Bo u nas jak klocki lego jedno na drugim wszystko . Planowałam wywalić tylko szafkę i postawić wyższą , ale zmiana lodówki dla jednej półki bez sensu :no:
Zamrażarkę też wykorzystam :-D:-D no ale jak się mrozi np. 16 kg truskawek to trzeba mieć na to miejsce :-D:-D
Słoiki jak produkuję to potem mam pół lodówki zajęte :-D:-D

Upałek fajny :-D:-D dzieciaki pół dnia w baseniku siedzą , ale co się dziwić . Muszę do nas nad zalew z nimi pojechać . Oby jak najdłużej tak zostało :tak: Tylko żelazka nie tykam a góra prasowania mi rośnie i czeka na brzydszą pogodę , bo samobójcą nie jestem .
Jutro dzieciarni smoki w kinie obiecała, mam nadzieję że fajne .

Dzień dobry!
Cztery godziny snu, pobudka na badt o 5:30, trzy wkĺucia w żyłę bo żyły pani przed igłą uciekały, als co tam. Dam radę oby z dzidzią było wszystko ok :)
Miłego dnia dziewczyny!

Hej
Kittek trzymam kciuki za szybki powrot do domu, przypomnialo mi sie jak ja lezalam na patologi nie moglam zasnac a potem o 5 pielegniarki budzily na ktg i temperature

Temat lodowek na tapecie ja mam dosyc duza a i tak momentami brakuje mi miejsca ale wtedy ratuje mnie sasiadka :)
Od wczorajszego wieczora jestem mama 3 dzieci, nocuje u nas moja chrzesnica Weronisia, wyzwaniem bedzie dziaj wyjscie na plac zabaw. Ja + 4 latka + 2 latka + Jas :-D

reklama
annaoj - co do mojego nowego stanowiska, to na razie nie odczuwam zmian bo głównie zajmuje się starym stanowiskiem, bo moja następczyni się urlopuje :-) a moja nowa szefowa jest tego świadoma i mnie nie męczy nowymi rzeczami.

aniez - to jest chore z tymi terminami z NFZ... co za poj...any kraj.

aga2010 - moja następczyni oficjalnie przechodzi do księgowości 01/08 :-p więc przez cały sierpień ja robię na dwa wakaty :-D nie ma to jak korpo...

kittek - o masz... dobrze, że krwiak się wchłonął... 3mam kciuki abyś szybko wyszła ze szpitala i aby było wszystko dobrze.

mamusiu - no to powodzenia w wyprawie z dzieciakami :-)

Do góry