annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
widzę, że lato na całego i tutaj dotarło i pustki zapanowały.
My też korzystamy z pogody. Byliśmy w Żywcu. Teraz tydzień w domu, muszę farby powybierać, w środe facet na wymiary przychodzi, bo u Igora zdecydowaliśmy się w końcu na wymiar robić. Powinnam zacząć pakowanie przedremontowe, ale tak mi się nie chce. Za tydzień w poniedziałek na czas remontu wyjeżdzamy, mam nadzieje, że pogoda się utrzyma.
Dzisiaj Igor pojechał na wycieczkę z Alicja z przedszkola, więc luźniejszy dzień.
Aniam dobrze, że już po. w kwestii lodówki nie pomogę. Przydałaby nam się zamrażarka, ale nie mam gdzie wstawić.
Aga pierogi uwielbiam, więc smaka mi nbarobiłaś Muszę moją mamę zmolestować.
Dorotka jak oglądam zdjęcia Paulinki to chciałam napisać, że widać że na nowym miejscu czuje się szczęśliwa.
Sonia mam nadzieje, że Ciebie jednak ominie.
Gosia Ty widzę dalej na 2 etaty pracujesz. szacun, że dajesz radę.
Kici a jak na nowym stanowisku?
uciekam do Wiktorosa, bo przypełzł i mi na nodze wisi;-)
widzę, że lato na całego i tutaj dotarło i pustki zapanowały.
My też korzystamy z pogody. Byliśmy w Żywcu. Teraz tydzień w domu, muszę farby powybierać, w środe facet na wymiary przychodzi, bo u Igora zdecydowaliśmy się w końcu na wymiar robić. Powinnam zacząć pakowanie przedremontowe, ale tak mi się nie chce. Za tydzień w poniedziałek na czas remontu wyjeżdzamy, mam nadzieje, że pogoda się utrzyma.
Dzisiaj Igor pojechał na wycieczkę z Alicja z przedszkola, więc luźniejszy dzień.
Aniam dobrze, że już po. w kwestii lodówki nie pomogę. Przydałaby nam się zamrażarka, ale nie mam gdzie wstawić.
Aga pierogi uwielbiam, więc smaka mi nbarobiłaś Muszę moją mamę zmolestować.
Dorotka jak oglądam zdjęcia Paulinki to chciałam napisać, że widać że na nowym miejscu czuje się szczęśliwa.
Sonia mam nadzieje, że Ciebie jednak ominie.
Gosia Ty widzę dalej na 2 etaty pracujesz. szacun, że dajesz radę.
Kici a jak na nowym stanowisku?
uciekam do Wiktorosa, bo przypełzł i mi na nodze wisi;-)