aniez
Fanka BB :)
uciekam po B do szkoły
A to nowość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uciekam po B do szkoły
niestety, nikt nie jest doskonały;-)Uwielbiam mojego onko bo przystojny dowcipny ale niestety żonaty
ha ha, mam tak samo tylko kurcze mój ślubny nie podziela mojego zdania;-)Karoserię to ja mogę myć, nie cierpię natomiast pucować auta w środku, a jak T to robi to zawsze mi się dostaje, za to jaki mam bałagan, ale przecież wszystko może się przydać (czytaj chusteczki mokre, suche, marynarka na zmianę, woda, krem do rąk i mnóstwo innych dupereli
generalnie to my jestesmy cały czas kolo Władka, mieszkamy przecież prawie w trójmieście daj znać przed przyjazdem, trzeba będzie się spotkać:-)Ale Wam zazdroszcze spotkania w takim gronie. A moze ktos bedzie na poczatku lipca w okolicach Wladyslawowa?