reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Sery plesniowe mmmmmm kochane smierdziele :D uwielbiam! Chyba nawet bardziej niz czekolade bo lepsze do wina :p

Kittek a szogunka nie zasypia sama? Fajnie jak tak dwie piszecie jedna na gorze a druga na dole :D

Sonia cale szczescie ze juz lepiej. A kysz chorobska paskudne! My tez juz na dlugiej prostej do zdrowia. Jutro kontrolnie pediatra i na spacer marsz :)

Zielona nooo co ty?!-kakaowiec to roslina wiec czekolada to...salatka :p nie moglas przytyc :p

Elvie ja tez zakupy on-line preferuje ;) jutro tak bede wlasnie spedzac wieczor w "tesco" przy herbatce...albo winku ;)

A tymczasem dobrej nocy bo jutro zalatany dzien przede mna.

reklama
Witamy i my

Od pół godziny nie śpimy bo Tosia pobudki robi. Teraz na wydawanie jej sie przestawilo po tym zaspaniu, a ja z nią.

Gosienka jak Mateuszek?

Sonia dobrze że już lepiej... Do dentysty to mam taki uraz i strach że mam gęsią skórkę na samą myśl.

Maonka Tosia 26 nosi ;-)

e bo Tosia krzyczy żeby okulary jej dać.., będę później.

Dzień Dobry

Serów pleśniowych nie tykam, ale wino, czekolada - to moi faworyci. Moja dieta cud to opakowanie ptasiego mleczka z wedla :)

Kawa zrobiona - zaczynam ją już sączyć - chetnie zamieniłabym na wino, ale co mój szef by na to powiedział.

Aniam, Kittek - Wino, kobiety i śpiew :)

Gosienko - jak Mateusz :) znalazlam coś dla chłopaków - może krzyczeć na mnie nie będziesz ;-)

Gosieńko - super że z nogą lepiej

isabela - koniec marca brzmi dla mnie oki :-)

Witam się czwartkowo i życzę miłego dzionka :-)

Witam
Maciuś ma za sobą pierwszą noc w nowym łóżeczku - zakończoną z sukcesem:) Zasnął w szczebelkowym, ale jak się na zmianę pampersa obudził to M. go do nowego przeniósł i udało się, bo mały chętnie tam został. Rano przy tej bramce w drzwiach stał i krzyczał: "Tata oć sibko, ja musim iść":-D Teraz czekamy na nianię.

Na mojej liście ulubieńców można jeszcze dopisać truskawki. W almie promocja, 250g za 3,79zł więc kupiłam i okazało się, że nie tylko piękne i duże ale również bardzo smaczne są. Dzieciaki do śniadania z apetytem zjadły i upominały się o więcej.

nata - no to zależy jakie szef ma poczucie humoru;-)
gosienko - i jak tam aparat? Kamila mówi, że zakładanie nie bolało, naciągania też nie, dopiero kilka dni po naciąganiu był dyskomfort.
Miłego dnia!

Witam się...
Katar mi nie odpuszcza przeszło na zatoki więc ratuję się tabletkami co mi ostatnio poleciłyście...

Maonka niestety to nie ja ;-)
Gosieńko jak dobrze, że z nogą lepiej :tak: i jak tam Mateusz??
Aniam, Kittek normalnie was ubiję ;-):angry: winko, sery pleśniowe, czekolada... uwielbiam :tak:
Ella zgadzam się im bardziej śmierdzące tym lepsze :tak: :-D

Idę bo mi oczy zaraz wypali co tak mnie szczypią dzisiaj :crazy::angry::wściekła/y::no:

witam,
lenistwo minęło i sprzątam, okna, prasowanie, trzepanie dywanów, nawet nie wiem, kiedy czwartek nastał:-D
Do tego lektury mam cztery po feriach, i muszę przeczytać, bo pamięć już nie ta, więc noce zarwane:-)
Wczoraj zrobiłam dwieście pierogów, Mati zachwycony.Muszę go trochę wzmocnić, bo w poniedziałek usuwamy migdał, wiec dietka. Chętnych, na pierogi zapraszam:-)

wino, sery, czekolada...uwielbiam.
Kittek, Aniam, udanego spotkania.
Iza, jestem pod wrażeniem wagi. Kobieto jak tego dokonałaś? mój metabolizm chyba zwolnił, bo nie mogę schudnąć.
Super, że wypad do kina udany, oby takich wyjść było więcej!
Soniu, zdróweczka dla dzieciaczków!
Elvie, brawa dla Maćka, oby szybko się przekonał do nowego łóżeczka!
Moja Hania rzuciła smoka, butlę w nocy. Śpi trochę spokojniej, ostatnimi czasy pobudka była parę razy w nocy, bo zginął smok:wściekła/y: zobaczymy jak będzie teraz. Zakupy on-line uwielbiam, niestety spożywcze do nas nie dojeżdżają:wściekła/y:a miało się to już w tamtym roku zmienić.
Nata, myślę, że szef nie byłby zadowolony:-D
gosineko, jak Mateuszek?

hej hej hej
jesteśmy od wtorku w domu Jasio superaśny, słodziudki do schrupania . Poki co jak on odpoczywa to i ja staram się spać razem z nim. Ogólnie musimy zregenerować siły i wbić się w rytm dnia. Natalka zachwycona braciszkiem mega pomocna i kochana.
Głodomorek się obudził więc do napisania później...

reklama
Dobry:-)
Mamusia, dobrze że już w domku a Jasiem, odpoczywaj póki się da;-)
Kittek i Aniam, winka zazdroszczę:tak: mam nadz ze dziś nie macie "syndromu dnia następnego";-)

co do dentysty, to byliśmy wczoraj i niestety coś się u mnie znalazło, ale na tyle mała rzecz, że dało się zrobić bez znieczulenia i prawie bez bólu,więc luzik. Dziś Sebka zabieramy. Ciekawe jak jemu pójdzie wizyta...

Do góry