hejka!
jutro się chyba muszę po jakąś smycz dla T wybrać
pojechał uparciuch do Darłowa na mecz. No ja rozumiem, że on nie biega,ustawiać chłopaków musiał i w ten sposób ledwo mówi- mąż idealny?;-) Jutro T ma zadanie bojowe bo kuzynka poprosiła aby zajął się ich małą i będzie od 9tej do 15tej z dwoma szogunami, ciekawe jak sobie poradzi bo chyba z ustawieniem ich do pionu stanowczym tonem to będzie miał problem, szept stanowczy nie jest
Wypiłam właśnie mleczko z miodem i słucham płytki z hobbita, ze stronki poleconej przez Aniez (dzięki
).
Odkryłam pyyyyszne batoniki. Polecam bo nie mają żadnego syfu.
Magija baton twarogowy czekolada
Z tego co pamiętam:
Monia zdrówka dla Hanki.
Aga u nas dzieciaczki prawie wszystkie śpią w przedszkolu, chyba poza 1 albo 2 maluchów, ale fakt później mi ciężko Majkę do łóżka zagonić prze 20tą, rano przed 7mą ciężko dobudzić i kółko się zamyka;-) Teksty Sebcia słodkie
Kici no dzieci mają wyobraźnię niesamowitą
Sonia nie zazdroszczę akcji z drzwiami garażowymi, piecem i nocnych atrakcji. Oby teraz spokojnie było. Zdrówka dla całej rodzinki.
Aniam Olcia ma super brata
Moja się dopytuje kiedy ona w końcu będzie miała rodzeństwo. Książkę 'Będę mieć rodzeństwo' czytamy jej od jakiś dwóch tygodni bo codziennie wyciąga przed spaniem, na pamięć ją zna.
Sospettosa zdrówka dla ciebie i Adasia. Nie martw się na zapas, jesteś chora więc może jeśli to w okolicy pach to może węzły chłonne powiększone? Zrób jednak koniecznie badania?
Nata mam nadzieję, że cię nie rozłożyło, tylko pogoniłaś choróbsko w siną dal
Aniez ja myślę, że Kubuś jest zbyt ciekawy świata aby nie ciągnęło go do spróbowania nowych dań;-)
Annaoj super, że tak dużo z Wiktorkiem spacerujesz, masz pewnie kondycję niezłą!
Gosieńko brawa dla Mateusza!!! &&& za samodzielny wyjazd autem. Co do pomylenia wizyt, to konkurs na sierotę to i tak ja bym wygrała;-) Podam ci przykłady: w niedzielę miałam zielone końce włosów (zachciało mi się samej farbować, tzn z T i przeciągnęłam 5 min przed myciem na końce), nie chciało mi się iść do fryzjera, a poza tym byłam chora, ale i tak u fryzjera wylądowałam, a że w niedzielę to tylko w galerii, to za naprawę tylko 185zł zabuliłam
Dziś dla odmiany pojechałam autem T, gdzie nie mam kluczyka do szafki w pracy, tak więc 2 zaplanowane prace klasowe i jedna do oddania sobie leżały w szafce i się ze mnie śmiały
Wstyd przyznać, ale ja często mam podobne akcje
Ella jak twoje dziewczynki? Nieustannie zdrówka!
Elvie z Maćka rzeczywiście samodzielny chłopak. Pamiętasz jak w wakacje dziewczyny się ociągały, w dzidzie się zabawiały, a on sam chciał szamać
Agnieszka jak u was samopoczucie?
MamoPaulinki tak trzymaj- śniadanko jest najważniejsze. Ja kiedyś nie umiałam bez śniadania wyjść z domu, od momentu kiedy w szkole pracuję różnie bywało
Basiu oby tak dalej!!! A jak w przedszkolu z jedzeniem? Nasza w przedszkolu wcina i nie protestuje, w domu często fochy ma.
Mamusia ty w dwupaku czy na porodówce?
zajrzę w weekend bo jutro imprezujemy z dziewczynami z pracy
3majcie się ciepło!