reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

[Monia - gejowska znaczy rozpuszczalna :-D:-D Toś mnie ubawiła :-D

Gosieńka - co teraz się laski o Emila będą biły :-D:-D Bo Mateusza , to już sobie sama Olka poderwała . Wiedziała dziewczyna co robić . zamiast wysyłać mamusię , sama się chłopakiem zajęła :-D

Elvie moje dzieci śpią z kotami , ja śpię z kotami :tak: Amen . U mnie zawsze się spało z kotami , bo one zawsze w domu były . Z psem bym nie spała :no:

No to kupiłam sobie kozaczki marki goodyear :-D:-D czarne matowe szt 4 :-D:-D

Dziś u nas było - 14,5 w dzień . to już lekkie przegięcie :wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny co do tego paryża żaden problem , tylko trzeba rezerwację cyknąć zanim się katalogi pokażą , wstępną na majówkę mozna robić już we wrześniu nawet .
Potem robią właściwą koło listopada . Zaliczka mała bo 160 zł tylko , więc jakby się któraś rozmyśliła czy nie mogła , to tyle przepada / Resztę dopłaca się ok 10 tyg przed wyjazdem .
Cena z tego co widzę w katalogu to ok 100 zł za dobę ( domek )
kemping zwie się international .

A tu strona do eurocamp , bo trzeba sobie wybrać , nie da się wrzucić linka .

http://www.eurocamp.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Gosieńko- na zdrówko niech Ci wyjdzie :-) plotka głosi, że murzyn jest super smaczny po iluś tam dniach... nie wiem... u nas najdłużej jest 2 dni :p

Monia- bardzo dziękujemy :) zobaczymy, bo na razie nie wiem, jak z planowaniem tygodnia stoimy. Na pewno damy znać. My też nie szalejemy z reakcjami, Kuba też na psa i kota, pokarmowych na szczęście nie ma, za to na kurz i roztocza owszem. Ale powiedz sama, co ja mogę ;-) Sama alergolog odradzała nam wywalanie zwierząt, bo w jej ocenie, to może pomóc, a socjalizacja ze zwierzakiem to wiadomo, że super sprawa, nie :) no a jaja... wiesz, możesz ograniczyć białko, bo ono jest chyba najbardziej alergenne, żółtka z tego co pamiętam mniej i one też mają te bomby odżywcze w sobie :-)
Ja sobie żadnych testów nie robię, bo jeszcze się okaże, że szkodzi mi coś co lubię :p :p :p

Nata- no to pogoń M. niech bada te loty :) ja sanki mam :-)

Sospettosa- u mnie nieco inaczej, bo ja mam dwa egzemlarze. Lego oczywiście, auta, Tomek (tzn. kolejka) i inne takie akcje. Ale kochają demontaż, montaż, przywiązywanie, "pozorne psucie". Aniam po naszym pobycie musi za każdym razem sprawdzać, co jej moje dzieci poprzestawiały hehehe... szczególnie Kubula i on zawsze taki było. Także rośnie Ci mały majsterkowicz :) Obcych kotów na ogrodzie bym nie zniosła... to jest właśnie argument do stopowania rozmnażania się kotów.

Wronka- się spakowałam, sałatki zrobiłam, teraz siedzę i czekam, aż mąż wino przytarga do domu :)

Aniam padłam z tymi kozaczkami, już chciałam tej marki w necie szukać, farbowana blondynka ze mnie :zawstydzona/y::-D

Aniez :-Dmurzyn dobry po kilku dniach :-p a tak na poważnie to niestety nie sprawdzę bo cały kawałek zeżarłam :zawstydzona/y: Tez mam zapas winka S zakupił i nawet coś specjalnie dla ciebie w ramach nagrody za rzucenie nałogu ;-)

Ostatnia edycja:
Aniam- no to będziesz organizatorem wypadu do Disneylandu :p

Gosieńko- no niech on się nie wygłupia. Ja się sama sowicie nagradzam :p :p :p

buahahaha, tak właśnie o tych kozaczkach też nie zakumałam, dopiero jak Gosienka napisała :-)...

Gosienko, Aniez, damy radę, posprawdzam kalendarz jutro, sprawdzę co mam w piątek za tydzień i możemy planować piąteczek, sobotkę i nawet niedzielkę :-)...nata więc sanki szykuj i lotem na Dolny Śląsk :-)

Anna, jesteś niesamowita, hodowla jest fajna, no i rasa piękna...

grochówkę ugotowałam, pierwszy raz w życiu, ale jestem zachwycona smakiem...duma mnie rozpiera :-)

a księdza nadal niet...

Monia - i jak tam ksiadz? Nasz rok temu to o 22.05 zadzwonił;-) O kawie gejowskiej nie słyszałam:D

gosienko - Ty ksiazke napisz jak to wszystko ogarniasz, ja sie chetnie naucze, bo 3 dzieci, malz, kury i jeszcze psom gotujesz? Szczeka opada!

aniam - ja z oponami zajarzylam. Niech Cie koty grzeja;-)

sospettosa - nie dziwie sie, ze koty wyklinasz. A jesli o zabawy chodzi to moj Maciek najchetniej drewniana kolejka z ikei sie bawi i traktorami wszelkiej maści. Lena ma na fali puzzle.

Kurcze rozkaszlała się wlasnie Lenka i brzmi to paskudnie. Podjadę z nią jeszcze jutro do lekarza, bo temp. 37,5 się utrzymuje, katar mniejszy, ale ten kaszel przeraza:-(

kawa gejowska - tak jak Aniam pisała...

ksiądz dotarł, długo nie zabawił, no i bo pora nietaka...

trasę to ja mogę wydrukować :-)

a lody z dzieciństwa to były śnieżki, D mi przypomniał...

reklama
Zguba dotarła, zmarznięta ale zadowolona ;-)

Monia to sprawdzaj w kalendarzu a ja zacznę S urabiać coby dał mi wolne na babskie pogaduchy . Grochówkę bym sobie zjadła :-p Lody śnieżki nadal są w naszym wiejskim sklepie :tak:

Aniam na topie na topie :-D

Elvie zapomniałaś jeszcze dodać , że mam dwa koty , kaczki i brojlerki;-) i S jeszcze marudzę o króliki i owce , ale książki o tym nie napiszę :-D Zdrówka dla Lenki

Wronka S mięcho z leśnej świni zamarynował według nowego przepisu wiec będziemy u was eksperymentować ;-)

Małżon mi winko polał więc czas z nim posiedzieć ;-)

Do góry