[Monia - gejowska znaczy rozpuszczalna Toś mnie ubawiła
Gosieńka - co teraz się laski o Emila będą biły Bo Mateusza , to już sobie sama Olka poderwała . Wiedziała dziewczyna co robić . zamiast wysyłać mamusię , sama się chłopakiem zajęła
Elvie moje dzieci śpią z kotami , ja śpię z kotami Amen . U mnie zawsze się spało z kotami , bo one zawsze w domu były . Z psem bym nie spała
No to kupiłam sobie kozaczki marki goodyear czarne matowe szt 4
Dziś u nas było - 14,5 w dzień . to już lekkie przegięcie
Dziewczyny co do tego paryża żaden problem , tylko trzeba rezerwację cyknąć zanim się katalogi pokażą , wstępną na majówkę mozna robić już we wrześniu nawet .
Potem robią właściwą koło listopada . Zaliczka mała bo 160 zł tylko , więc jakby się któraś rozmyśliła czy nie mogła , to tyle przepada / Resztę dopłaca się ok 10 tyg przed wyjazdem .
Cena z tego co widzę w katalogu to ok 100 zł za dobę ( domek )
kemping zwie się international .
A tu strona do eurocamp , bo trzeba sobie wybrać , nie da się wrzucić linka .
http://www.eurocamp.pl/
Gosieńka - co teraz się laski o Emila będą biły Bo Mateusza , to już sobie sama Olka poderwała . Wiedziała dziewczyna co robić . zamiast wysyłać mamusię , sama się chłopakiem zajęła
Elvie moje dzieci śpią z kotami , ja śpię z kotami Amen . U mnie zawsze się spało z kotami , bo one zawsze w domu były . Z psem bym nie spała
No to kupiłam sobie kozaczki marki goodyear czarne matowe szt 4
Dziś u nas było - 14,5 w dzień . to już lekkie przegięcie
Dziewczyny co do tego paryża żaden problem , tylko trzeba rezerwację cyknąć zanim się katalogi pokażą , wstępną na majówkę mozna robić już we wrześniu nawet .
Potem robią właściwą koło listopada . Zaliczka mała bo 160 zł tylko , więc jakby się któraś rozmyśliła czy nie mogła , to tyle przepada / Resztę dopłaca się ok 10 tyg przed wyjazdem .
Cena z tego co widzę w katalogu to ok 100 zł za dobę ( domek )
kemping zwie się international .
A tu strona do eurocamp , bo trzeba sobie wybrać , nie da się wrzucić linka .
http://www.eurocamp.pl/
Ostatnia edycja: