reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

[Monia - gejowska znaczy rozpuszczalna :-D:-D Toś mnie ubawiła :-D

Gosieńka - co teraz się laski o Emila będą biły :-D:-D Bo Mateusza , to już sobie sama Olka poderwała . Wiedziała dziewczyna co robić . zamiast wysyłać mamusię , sama się chłopakiem zajęła :-D

Elvie moje dzieci śpią z kotami , ja śpię z kotami :tak: Amen . U mnie zawsze się spało z kotami , bo one zawsze w domu były . Z psem bym nie spała :no:

No to kupiłam sobie kozaczki marki goodyear :-D:-D czarne matowe szt 4 :-D:-D

Dziś u nas było - 14,5 w dzień . to już lekkie przegięcie :wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny co do tego paryża żaden problem , tylko trzeba rezerwację cyknąć zanim się katalogi pokażą , wstępną na majówkę mozna robić już we wrześniu nawet .
Potem robią właściwą koło listopada . Zaliczka mała bo 160 zł tylko , więc jakby się któraś rozmyśliła czy nie mogła , to tyle przepada / Resztę dopłaca się ok 10 tyg przed wyjazdem .
Cena z tego co widzę w katalogu to ok 100 zł za dobę ( domek )
kemping zwie się international .

A tu strona do eurocamp , bo trzeba sobie wybrać , nie da się wrzucić linka .

http://www.eurocamp.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Gosieńko- na zdrówko niech Ci wyjdzie :-) plotka głosi, że murzyn jest super smaczny po iluś tam dniach... nie wiem... u nas najdłużej jest 2 dni :p

Monia- bardzo dziękujemy :) zobaczymy, bo na razie nie wiem, jak z planowaniem tygodnia stoimy. Na pewno damy znać. My też nie szalejemy z reakcjami, Kuba też na psa i kota, pokarmowych na szczęście nie ma, za to na kurz i roztocza owszem. Ale powiedz sama, co ja mogę ;-) Sama alergolog odradzała nam wywalanie zwierząt, bo w jej ocenie, to może pomóc, a socjalizacja ze zwierzakiem to wiadomo, że super sprawa, nie :) no a jaja... wiesz, możesz ograniczyć białko, bo ono jest chyba najbardziej alergenne, żółtka z tego co pamiętam mniej i one też mają te bomby odżywcze w sobie :-)
Ja sobie żadnych testów nie robię, bo jeszcze się okaże, że szkodzi mi coś co lubię :p :p :p

Nata- no to pogoń M. niech bada te loty :) ja sanki mam :-)

Sospettosa- u mnie nieco inaczej, bo ja mam dwa egzemlarze. Lego oczywiście, auta, Tomek (tzn. kolejka) i inne takie akcje. Ale kochają demontaż, montaż, przywiązywanie, "pozorne psucie". Aniam po naszym pobycie musi za każdym razem sprawdzać, co jej moje dzieci poprzestawiały hehehe... szczególnie Kubula i on zawsze taki było. Także rośnie Ci mały majsterkowicz :) Obcych kotów na ogrodzie bym nie zniosła... to jest właśnie argument do stopowania rozmnażania się kotów.

Wronka- się spakowałam, sałatki zrobiłam, teraz siedzę i czekam, aż mąż wino przytarga do domu :)

Aniam padłam z tymi kozaczkami, już chciałam tej marki w necie szukać, farbowana blondynka ze mnie :zawstydzona/y::-D

Aniez :-Dmurzyn dobry po kilku dniach :-p a tak na poważnie to niestety nie sprawdzę bo cały kawałek zeżarłam :zawstydzona/y: Tez mam zapas winka S zakupił i nawet coś specjalnie dla ciebie w ramach nagrody za rzucenie nałogu ;-)

Ostatnia edycja:
Aniam- no to będziesz organizatorem wypadu do Disneylandu :p

Gosieńko- no niech on się nie wygłupia. Ja się sama sowicie nagradzam :p :p :p

buahahaha, tak właśnie o tych kozaczkach też nie zakumałam, dopiero jak Gosienka napisała :-)...

Gosienko, Aniez, damy radę, posprawdzam kalendarz jutro, sprawdzę co mam w piątek za tydzień i możemy planować piąteczek, sobotkę i nawet niedzielkę :-)...nata więc sanki szykuj i lotem na Dolny Śląsk :-)

Anna, jesteś niesamowita, hodowla jest fajna, no i rasa piękna...

grochówkę ugotowałam, pierwszy raz w życiu, ale jestem zachwycona smakiem...duma mnie rozpiera :-)

a księdza nadal niet...

Monia - i jak tam ksiadz? Nasz rok temu to o 22.05 zadzwonił;-) O kawie gejowskiej nie słyszałam:D

gosienko - Ty ksiazke napisz jak to wszystko ogarniasz, ja sie chetnie naucze, bo 3 dzieci, malz, kury i jeszcze psom gotujesz? Szczeka opada!

aniam - ja z oponami zajarzylam. Niech Cie koty grzeja;-)

sospettosa - nie dziwie sie, ze koty wyklinasz. A jesli o zabawy chodzi to moj Maciek najchetniej drewniana kolejka z ikei sie bawi i traktorami wszelkiej maści. Lena ma na fali puzzle.

Kurcze rozkaszlała się wlasnie Lenka i brzmi to paskudnie. Podjadę z nią jeszcze jutro do lekarza, bo temp. 37,5 się utrzymuje, katar mniejszy, ale ten kaszel przeraza:-(

kawa gejowska - tak jak Aniam pisała...

ksiądz dotarł, długo nie zabawił, no i bo pora nietaka...

trasę to ja mogę wydrukować :-)

a lody z dzieciństwa to były śnieżki, D mi przypomniał...

reklama
Zguba dotarła, zmarznięta ale zadowolona ;-)

Monia to sprawdzaj w kalendarzu a ja zacznę S urabiać coby dał mi wolne na babskie pogaduchy . Grochówkę bym sobie zjadła :-p Lody śnieżki nadal są w naszym wiejskim sklepie :tak:

Aniam na topie na topie :-D

Elvie zapomniałaś jeszcze dodać , że mam dwa koty , kaczki i brojlerki;-) i S jeszcze marudzę o króliki i owce , ale książki o tym nie napiszę :-D Zdrówka dla Lenki

Wronka S mięcho z leśnej świni zamarynował według nowego przepisu wiec będziemy u was eksperymentować ;-)

Małżon mi winko polał więc czas z nim posiedzieć ;-)

Do góry