reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jeszcze Wam coś napiszę. Lena czasami jak coś wymyśli to boki zrywam.
Siedzimy w aucie, M. kieruje, Lena za nim, ja po stronie pasażera, za mną Maciek.
No i Maciek nagle: Siii siusiak tu mam siusiak
Lena: Tato Ty nie możesz tu siedzieć, mama ma tu siedzieć bo Ty jesteś chłopak a chłopaki siedzą tam razem a dziewczynki tutaj, bo dziewczynki mają cipcie a chłopaki mają siusiaki. Maciuś jest mały to jest mały siusiak a tato jest duży to ma długi siusiak. Wiesz Maciuś jak urośniesz to ty też będziesz taki długi siusiak jak tata.
M.: Dziękuję za reklamę.
Lena: Bo pani Ania w przedszkolu mnie tak tato uczesała i powiedziała, że wyglądam jak pani z telewizji, tak ze spinkami i gumkami, wiesz.. I jak ja będę duża i będę w telewizji pracować to mogę reklamować siusiaki małe i długie też.
Padłam:-D:-D:-D

mamusiu - to jak do domu dotre (i nie zapomne :zawstydzona/y: bo ostatnio mam problemy z pamięcią) to zrobie zdjęcie przepisu i jutro wrzuce na wątek kulinarny :-)

Odebrałam wyniki morfologii Borysa i jestem załamana :-(. Hemoglobina, MCV, MCH CH, Neutrofile poniżej normy, a Eozynofile%, Bazofile%, LUC%, i OB powyżej normy. Oczywiście nie znam się na tym, ale ja z tych co od razu czarnowidztwo uprawiają i właśnie ryczę...qźwa. Dziewczyny proszę o kciuki jutro by się okazało, ze to nic takiego. Wypisałam już urlop i ide z nim jutro na 9.20 do lekarza.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wronka- musi być dobrze, jakbyś potrzebowała pogadać, nawet w środku nocy, to wiesz, jak mnie znaleźć.

Wronia &&&& Oby było dobrze...
Ja wyniki J. odbieram niby jutro ale poczekam do środy i odbiorę za jednym zamachem jak będę mu USG robić :tak:

No i po wizycie u stomatologa :-) tak to ja mogę chodzić ;-) babka naprawiła J. zęba :tak: dała mu normalną "doroslą" plombę i nic nie płaciłam...bo robiła w ramach reklamacji bo poprzednia się wykruszyła ... także jestem do przodu z kaską :tak: Dzięki temu J. dostał wymarzoną nagrodę... zaraz dostanę że mówiłyście a ja uparta byłam... kupiłam mu Hero Factory :-D:sorry2: Matko jaki dzieć szczęśliwy...a że miał pozwolenie na wydanie części swojej kasy to ma już 3 postacie...
Tylko nie wiem kto się tym więcej bawi J. czy M. bo mam wrażenie że jednak ten młodszy :baffled:
Ja też się zatowarowałam... ale o tym na zakupowym :-)

Witam po burzliwym weekendzie, bynajmniej u mnie;-) ale w pozytywnie burzliwym:-D

Wronka spokojnie, nie czytaj wujka google bo osiwiejesz, może trzeba zrobić dokładniejsze badania i się wyjaśni, czasem zmiana diety wystarczy, rózne są przyczyny, nie myśl o tych najgorszych:tak: kciuki zaciskam za wizytę, zwłaszcza, że ja też będę stała w kolejce tyle, że do gastroenterologa. Musi być dobrze:tak:

Świętującym w weekend spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego:-)
Monia tak właśnie myślę, jak Ty i twoja wątroba zniesiecie trenowanie D i to aż do czerwca:-D
Aniam ja tam również nie mam problemów z ubieraniem, mam dziecko bezkonfliktowe w tym temacie (jedynie nakrycie głowy i to latem musi mieć codziennie inne:-D) Co jej sama!!! założę, to nosi:-p bo smyk rozebrać się prawie całkiem umie ale już ubrać niekoniecznie:zawstydzona/y:
W zeszłym roku iluminacja była fajna, w tym roku tylko z TV mogę popatrzeć:-(
Nata widać łyżwy frajdę Julce dają niesamowitą. Ale u Was warunki bo u nas 6 stopni na plusie i deszcz leje:sorry2: więc i lodowisko odpada. Nawet uroku by to nie miało:-(
Zielona weź się nie wygłupiaj i nie żegnaj się dobra? Ja tam Cię czytam na rozluźnienie i kurde nie wyobra,żam sobie braku Twej osoby na forum:tak: Co do szkoły to ja bym wzięła bliżej domu;-)

Aniez nie ustajemy w walce z pobudzeniem :-D myślę, że to walka z wiatrakami, bo uszkodzonego mózgu nie naprawię najmądrzejszymi radami i ćwiczeniami, skłaniam się ku akceptacji mojego dziecka takim jakim jest i kochaniu dalej tego małego adhd nawet jak mam czasem ochotę rozszarpać:-p albo wysadzić w powietrze:sorry2: a tak jest ostatnio z jej stymulacjami.
Annaoj nam również powiększy się rodzinka:tak: wczoraj ostatecznie podjęliśmy decyzję, dziś się poznaliśmy i jak tylko naszykujemy miejsce dla nowego członka rodziny to zabieramy go pod swój dach :tak:
Przy okazji zdaliśmy sobie oboje sprawę z tego, że brakuje nam drugiego dziecka:-( Ze jest pustka jakaś, o której na co dzień nie mówimy ale ona istnieje i gdzieś tam nas trawi od środka. Teraz połączyła nas wspólna sprawa, patrzenie na dziecko, które jest samo i nie ma nawet przyjaciół obok z powodu swojej odmienności jest przykre. Młoda wraca z przedszkola i nie ma co ze sobą zrobić:-( J podejmował temat od dawna, ale jak zobaczyłam Rico to już dziś mu powiedziałam, że smutny już nie będzie nigdy wiecej;-)

Mamusia zdrówka, faktycznie czas pakować torbę:-)
Marta zdrówka dla Ciebie i Oli.

Jeszcze co do kolędy to pozytywna, pogadaliśmy o Paulinie i tyle. Zero pytań, pogadanka o tym abyśmy mieli nadzieję, ze będzie lepiej;-)

Zmykam pranie wieszać, niestety suszę w domu:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry