reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jeszcze Wam coś napiszę. Lena czasami jak coś wymyśli to boki zrywam.
Siedzimy w aucie, M. kieruje, Lena za nim, ja po stronie pasażera, za mną Maciek.
No i Maciek nagle: Siii siusiak tu mam siusiak
Lena: Tato Ty nie możesz tu siedzieć, mama ma tu siedzieć bo Ty jesteś chłopak a chłopaki siedzą tam razem a dziewczynki tutaj, bo dziewczynki mają cipcie a chłopaki mają siusiaki. Maciuś jest mały to jest mały siusiak a tato jest duży to ma długi siusiak. Wiesz Maciuś jak urośniesz to ty też będziesz taki długi siusiak jak tata.
M.: Dziękuję za reklamę.
Lena: Bo pani Ania w przedszkolu mnie tak tato uczesała i powiedziała, że wyglądam jak pani z telewizji, tak ze spinkami i gumkami, wiesz.. I jak ja będę duża i będę w telewizji pracować to mogę reklamować siusiaki małe i długie też.
Padłam:-D:-D:-D

mamusiu - to jak do domu dotre (i nie zapomne :zawstydzona/y: bo ostatnio mam problemy z pamięcią) to zrobie zdjęcie przepisu i jutro wrzuce na wątek kulinarny :-)

Odebrałam wyniki morfologii Borysa i jestem załamana :-(. Hemoglobina, MCV, MCH CH, Neutrofile poniżej normy, a Eozynofile%, Bazofile%, LUC%, i OB powyżej normy. Oczywiście nie znam się na tym, ale ja z tych co od razu czarnowidztwo uprawiają i właśnie ryczę...qźwa. Dziewczyny proszę o kciuki jutro by się okazało, ze to nic takiego. Wypisałam już urlop i ide z nim jutro na 9.20 do lekarza.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wronka- musi być dobrze, jakbyś potrzebowała pogadać, nawet w środku nocy, to wiesz, jak mnie znaleźć.

Wronia &&&& Oby było dobrze...
Ja wyniki J. odbieram niby jutro ale poczekam do środy i odbiorę za jednym zamachem jak będę mu USG robić :tak:

No i po wizycie u stomatologa :-) tak to ja mogę chodzić ;-) babka naprawiła J. zęba :tak: dała mu normalną "doroslą" plombę i nic nie płaciłam...bo robiła w ramach reklamacji bo poprzednia się wykruszyła ... także jestem do przodu z kaską :tak: Dzięki temu J. dostał wymarzoną nagrodę... zaraz dostanę że mówiłyście a ja uparta byłam... kupiłam mu Hero Factory :-D:sorry2: Matko jaki dzieć szczęśliwy...a że miał pozwolenie na wydanie części swojej kasy to ma już 3 postacie...
Tylko nie wiem kto się tym więcej bawi J. czy M. bo mam wrażenie że jednak ten młodszy :baffled:
Ja też się zatowarowałam... ale o tym na zakupowym :-)

Witam po burzliwym weekendzie, bynajmniej u mnie;-) ale w pozytywnie burzliwym:-D

Wronka spokojnie, nie czytaj wujka google bo osiwiejesz, może trzeba zrobić dokładniejsze badania i się wyjaśni, czasem zmiana diety wystarczy, rózne są przyczyny, nie myśl o tych najgorszych:tak: kciuki zaciskam za wizytę, zwłaszcza, że ja też będę stała w kolejce tyle, że do gastroenterologa. Musi być dobrze:tak:

Świętującym w weekend spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego:-)
Monia tak właśnie myślę, jak Ty i twoja wątroba zniesiecie trenowanie D i to aż do czerwca:-D
Aniam ja tam również nie mam problemów z ubieraniem, mam dziecko bezkonfliktowe w tym temacie (jedynie nakrycie głowy i to latem musi mieć codziennie inne:-D) Co jej sama!!! założę, to nosi:-p bo smyk rozebrać się prawie całkiem umie ale już ubrać niekoniecznie:zawstydzona/y:
W zeszłym roku iluminacja była fajna, w tym roku tylko z TV mogę popatrzeć:-(
Nata widać łyżwy frajdę Julce dają niesamowitą. Ale u Was warunki bo u nas 6 stopni na plusie i deszcz leje:sorry2: więc i lodowisko odpada. Nawet uroku by to nie miało:-(
Zielona weź się nie wygłupiaj i nie żegnaj się dobra? Ja tam Cię czytam na rozluźnienie i kurde nie wyobra,żam sobie braku Twej osoby na forum:tak: Co do szkoły to ja bym wzięła bliżej domu;-)

Aniez nie ustajemy w walce z pobudzeniem :-D myślę, że to walka z wiatrakami, bo uszkodzonego mózgu nie naprawię najmądrzejszymi radami i ćwiczeniami, skłaniam się ku akceptacji mojego dziecka takim jakim jest i kochaniu dalej tego małego adhd nawet jak mam czasem ochotę rozszarpać:-p albo wysadzić w powietrze:sorry2: a tak jest ostatnio z jej stymulacjami.
Annaoj nam również powiększy się rodzinka:tak: wczoraj ostatecznie podjęliśmy decyzję, dziś się poznaliśmy i jak tylko naszykujemy miejsce dla nowego członka rodziny to zabieramy go pod swój dach :tak:
Przy okazji zdaliśmy sobie oboje sprawę z tego, że brakuje nam drugiego dziecka:-( Ze jest pustka jakaś, o której na co dzień nie mówimy ale ona istnieje i gdzieś tam nas trawi od środka. Teraz połączyła nas wspólna sprawa, patrzenie na dziecko, które jest samo i nie ma nawet przyjaciół obok z powodu swojej odmienności jest przykre. Młoda wraca z przedszkola i nie ma co ze sobą zrobić:-( J podejmował temat od dawna, ale jak zobaczyłam Rico to już dziś mu powiedziałam, że smutny już nie będzie nigdy wiecej;-)

Mamusia zdrówka, faktycznie czas pakować torbę:-)
Marta zdrówka dla Ciebie i Oli.

Jeszcze co do kolędy to pozytywna, pogadaliśmy o Paulinie i tyle. Zero pytań, pogadanka o tym abyśmy mieli nadzieję, ze będzie lepiej;-)

Zmykam pranie wieszać, niestety suszę w domu:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry