Ogłaszam, że mam dość!! Alicja ma półpasiec
Dobrze, że dziewczyna na wrześniu pisała, że u siebie podejrzewa, bo ja sobie zinterpretowałam, że to po odstawieniu leków na alergie. I dopiero jak ona wspomniała, to żaróweczka mi się zaświęciła.
Do lekarza poszedł B, więc poza faktem, że to
półpasiec i lekami nie wiem nic. Drgoogle twierdzi, że Igor i B bezpieczni, bo przechodzili ospę, a półpaśca z półpaśca ponoć nie, ale ja i Wiktoros to już inna bajka, bo nie mieliśmy ospy. Muszę jutro zadzwonić do lekarza się wypytać, nie ma to jak chłopa wysłać
Aniam, Ella bardzo by mi się przydałoby co by moja doba była dłuższa.
Gosieńka gratuluję babciu;-) Jqak poszło Emilowi? Pewnie bardzo dobrze. Mam nadzieje, że plastry pomogą.
Kittek jak Majeczka?
Aniez dziwne z Kubusiem. Zlecił lekarz jakieś dodatkowe badania?
Ella rehabilitacja na pewno przyniesie szybko efekty. Może Ala nie będzie wcale raczkować tylko zacznie od razu chodzić.
Marta zdrówka dla Olki
Kici biedny kociak. Może to jakaś alergia.
Basia cieszę się, że W robi takie postępy.
Mamusia jeszcze raz gratki dla Natalki.
Co do odciagania napletka, to ja uważam, że powinno się iść do lekarza i pokazać. Przy Igorze nie mieliśmy problemów, natomiast teraz przy W kazała nam lekarka odciągać, stwierdziła, że ma budowę sprzyjającą przyklejaniu i jeśli nie będziemy tego robić czeka go zabieg. Ponadto może to być winowajca pojawiających się u W bakterii.
Nerwowa chodzę, warczę, sama siebie takiej nie lubię.
Ja chcę drinka, albo butelkę wina, ale całą!!