reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosienko - oj tam od razu rzucać - już za kilka dni sama będziesz miała tego rannego ptaszka pod swoim dachem :)
ja już po dwóch kawach i robię przymiarkę do kolejnej - nic mi się dzisiaj nie chce, paraduje jeszcze w piżamie po chacie.

reklama
Nata ja do rannych ptaszków jestem przyzwyczajona, chłopaki Aniezowej to też skowronki ;-)
Ja stwierdziłam że piżamy to był dominujący strój świąteczny w naszym domu :-D

Witam,
moje szkraby też dziś łaskawe nie były i wstały po 7:00. Maciek się wybudzał w nocy standardowo dwa razy, więc normę wyrobił. Wygląda na to, że mu mokra pupa przeszkadza i butli kaszy potrzebuje. Próbowałam mu wodę lub wodę z sokiem podawać, ale bez sensu to bo wypił, za chwilę znów siurnął i kaszy się dopominał.

nata - Julka zawodniczka. Nie zazdroszczę, bo ja pospać lubię.
gosienko - tak miałam i nawet w kalendarzu jako plan styczniowy wpisałam sobie ginekologa, rezonans i dentystę, bo aparat na zęby planuję zakładać.
mamusia - fajnie, że już po remoncie. U nas też choinka na raty ubierana była, od Wigilii zaczynając, bo pies numer wyciął i wszystkie pierniki i cukierki zeżarł jak w gości poszliśmy.

W ogóle to z naszym psem był ostatnio koszmar. Myślałam, że to przez okoliczne cieczki, a okazało się że to próby dominacji, które w poprzednich miejscach zamieszkania też testował. Trzeba go było mocno spacyfikować, z pomocą trenerki się to chyba udało, bo od wczoraj pies jak robocik chodzi, jedna komenda i wykonuje, jak jemy to on na swoim miejscu leży i patrzy, ale przy stole nie żebra, przy wejściu/wyjściu z domu siada abym spokojnie mogła drzwi otworzyć i jeszcze inne rzeczy poprawnie wykonuje. No i znów żarcie całe zjada, bo w misce przez kilka dni zostawiał a to też oznaka dominacji. Mój M. już w taki szał wpadł w związku z psem, że gotowy był go odwozić 500km do Dany, ale jakoś go ugłaskałam i jest ok. Lucky to super pies, ale był źle prowadzony i teraz czasami jeszcze próbuje swoich sił. Trzeba to szybko wychwycić i zniwelować, bo masakra będzie. Fajnie, że wrocławska sfora husky zawsze służy radą i wsparciem.

Pozostałe kwietniówki proszę mi się tu meldować poświątecznie,tak się objadłyście że do kompa nie możecie podejść ;-)

Miłej niedzieli:-)

Gosieńko grzecznie się melduję:sorry2:;-) My korzystamy z tego że A. ma urlop i nadrabiamy czas rodzinnie. Ja tak na spokojnie to cgyba po 7 stycznia do was wrócę.

Tymczasem zdrówka życzę chorowitkom.
A szykującym się na spotkanie udanego spotkania. Szkoda że nie możemy do was dołączyć ale 18 urodziny siostry to jest wydarzenie ;-):-D

Spadam do rodzinki miłej niedzieli

Elvie nie przeginka z ta kasza w nocy ? Dobrze ze koty grzeczne. Ja bym chyba psa nie chciala. Lubie ale nie swoje :p

Netu dalej brak

Gosienko zdrowka oby juz bylo tylko lepiej :)

Agnieszka - udanego urlopowania z mężusiem;-)

aniam - no przeginka, przeginka, ale co robić? Lena też długo się o nocną butlę upominała i z tego wyrosła, więc liczę na to, że Maciek będzie miał podobnie. Próbowałam wody, wody z sokiem itp. ale nic nie działa, a jak się wydrze to sąsiadów z drugiego końca szeregu budzi:baffled: i potrafi tak godzinę albo dłużej, dostanie kaszę i w 3 minuty śpi.

Szkoła tańca wybrana, padło na Kursy Tańca Wrocław - Szkoła Tańca Al-Mara we Wrocławiu - Kursy Tańca Wrocław Szybko się zdecydowałam, żeby M. nie miał czasu na rozmyślenie się hehehe

Ja sie melduje...jestem i czytam, tylko mozg mam zlasowany, bo choroba mnie dopadla, a sylwester blisko i doleczyc sie trzeba...i na wyprzedaze nie mam sily leciec, wiec mam nerwa :-(

reklama
Do góry