reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jol. Nie mam netu. Znaczy net mam ale tylko w komorce :( cos mam z kompem a nie umiemy zrobic . Takze czytam ale nie pisze bo z tel ciezko. Zainstalowalam bb na tel zeby czytac .

reklama
Hej nie odzywałam się ale u nas pogrom, młoda zaczęła jelitówkę już w niedzielę i potem po kolei nas łapało, w czwartek leżeliśmy razem z J cały dzień nieprzytomni, wczoraj mój brat dla odmiany. Na szczęście teraz już wraca do domu w miarę zdrowy. Młoda za to ciepła się robi i mówi, że boli ją brzuszek:( Jakoś ją położyłam spać ale od tygodnia tylko na Sinlacu jedzie, boję się ją na wagę wrzucić:-(

Mamusia doczytałam a w pośpiechu zapomniałam
[*] dla babci :-(
Idę poczytać i coś w końcu zjem bo na razie to nam sie więcej zmarnowało jak zjedliśmy przez te sensacje.

Witam wieczorkiem

Strachu się dzisiaj najadłam bo po kolacji kiedy wstawałam z łóżka tak mnie kręgosłup zabolał że :szok: normalnie oddechu złapać nie mogłam i poczułam że drętwieje mi cała lewa noga :no: chwilkę postałam w bezruchu i delikatnie zrobiłam kilka przeprostów i puściło , ale przestraszyłam się nie na żarty :-(Rozmawiałam z rehabilitantką i twierdzi że może się takie coś dziać, ale w poniedziałek jak przyjadę na rehabilitację to sprawdzimy wszystko. Kurcze cały czas niby każdy ruch kontroluje :-(

Dorotko zdrówka dla Was oby Paulince nic więcej się nie wykluło.

Aniam bez netu to ciężki żywot dla ciebie ;-)

Nata super że udało ci się buty upolować :tak: jak szaleć to szaleć :tak:

Wronka placki ziemniaczane mniam :-) Parowniki będą dwa jeden na ziemniaki drugi na gulasz tak S postanowił;-), więc będziesz musiała sobie kilka dni w wakacje zaklepać coby przyjechać wszystkiego wypróbować :tak:

Aniez mam nadzieję że ploteczki się udały i święta racja o przyjaźń trzeba dbać:tak:

S z polowania wrócił i zadowolony bardzo bo mała leśna świnia w sam raz na pieczeń styczniową będzie :tak:, dobrze że mamy duże auto bo ja nie wiem jak inaczej byśmy się zabrali ;-):-D

Miłego wieczoru.

mamoPaulinki - zdrówka dla Was, dla młodej szczególnie!

nata - klasyczne bez udziwnień najfajniejsze:tak: super, że udało Ci się kupić i skoro tak wielki problem z rozmiarem zawsze masz to też brałabym z miejsca te drugie.

wronka - placki ziemniaczane uwielbiam, ale moja rodzinka miłości do nich nie podziela, więc mało kiedy smażę.

gosienko - bólu kręgosłupa współczuję, oby wsio ok było. Sama się ostatnio mnóstwo naprzestawiałam, nadźwigałam, po schodach ze sto kursów dziennie robiłam i teraz też na kręgosłup narzekam.

Maciek ostatecznie przeprowadzony do swojego pokoju. Nawet naklejki swoje przeklejone ma, żeby mu raźniej było;-) Póki co zasnął i śpi bez problemu i niech mu tak zostanie. Ten nowy pokój jest zdecydowanie cieplejszy a Maciek to zmarźluch po mamusi więc liczę na to, że przestanie nam pobudki nocne fundować jak mu w dupsko ciepło będzie. Mam też nadzieję, że Lena przestanie do nas w nocy przyłazić, bo teraz tak robiła jak ją młody wybudzał. Antresolę też dziś już na cacy zrobiliśmy, więc gości możemy przyjmować. Na salon nadal koncepcji mi brak, więc decyzję o malowaniu wstrzymuję do wiosny.

Zdrowia dla potrzebujacych :tak: - to jak mantra niemalze brzmi.

Elvie, taki mi sie glupi kawal odnosnie salonu przypomnial:

Pani zapytała dzieci, jak chciałyby pomalować salę
Zgłasza się Kasia:
- Ja chciałabym pomalować sufit na żółto, jak słonko.
- Dobrze, Kasiu. A ty Przemku, jak chciałbyś pomalować salę
- Ja chciałbym pomalować podłogę na zielono, jak trawkę.
- Dobrze, a ty Jasiu
- Ja też chciałbym, żeby sufit pomalować, jak słonko - na żółto, podłogę na zielono, jak trawkę, a przez środek pier***nąć czarny szlaczek.
Pani się zdenerwowała, zaprowadziła Jasia do dyrektora i mówi:
- Pytam go, jak chciałby pomalować salę, a on mówi, że chciałby, aby sufit pomalować na żółto, jak słonko, podłogę na zielono, jak trawkę, a przez środek *******nąć czarny szlaczek.
Dyrektor pokręcił głową:
- Jasiu, ale to by ch**owo wyglądało...

Hej dziewczynki przepraszam ze dopiero sie odzywam ale okres przed i poswiateczny mialam mega intensywnyw zwiazku ze sprzataniem poremontowym, co prawda jeszcze nie skonczylismy ale juz blizej niz dalej, zostaly sprawy kosmetyczne. Ale to co sie narobilam to myslalam ze urodze, cale szczescie szwagierki przyszly z pomoca i K. spisal sie na medal. Z tego wszystkiego choinke ubieralismy przez 3 dni od wigilii ;-)
Ale ja tu tak tylko o sobie nieladnie z mojej strony

Zielona :-D dobre
Gosienko serdecznie dziekujemy za pamiec i sliczna pocztowke. Mam nadzieje ze ten bol to jednorazowy incydent.

Dorotko zdrowka dla Was
Elvie u nas Natalka co noc o 4 obiera kierunek nasza sypiapnia, nie wiem jak ja tego oduczyc. Fajnie ze Mackowi podoba sie nowy pokoj
Nata ja jutro tez musze obrac kierunek na sklep z butami bo dzisiaj moje sie rozkleily:baffled:

Przepraszam za literowki ale pisze z telefonu

ja już na nogach - nie ma Julka litości.

Gosieńko - mam nadzieję, że takie bóle już sie nie powtórzą
Dorota - współczuję i nie zazdroszę rewolucji żołądkowych

Idę wypić kawę - po oczy mi sie zamykają

reklama
Dzieńdoberek

My sobie dzisiaj pospaliśmy , wiem wiem już czuję jak Nata czymś we mnie rzuca ;-):-D
Kawkę wypiłam, dzieciaki się szykują bo za chwilę na zakupy wybywamy tylko czekamy aż S z pracy wróci :tak:

Zielona dobre :-D Jak tam twoja ręka bo mi się przypomniało?

Nata Julka to rany ptaszek, ale to po mamusi chyba ;-)

Elvie mam nadzieję że dzieciakom spokojnie nocka minęła w swoich pokojach:tak: Ty miałaś robić rezonans kręgosłupa nie ?

Mamusia ciesze się :tak: a co ja się naszukałam adresu do was :zawstydzona/y:w przeszukiwaniu forum jestem najlepsza ;-):-D

Pozostałe kwietniówki proszę mi się tu meldować poświątecznie,tak się objadłyście że do kompa nie możecie podejść ;-)

Miłej niedzieli:-)

Do góry