reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzieńdoberek

Zajęcia z angielskiego zaliczone, zakupy zrobione , obiad się gotuje więc jestem :tak:

He he czyli w przyszłym roku spotkanie u mnie przy Parowniku do ziemniaków :-D:-D:-D A może kupić jeszcze taką wielką kuchnię polową, będziemy grochówkę robić jak w wojsku :tak:

Widać że boicie się mojego focha ;-):-)i przepisy na pyry się posypały :-D

Monia zdrówka babo.Tak myślałam że D nie za bardzo zadowolony może sobie podać rękę z R Aniezowej;-)

Elvie w końcu wybyliście na kolację czy lampy wieszaliście całą noc ;-)

gosia nie no ja generalnie nigdy długo focha nie mam ale jak się zdarzy to nie jest miło , skorpiony tak mają niestety :zawstydzona/y:
Okna myjesz to może wpadniesz do mnie bo moje już takie brudne że :szok: ale Pani Krysia znowu na urlopie ;-):-D

Agnieszka zdrówka dla J, mogłaś go w domu zostawić jak jelitówka panuje

Kici następnym razem będziesz P słuchać ;-) masz z tą swoją mamą ;-)

Mamusia Natalka ma podobny kaszel do mojego, ja na bank mam na coś uczulenie, jak kwitnie rzepak to jest masakra, kaszel własnie męczy mnie rano po wstaniu i jak np. wyjdę z zimnego pomieszczenia do ciepłego :no: Dobrze że osłuchowo jest czysta :tak:Ponawiam prośbę o fotki brzuszka .

Sonia zdrówka dla dzieciaków i gratki dla Marysi zuch dziewczyna :-)

Basiu przytulam i jestem...

Papatki

reklama
Kici - a no to zmienia postać rzeczy :tak: Szkoda , ale co zrobić :wściekła/y: są ludzie nie reformowalni i tyle :-(

Basia - Ty to dzielna babka jesteś :tak:

Monia zdrówka

Najadłam się jak bąk i na kawę teraz czekam :-D:-D o już się zrobiła.

gosienko - byliśmy na sushi. O, takiej wojskowej grochówki to bym zjadła, sama nigdy nie gotuję, więc sto lat nie jadłam. Jak angielski? Od podstaw lecisz czy coś bardziej zaawansowanego? monia - zdrówka!! gosia - moje okna też o umycie się proszą. Może po sąsiedzku wpadniesz?;-)

Nie dziekuje za zyczenia zdrowka, bo chce jak najszybciej wyzdrowiec... Mialam nadzieje na 1-dniowy incudent ale sie nie zapowiada...nie lubie siebie takiej...

jedzenie to dla mnie dzis temat tabu, D rosol ugotowal, wiec chlipie powoli...

Czas zmienili i od razu ponury dzien sie zrobil, bo szybciej ciemno...

monia, zdróweczka dla ciebie! Okna, dziś umyłam dwa domy! w każdym dwa piętra,więc wybaczcie......czemu mi teks zlewa?? gosienko, ja to znowu mam tak, że jak się z moim mężem pokłócę, to nie potrafię się długo fochać. Czasami jestem sama na siebie zła. Mistrzynią w tym jest moja siostra, ona to z tydzień potrafi milczeć jak trzeba. Umarłabym chyba z nudów:-D

hejka
korzystam z ciepełka, bo to pewnie ostatnie dni i na lapka czasu brakuje.
Agnieszka zdrówka dla J.
Monia zdrówka
Gosieńka ależ mi smaka na grochówkę narobiłaś. Normalnie ślinotoku dostałam. Muszę pogrzebać w necie za przepisem i zrobić.
Kici to faktycznie bezsensu.
spadam z B film oglądać

Pozdrawiamy Was dziewczynki cieplutko, bo to faktycznie ostatnie dni ciepełka.
My spędzamy czas aktywnie. Dzieci zdrowe, my tez, czego chcieć wiecej.

Dla chorowitkow zdrowka.

Gosia matko...Ty dla mnie jestes mistrzynią swiata, ja do moich okien to sie miesiącami zbieram :)

Anna oj korzystajcie jak najwięcej!

Elvie no faktycznie wyszlo mi, ze lampę w Twoje urodziny wieszaliscie...zagryzajac sushi i tortem z będą :p z aktywnego weekendu sie ubawiłam setnie, bo dla mnie to raczej taki normalny dzionek.

Kici masz racje, nie nalezy dziecka częstować taka informacja znienacka :( mamusia zachowala sie, jak slon w składzie porcelany! Wscieklabym sie!

Mamusia Ty masz sie nie denerwować!!! Jak remont?

Basiu tulam, bo co wiecej mogę. Jakby co, to pisz. Wysluchamy.

Monia- zdrowka!!!

Agnieszka- no jak skąd jelitowka u J.??? Ze szkoly przytargał, w week sie klulo. Mam nadzieje, ze do siebie doszedl. Jakby co zostaw dziecko domu :)

Gosienko i jak, robisz gzik.

Dziewczyny ja obstawiam pyry z gzikiem. Moga byc te pyry z parownika :p Goska z Wielkopolski i tam sie nie cuduje z sosem czosnkowym, tam sie robi gzik...dla mnie niebo w gębie :)

reklama
Hej
Perfekcyjną sobie oglądam:rofl2: i książki teściówce na allegro zamawiam
M cały tydzień w domciu więc mam luzik i nadrabiam zaległości w domu, nawet jedno okno umyłam i wieczorem oczywiście zaczęło padać, jak pogoda pozwoli jutro ciąg dalszy
Tatuś w domu więc Marysia korzysta i już zapowiedziała że tylko tata może ją dostarczać do przedszkola. Dzisiaj znowu zaliczyłam lekarza, Ola skończyła na antybolu bo już za długo choróbsko nie odpuszczało, Kuba na razie się trzyma.
Musiałam dzisiaj do Zus-u zadzwonić po 10 min wybierania przeróżnych opcji poddałam się i M musiał do miasta podjechać, następnie dzwoniłam do instytucji zajmującej się transportem, miałam 5 różnych numerów, dzwoniłam jednocześnie z komórki i stacjonarnego przez dobre 30 min, albo zajęte albo nikt nie odbiera, takie rzeczy to tylko u nas...:no:
Annaoj jak Wiktorek się czuje?
Gosia poszalałaś z tymi oknami:szok: jak mnie M wkurzy to ja się pierwsza na pewno nie odezwę, jak jest w trasie to tylko służbowo i wtedy więcej sms-ów piszę
Agnieszka zdrówka dla J
Monia kuruj się oby wirus szybko odpuścił
Uciekam zaraz do łóżka

Do góry