gosienkag76
Fanka BB :)
Basiu właśnie doczytałam, współczuję bólu , ma nadzieję że lekarz pomoże bo biedna się męczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj byliśmy na spacerze nad jeziorkiem, ale był to jeden z gorszych spacerów, Alicja całą drogę buczała, nic jej nie pasowało. Do tego ubrałam nas jak na sybir i później się rozbieraliśmy. Więc zamiast odprężyć się w lesie, tylko głowa rozbolała. Ale był jeden śmieszny akcent tej wycieczki. Szedł jakiś pan z psem, brązowym dobermanem, taki mocno upasiony. I Alicja stwierdziła, że to PIES KANGUR.
witajcie
niestety ale zrobił mi się stan zapalny po rwaniu zęba boli jak ch*** nie mam na nic przez to siły . Jdę dzisiaj do dendysty niech to obejrzy bo się wykończę z bólu.
Aniez ty wszechwiedząca istoto mam prośbę czy możesz mi powiedzieć jak można długo w ciągu podawać priobiotyk bo ja od bostonki podaję mu wiaminę C i priobiotyk codziennie?
Aniez, Aniam która jeszcze chętna zakładamy KOŁO GOSPODYŃ Raz w miesiącu spotkanko u mnie na skubaniu ;-)Obiecuję super atmosferę, pośpiewamy sobie i winko wypijemy bo tak kiedyś było jak się kobiety na wsi na skubanie umawiały ;-) No i po piersiach gosienkowych dostaniecie
Aniam dobrze prawisz .Kiedyś religia była w kościołach albo na salkach katechetycznych i nikomu się krzywda nie działa a przynajmniej jak się do szkoły średniej chodziło to miało się kontakt z kolegami z podstawówki
Teraz u nas jest religia, w tym roku mamy katechetkę, która średnio dzieciakom do gustu przypadła i kilkoro dzieci zostało przez rodziców z religii odpisanych i co nie ma dla nich niczego w zamian bo nauczyciela etyki nie ma i w tym czasie dzieci na świetlicy siedzą I podejrzewam ze w wielu szkołach tak jest, a co z dziećmi które są innej wiary ?
wypisz wymaluj akcje z Alicją. Też tak ma.A! Jak nie pojechałam do Elvie (bo nie wiedziałam, że mogę być o 12:00 ) to poszliśmy na rower i Bratek zrobił scenę godną swojej mamusi, zaczął wrzeszczeć, że on nie umie jeździć, i nie będzie, i w ogóle... kropka. No to rower sru do domu, ja z nim na górę, a na górze on mi na to, że umie i że on idzie pokazać i tatusia przeprosić. Oczywiście dylał potem jak złoto... Kocham tego mojego złośliwca okrutnie, ale małpa z niego jest :-)
Aniez, Aniam która jeszcze chętna zakładamy KOŁO GOSPODYŃ Raz w miesiącu spotkanko u mnie na skubaniu ;-)Obiecuję super atmosferę, pośpiewamy sobie i winko wypijemy bo tak kiedyś było jak się kobiety na wsi na skubanie umawiały ;-) No i po piersiach gosienkowych dostaniecie
:-)
Ja nie Aniez al odpowiem probiotyk to możesz podawać i całą zimę . Nie zaszkodzi a pomoże . A na bank 3 miesiące przynajmniej powinno się dawać żeby organizm wrócił do dawnej formy .