Dzieńdoberek
Masakra jaka zimnica u nas
pada wieje brrrrrr
O odchudzaniu mowa więc ja powiem jedno że nie wierzę w jakieś specjalne specyfiki , tabletki , koktajle ;-) Najnormalniej w świecie trzeba uregulować spożywanie posiłków, to co jemy jest ważne i może dieta MŻ, zbadać sobie hormony bo u nas kobiet odgrywają one bardzo wielką rolę
no i ćwiczenia , ale oczywiście z głową i na początku pod okiem specjalisty i tutaj zgadzam się z
Zieloną że czymś innym jest ból mięśni a czymś innym bóle kości , ścięgien i inne bo można sobie więcej krzywdy zrobić niż pożytku.
Ja ćwiczyć nie mogę przez kręgosłup, wszystko odpada niestety, ale staram się utrzymywać wagę właśnie przez regularne jedzenie ale wiem też że fałdy na brzuchu się nie pozbędę bo zawsze ją miałam a teraz po urodzeniu trójeczki i w pewnym wieku tak naprawdę mało mogę zrobić, no chyba że plastyka brzucha ;-) ale wtedy moje kury musiałyby znosić po dwa jaja dziennie abym na to zarobiła
mojemu małżowi się brzuszek podoba więc luzik :-)
Aniam przekaż Annie że cały czas &&& zaciskamy za Wiktorka aby choróbsko odpuściło .Jak małż cię kusi to korzystaj , może ma coś w skarpecie schowane, jakiś romantyczny wyjazd mu się marzy a ty się opierasz
Filonka u nas pingwiny też królują szczególnie jak Tatuś jest w domu, zawsze powtarzam że ma 4 dzieci ;-)
Super że masz możliwość wizyty u takiego lekarza
Isabela gratki dla Tosi zdolniacha mała :-)
Agnieszka nie ma to jak kawka z teściową
nie no wiem że do bab cię nie ciągnie
Mamusia gdybym ja chciała odbijać sobie wszystkie jego nieobecności to przez cały rok musiałabym na kawę wychodzić ;-)
Może rzeczywiście Natalce nie odpowiada rehabilitant , zapytaj bo po co ma się dziecko męczyć a i ty się biedna stresujesz :-(
Onka odpisałam
Super że dziewczynki tyle radości ci dają
a że zamotana jesteś to normalne, ja bez terminarza nigdzie się nie ruszam a i tak co jakiś czas coś zapominam
Aniez zuch z Kuby i mam nadzieję ze laryngolog coś rzeczywiście zaradzi
Zmykam nadzorować gospodarstwo, pan Zdzisiek się śmieje że ja to wszystko muszę zatwierdzić
Miłego dnia