Dzieńdoberek
Pospałam dzisiaj dłużej bo małżon do domu zawitał wczoraj i to on rano dzieciaki ogarnął ;-)nawet kawę dostałam oczywiście z tekstem że teraz będę mogła ciotce Aniezowej powiedzieć że nie tylko jej R robi kawę rano ;-)
Potem się okazało dlaczego mój małżon taki miły , między wierszami poinformował mnie że 26 października rozpoczyna się sezon łowiecki
JUż go poinformowałam że ja mu będę liczyć te wyjścia do lasu i odbiję sobie potem i też sama bez dzieciarni na kawę do Wrocka będę jeździć
Wronka zdolniacha jesteś i tyle
u mnie też widzę że trochę w głowie mi zostało, słówka się przypominają, z czytaniem w sumie nie jest źle .Ja się cieszę bo robię coś dla siebie
Zdrówka dla Boryska , inhalacje super sprawa, ja zawsze stosuję przy katarze i własnie przed spaniem
Aniez &&&& za Kubusia dzisiaj
coś czuję że w okresie zimy będziemy się umawiać na lodowisku, tam jest wypożyczalnia łyżw/ łyżew cholerka jak to się odmienia ?
Możesz się zacząć uczyć z moimi dzieciakami
ja sobie z Kubulą pośmigam
ostatecznie ci kawę kupimy i będziesz się nam przyglądać i kibicować ;-)
Mamusia zdrówka dla Natalki i mam nadzieję że nie będzie już tak płakać podczas rehabilitacji :-( Ja i odpoczywanie to raczej do siebie nie pasują, ale pracuję nad sobą ;-)
Sonia u nas wieczory są najgorsze bo jest szał ciał, kłótnie , krzyki ,włoska rodzina na całego ;-) rano wszyscy niedospani to nie chce im się buzi otwierać
Agnieszka Helka pewnie usłyszało to od braci
no cóż pewnych rzeczy nie przeskoczymy, trzeba tłumaczyć że tak się nie mówi , ale powiem ci że w głębi duszy się zaśmiałam bo ona to powiedziała w taki sposób
A może ty masz jakiegoś mega przystojnego instruktora że tak się na te zajęcia piątkowe cieszysz
Filonka rumiankiem możesz też przemywać. A to było w przedszkolu? może Pani podpytaj. Jak Dawid raz na schody wejdzie to ciągle go będą kusić
Helka to śpioch i dla niej 7:30 to środek nocy ;-)
Basia super że Wiktor na zajęciach taki radosny
Zielona oby wyniki coś wyjaśniły.
Aniam wiem wiem ty wiejska babka jesteś ;-)
Maonka zdrówka dla was dziewczyny
Elvie zapisuj się na ten angielski będziemy cię z Wronką motywować
Miłego dnia kobietki :-)