Tak jak myślałam forum motoryzacyjne nam się zrobiło ;-)
Elvie obycie z samochodem przychodzi z czasem więc wszystko przed tobą i zawsze trzeba brać pod uwagę , że samemu można jechać dobrze ale niestety wariatów za kółkiem jest mnóstwo
W sprawie Kamili podjęłaś dobrą decyzję, mam nadzieję ze nowa niania się sprawdzi ale widzę też że masz alternatywę w postaci żłobka więc jak by co to coś wybierzesz
Ella dobrze że z dziewczynkami już lepiej
Mamusia jeszcze ci nie gratulowałam Jasia :-) niech ładnie rośnie i pogłaskaj brzusio
&&& za szybki remont
Aniez &&& za psiunie, niech szybko wraca do zdrowia . Jak Bartolini dzisiaj? Zuch z Kuby on podobny do Mateusza w tej kwestii też twardziel
powiedz mu że jak się ciotka doprowadzi się do normalności to z nim na łyżwach pojeździ bo uwielbia :-)
Nata gdybyś chciała pogadać to znasz mój numer, jestem , czasem ktoś z boku potrafi coś doradzić albo przynajmniej się wygadasz
Isabela szofer powiadasz
najważniejsze że kasa wpadła
Tosia mała rozrabiaka widzę w starszych chłopakach gustuje i dobrze
Helenka też najbardziej lubi się bawić na podwórku w przedszkolu z Frankiem z zerówki bo on podobno najlepiej ją kreci na karuzeli
Anna jak Wiktor ? zdrówka dla niego i wcale się nie dziwię że się wkurzasz jak lekarz ma takie podejście
Maonka Alicja to chyba gustuje w takich samych butach co twoja siostra nie ? ;-)Dobrze że już czujesz się lepiej
gosia
[*] dla teścia, cały czas myślami jestem z wami :-( trudny czas przed wami :-(
Aniam super macie te wypady do schroniska
Myślę, że dzieciaki będą zachwycone naszym zwierzyńcem, Kuba ich oprowadzi , nie zapomnij o kaloszach
Agnieszka to nieźle imprezowałaś
dobrze że @ przyjechała ;-)
Filonka u nas nie ma problemu, nasze dzieciaki jakoś na równi nas traktują, wiadomo czasem zdarzy się głównie starszakom tekst że tata na więcej pozwala , ale ja specjalnie nie reaguję i sami po chwili stwierdzają że przegięli;-)
Basia ogromnie się cieszę z postępów Wiktora, zobaczysz terapie przyniosą skutek tylko czasu potrzeba ale ja wierzę że będzie dobrze i &&&& zaciskam
Jak małż się czuje ?
Zielona powodzenia w pracy a z pisaniem tak szybko się nie zniechęcaj, czasem trzeba zacisnąć zęby na "duszkę " ;-)
Dorotko masakra jakaś
mam nadzieję że Paulinka już doszła do siebie. Buziaki dla was.
Wronka jak tam twój angielski ? bo ja już na dwóch zajęciach byłam i jestem mega zadowolona
Kici zapomniałam ci przedtem napisać że krem działa
nic nie pisałaś jak Babcia się czuje ? no i co z psem mamy?
Sonia Marysia to agentka jak moja Helenka takie plusy ;-)posiadania rodzeństwa starszego, Helka ostatnio w aucie chciała coś powiedzieć a chłopcy ciągle jej przeszkadzali więc ona wypaliła " zamknijcie mordy "
Więcej nie doczytam bo mi plecy nie pozwalają.
Pozostałe kobietki pozdrawiam :-)