basia0412
Fanka BB :)
witam porannie z moim choruskiem
nata no to się Panie niezłego strachu najadły
zielona mimo to dalej &&& za pracę
Aniam
Aniez ja po trzech nie przespanych nocach to muszę oczy na zapałki podpierać
gosieńko ty pracowita mrówko. Jakby była opcja w przyszłym roku na Mazurach to ja chętnie się piszę:-)
elvi współczuję nie przespanej nocy łączę się w bólu choć wolałabym aby powodem jak u ciebie była dobra zabawa niestety mój całą prawie noc przepłakał z bólu mino podawanych leków
Dziewczyny tak z innej beczki coś ostatnio w głowie mi ciągle siedzi Marta czy ktoś może coś wie co się z nią dzieje
nata no to się Panie niezłego strachu najadły
zielona mimo to dalej &&& za pracę
Aniam
no i dobrze. Co do bicia to na mojego żadne tłumaczenia nie działają niby jest grzeczny ale potrafi nie tyle uderzyć co popchnąć mocnejTrójka już załatwiona , sama laska do mnie przyszła . Okazało się że pierwsze dziecko i nie wie co do czego . Powiedziałam jej więc jakie zasady panują w tym przedszkolu i jak to powinno wyglądać i że chodzi o symbol a nie sponsorowanie nauczycieli . Także paniała
Aniez ja po trzech nie przespanych nocach to muszę oczy na zapałki podpierać
gosieńko ty pracowita mrówko. Jakby była opcja w przyszłym roku na Mazurach to ja chętnie się piszę:-)
elvi współczuję nie przespanej nocy łączę się w bólu choć wolałabym aby powodem jak u ciebie była dobra zabawa niestety mój całą prawie noc przepłakał z bólu mino podawanych leków
Dziewczyny tak z innej beczki coś ostatnio w głowie mi ciągle siedzi Marta czy ktoś może coś wie co się z nią dzieje