reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
mama po drugiej dawce chemii czuje się w porządku, za kciuki i dobre myśli - dziękuję!

Ella - limit chorób wyczerpaliście. Na spotkanie jestem chętna:tak: A noclegu konkretnie we Wrocku szukasz? W kwestii noclegu zaraz do Ciebie zadzwonię;-)

@ wczoraj dostałam i brzuch mnie napieprza, a roboty mnóstwo. Na Kamilę czekam..

reklama
Dzieńdoberek

Dzisiaj mam dzień pod nazwą gaciówa :tak: w poranniku jeszcze biegam zresztą córcia też :-)a co należy nam się raz na jakiś czas;-) Jak chłopcy ze szkoły wrócą to zrobię na szybko naleśniki
Helenka dzisiaj tylko pół godziny walczyła z podaniem leku, wygrało oglądanie bajek ;-)Widać poprawę , ale do końca tygodnia zostanie w domu coby na weekend była całkiem zdrowa :tak:

Elvie &&& za mamę cały czas a tobie współczuję samopoczucia przy @

Ella zdrówka dla Julki taki urok chodzenia do przedszkola :no: Na spotkanie się piszę jak by co :tak:

Anna super że Igorowi podoba się na zajęciach :tak: Moje dzieciaki niestety wszystkie anty lekowe ;-)

Aniez no ja nie wiem po kim moje dziecko charakterne :-p:-) Już się nie mogę doczekać fotek Sary:tak: u nas Elza też dominuje nawet muszę ją w nocy zrzucać z fotela który należy do Soni bo się małpa panoszy nie na swoim ;-)
&&&& za przyjaciółkę.

Kici cwaniaczek z Kubusia widać że próbuje mamusię wziąć pod włos ;-):-) a która mama na słowo kocham cię nie zmięknie ;-)Mam nadzieję ze psica lepiej.

gosia Mati wymiata :-Dcoś czuję że jak Hanka zacznie gadać to niezłe rozmowy będą :-)

Nata bido , ewidentnie teraz nie jest twój czas ;-), przesyłam pozytywną energię i zapraszam do siebie może w ataku złości mi chatę ogarniesz ;-)Z drugiej strony lepiej że się wyżywasz sprzątając niż byś miała na M się wkurzać ;-)

Miłego dnia kobietki :-)

Gosieńko- lubię gaciówy :-)

Elvie, Ella- my jeszcze zobaczymy, ale za mało czasu i już mamy inne plany (nie wiem, może uda się coś odkręcić)

Agnieszka- ja nie nadążam... czym Ty jesteś taka zmęczona? Może to jesienna depresja jest ;-)

Nie mam nastroju na nic... więcej gdzie indziej...

Hej
ja jak zwykle jak po ogień, grafik napięty, ale ja tak lubię bo wszystko w miarę ogarnięte a jak mam luz to mi się nic nie chce i wszystko odkładam na później
Wczorajszy wieczór przed tv spędziłam i oglądałam wszystko jak leci, m jak miłość:cool2:, lekarzy i perfekcyjną, przez ten cały czas robiłam kuleczki z bibuły:eek: dla Oli do szkoły, mam trudności z pisanie bo mnie palce bolą:wściekła/y:
Wpadnę wieczorkiem bo mam spore zaległości:zawstydzona/y:

gosienko - z suką ciut lepiej... już sama schodzi z łóżka mamy, ale... jak usłyszałam, że lekarz powiedział, że badań krwi nie trzeba... a okazuje się, że suka ma żółtaczkę, wątroba jej siada a ten k*urwa jego w dupe mać mówi, że krwi nie trzeba zbadać?!! no ale mam wk*urwa!

Elvi - raz jeszcze dziękuję za zaproszenie i oferowaną gościnę :tak: cieszę się bardzo i już nie mogę doczekać kiedy znów się spotkamy!

Gosienka- ale się ciesze że CIę poznam na żywo :-)

Aniez- mam nadzieję że jednak się uda żebyście dołączyli. Bardzo bym chciała Was także osobiście poznać :-) 3mam kciuki zeby się jakoś udalo wcisnąć wizytę u Elvie w grafik;-)

Kto jeszcze? ;-)

Kici- wspołczuje. Jak mozna bylo badan krwi nie zlecic. preciez to podstawa:confused2:

kici - nie dziwię się, że jesteś wściekła.

Ella - nie ma za co, ja się bardzo cieszę, że przyjedziecie:-)

aniez - kombinuj terminowo dziewczyno;-)

Wypiłam już 2 kawy a nadal na zwolnionych obrotach pracuję. Nie lubię tak.

reklama
Zaglądam teraz bo za chwilę akcja lekarstwo i może być różnie z moją córką upartą ;-)
Rozpogodziło się więc trochę na ogrodzie porobiłam bom zarosła ;-)dotleniłam się i od razu humor lepszy :tak:

Aniez przytulam . Mam nadzieję że uda ci się coś wykombinować w następną sobotę bo chciałam się do ciebie uśmiechnąć w sprawie transportu :tak:

Ella zrobię wszystko aby przyjechać , super będzie was poznać:tak:

Elvie ja dzisiaj też chyba z 4 kawy wypiłam i dopiero wyjście na dwór mnie obudziło :tak:

Kici ech ci weterynarz :wściekła/y:tylko kasę biorą :no:

Agnieszka ja tak miałam w zeszłym roku jak dzieciaki o różnych porach kończyły, cały czas w aucie siedziałam :no:

Sonia masz rację, też lubię jak dużo się dzieje bo bardziej zorganizowana jestem :tak:

Dobra zmykam do mojej terrorystki ;-)
Miłego wieczoru :-)

Do góry