nie wiem jaki ty masz problem, ale to nie ja jestem osoba ktora naskakuje, forum jest po to zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie i ja to wlasnie robie i to tak zeby ludzi nie obrazac i staram sie nie przekrecac niczego...poczytaj od poczatku twoje pytanie i moja odpowiedz, a potem swoja odpowiedz i wtedy wyjdzie ci kto na kogo naskoczyl, i to ze ktos nie da ci odpowiedzi na ktora wlasnie liczysz to musisz jednak nauczyc sie to przyjmowac i wyciagac wnioski, to nie jest zawsze tak ze ktos jest tobie przeciwny albo cie chce urazic...uwierz mi, zycie jeszcze ci nie takie klody pod nogi rzuci, a taka mala wymiana zdan na forum nie jest wogole warta tego zeby sie denerwowac, bo jakos tak mi sie wydaje ze sie zdenerwowalas troszke...niepotrzebnie kochana niepotrzebnie, przepraszam cie bardzo jesli sie zle zrozumialysmy, naprawde nie chcialam cie obrazic zgoda? przeslesz mi usmiech? - taki jak ja tobie::-)justa24 czuje ze na mnie naskakujesz ale tak jak mowisz to nie jest Twoja sprawa , ja zadalam pytanie i oczekiwalam odpowiedzi i to co mnie denerwuje na forum nie mowie tego konkretnie o Tobie to to ze dziewczyna zadaje pytanie i oczekuje na nie odpowiedzi a w zamian dostaje wywody a czemu tak a nie inaczej a dlaczego nie tak a siak.pytanie odpowiedz a nie ocenianie ludzi....
aniolek a ty? bo cos czuje ze tez troszke obrazona jestes za ta ostatnia rozmowe...tobie tez przesylam:-)
wiecie laski, ja tez jestem laska - tylko troche starsza i moze nieraz mam jakies inne tam zdanie na jakis temat, a ze tez nie potrafie zamknac jadaczki to nieraz cos napisze jakos tak ze to zle zabrzmi albo cos, ale uwierzcie mi nie chce zeby ktos sie czul przeze mnie naskakiwany czy cos, to nie jest moj cel na forum, ja was lubie i z checia czytam co macie do powiedzenia, nieraz pochwale i nieraz skarce, tak to juz jest...ale ogolnie to fajna jestem