reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

zielona Kostka nieźle się rozkręciła z gadaniem , jej teksty są powalające
gosienko, aniez, elvie - super, że spotkanko udane, południe Ploski ma same plusy , nie bez powodu mówią, że Wrocław jest miastem spotkań
isabela zaradna z ciebie dziewczyna, egzaminy zdajesz śpiewająco to i psychologie napewno uda się przyśpieszyć
13x13 jak to jest w życiu, żyliście razem, kochaliście się, przechodziliście lepsze i gorsze momenty, łączy was córka a teraz taki łajdak zatruwa wam życie. Jakim to trzeba być podłym człowiekiem , żeby krzywdzić niegdyś najbliższych ludzi...

ja jestem obolała po wczorajszym leczeniu ósemki, te znieczulenia dla kobiet w ciąży są beznadziejne :wściekła/y:
rozstania z Natalką dzień drugi , dzwonię do swojego dziecka a ona wiecznie nie ma czasu ale OK, to znaczy, że jest jej tam dobrze i nie tęskni w przeciwieństwie do mnie :-(

reklama
13x13 - no wiem że nie miałaś lekko i podziwiam Twój upór, ale gdyby nie takie osoby, to nikt by nie próbował nic zmieniać i było by tylko coraz gorzej. Tak więc 3mam kciuki za Ciebie.

mamoPaulinki - no to mam nadzieję, że uda Ci się wyleczyć ten stan zapalny. a za Paulinke 3mam mocno kciuki, bo to przecudowna żywa dziewucha.

wronka - praca z działeczki nawet na wolniejszym necie jest przyjemna :-) tak więc zazdraszczam

elvie - od 19 sierpnia do 25 :-) tak więc bardzo chętnie Cię poznam osobiście :-)

isabela - w wawie to wiem, że z psychologii można zrobić studia drugiego stopnia uzupełniające. Nie ważne co się wcześniej studiowało.

piątek, piąteczek, piątunio...

hello
Jakaś od rana jestem niewyspana i nie "w sosie", sama nie wiem czemu.
Dzisiaj B idzie w Kareną do veta, buła się wcale nie zmniejszyła i się stresuję.

Zazdroszcze Wam dziewczyny tych możliwości spotkań.
Dorotko mam nadzieje, że to tylko chwilowy kryzys u Paulinki. Siły Ci życzę. A biegunki się skończyły?
Filonka jak ten czas leci, Dawidek już pół roku. :szok: Wpadaj do nas w wolnych chwilach.

Co do studiów z psychologi, to WSPS ma ofertę dla magistrów psychologii właśnie w 3 lata, w zależności od specjalizaji dobierane są przedmioty i 5 lat robi się w 6 semestrów, tylko trzeba mieć DUŻO kasy.

Mloda nakrochmalona.
Od zawsze mloda nazywala sama siebie dzidzia, albo ka. Chwile temu zapukala i mowi: puk, puk!
Kto tam? - zapytalam. Mala odparla: kostańcia, siujprajś! No to rzeczywiscie byla niespodzianka :tak: Ja natomiast zyskalam piekne imie> moninia.
Uwielbiam czytać Twoje rozmowy z Kostką:-)
Aga biedny M. Wiadomo na jakim tle u niego ten kaszel, bo w sumie chyba dość często go dopada.
Mamusia moje dziecko też wcale za mną nie tęskni, czasu gadać nie ma:-( Pocieszam się, że może to i lepiej, że taki samodzielny, bo co mam zrobić:eek: Udanej zabawy.

uciekam sobie kawę zrobić

Annaoj podejżewam że coś mu z noska spływało i drażniło, a nosek to pewnie gdzieś go przewiało, albo basen wyłazi.
w każdym razie rano było ok. W nocy dalam mu najpierw tantumverde a po godzinie syrop przeciwkaszlowy i przeszło... I oby tak zostało

zasypiam... Wykończe się normalnie...

kici - to chyba i My będziemy miały szanse się poznać - bo ja akurat w tym terminie będę w Gosieńkowych rejonach.
my planujemy od 15

Dzieńdoberek

Starszak mi dzisiaj rano ciśnienie podniósł :wściekła/y: kurna on jak lewą nogą wstanie to z kijem nie podchodź, tylko dlaczego zawsze to się na mnie skupia :no: Siedzi obrażony i duma chyba mu jakąś robotę wymyślę ;-)

Agnieszka zdrówka dla M , Helka jak ma katar to też w nocy jej do gardła spływa i ma kaszel , ale dość często po podaniu wody samo przechodzi , nie raz uda jej się tą wydzielinę zwymiotować i też jest ulga :tak:
Podziwiam za determinację w robieniu brzuszków, czyli myślisz o kaloryferze do urlopu:-p

Nata w sprawie noclegu niestety nie pomogę bo tak dobrze Wrocka nie znam, ale na pewno dziewczyny coś polecą :tak: Na bank musicie do mnie przyjechać jak Kici będzie, Monia też ma urlop, może jeszcze ktoś się skusi , ja już się cieszę bo lubię jak coś się na wsi u mnie dzieje ;-)

Mamusia na samą myśl o leczeniu 8 się wzdrygam :no: najważniejsze że mała dobrze się bawi, ale na pewno tęskni w jakiś sposób, ale ma dużo atrakcji i zapomina o tym więc proszę mi się tu nie zamartwiać i odpoczywać :tak:Masz racje Wrocławskie spotkania górą ;-):-)

Kici zwykły piątek a tak cieszy ;-)

Zielona super że Kostka się tak rozgaduje :tak:

Anna &&&& za wizytę Karen a ty na bank się tym stresujesz a wiesz że dzidzia wszystko wyczuwa . Co do spotkań to w przyszłym roku sobie odbijesz :tak: Igor to mi Mateusza przypomina jeśli chodzi o wyjazdy, gdybym ja nie zdzwoniła to on by może z dwa razy zadzwonił :-( Ale powiem ci że jak go S z zielonej szkoły odbierał to się Mateusz popłakał czyli tęsknił, ale tego nie okazywał :tak:

Muszę się zabrać za ogarnianie góry a tak mi się nie chce nie wspomnę że oczywiście góra prasowania straszy :no:
Dzień lenia chyba dzisiaj mam :zawstydzona/y:

Miłego dnia :-)

Gosienko - a może zrobimy maly wypad do zoo - 16.08 - my już będziemy, a w planach mamy zoo, więc może przyjemne z pożytecznym. Oczywiście do Was też przyjedziemy :)

kici - to chyba i My będziemy miały szanse się poznać - bo ja akurat w tym terminie będę w Gosieńkowych rejonach.
my planujemy od 15

Nata no było by super :-)

gosienkag - oj i to bardzo. no i ten weekend jest mój z Q :-) bardzo się cieszę, tylko coś mi rano kaszlał i nosem ciągnął, a jego tatuś teraz jest chory od kilku dni...

zielona - mój Gnom ostatnio po kąpieli do mnie: Mamo nie jestem kłinbis. Kłinbis, kłinbis... no to matka się patrzy i pyta, a co to jest to kłinbis? Q: no mamo! królowa pszczół! no i matke oświeciło... queen bees... :-D

Nata my też chętnie się do ZOO wybierzemy! I oczywiście zapraszamy Was do nas. Od nas do ZOO ok.25minut jest.

kici - no to jest szansa, że się zobaczymy. Poza tym wracacie podobno przez Wrocław, więc tez możecie do nas wpaść:tak:

@ wczoraj przyszła i brzuch mnie pobolewa, leczo zrobiłam, ale apetytu brak. Kamila już wyjechała, więc sama na posterunku z dzieciakami jestem. Oby do 17:00 ;-)

Jutro przyjazd liderek, miało być 5 osób a będzie 6. No i do wtorku będą u mnie gościć. Doczekać się nie mogę, bo to najważniejsze osoby w moim zespole a dwie z nich znam wyłącznie on-line, więc tym bardziej się cieszę, że je wreszcie na żywo zobaczę.

reklama
Nata my też chętnie się do ZOO wybierzemy! I oczywiście zapraszamy Was do nas. Od nas do ZOO ok.25minut jest.

kici - no to jest szansa, że się zobaczymy. Poza tym wracacie podobno przez Wrocław, więc tez możecie do nas wpaść:tak:

@ wczoraj przyszła i brzuch mnie pobolewa, leczo zrobiłam, ale apetytu brak. Kamila już wyjechała, więc sama na posterunku z dzieciakami jestem. Oby do 17:00 ;-)

Jutro przyjazd liderek, miało być 5 osób a będzie 6. No i do wtorku będą u mnie gościć. Doczekać się nie mogę, bo to najważniejsze osoby w moim zespole a dwie z nich znam wyłącznie on-line, więc tym bardziej się cieszę, że je wreszcie na żywo zobaczę.

Elvie my od siebie wyjeżdżamy 15 więc przed wieczorem będziemy we wrocku - muszę jeszcze tylko nocleg zorganizować i 16 jestem do Waszej dyspozycji - może być ZOO - bo sama lubię, a o Julce to już nie wspomnę od 18 mamy noclegi w Piechowicach czyli do 18 możecie się mną cieszyć, a ja WAMI :)

Do góry