hejka
Zaliczyłam z rana badania krwi, a potem była u mnie przyjaciółka, która ma termin na początek czerwca. Troszkę stresa zaczęła łapać, więc starałam się uspokoić:-) Już się nie mogę doczekać, aż urodzi, chyba bardziej niż ona
Samochód nadal poszukiwany, B się upiera przy mniejszym, że drugi taki duży niepotrzebny. Tylko się zgodzić co do do modelu i tak nie możemy, mnie się bardzo nissan note spodobał, a jemu się nie podoba. Dobrze, że do pracy nie chodzę, to nie ma kłopotu takiego, że na jednym aucie jesteśmy.
Basia fajnie, że W już zdrowy. Trzymam kciuki, żeby nic nowego nie podłapał, jak do przedszkola pójdzie.
Gosia oby Hani szybko zębole wylazły i się nie męczyła.
Aniam ta z Kazara?
Gosieńka a daleko do szkoły macie? Też myślę, że to przez to, że najmłodszy, bo sam mówił, że się śmiali z niego, że najmniejszy itp. Teraz coś od września będę szukała, bo wszystko co ma w przedszkolu odpadnie.
Aniez bo te bajki w większości są jakieś takie, sama nie wiem. Strach do kina dziecko zabrać.
Dziewczyny mam pytanie, jakich szamponów używacie dla dzieciaków? Alicja ma cienkie włoski, kręcone i strasznie się jej puszą, jakieś takie jakby wysuszone są. Do tej pory używaliśmy takich do mycia i do włosów. Kupiłam ostatnio johnson i też poprawy nie ma.
miłego popołudnia