Dzieńdoberek :-)
Nawet nie wspomnę jaka część ciała dzisiaj najbardziej mnie boli ;-) Zrobiłyśmy z Helenką wczoraj prawie 15 km po naszych górach i dolinach , Helka grzecznie w foteliku siedziała i cały czas gadała i oczywiście mnie poganiała jak pod górkę z roweru schodziłam
na bank muszę w wygodne siodełko zainwestować ;-) Od jutra do szkoły rowerami jedziemy, chłopcy bardzo nie protestują tylko nieco wcześniej będą musieli wstawać i z tym pewnie będzie największy problem ;-)
Zielona czyli matką wszystkich bezdomnych jesteś
swoją drogą też tak mam że jak jestem na dworcu, czy na przystanku to może grupa ludzi stać a to do mnie bezdomny podchodzi albo ktoś niewyraźny i zagaduje, niekoniecznie o kasę ;-)
Monia dobrze że już z Hanią lepiej. Jeśli chodzi o konie to postaram się coś na spotkanie wykombinować aby mogła sobie Laura pojeździć
plusy muszę cały czas zbierać ;-):-) ale przyjemność po mojej stronie
Aniam rzeczywiście taka komunia to u nas tylko można pomarzyć :-( ale jeszcze tydzień i po stresie będzie . Super że Szymek tak dobrze tą anginę przechodzi , zdrówka dla niego.
Maonka &&&&& kciuki za Alicję aby dzisiaj bez płaczu poszła do przedszkola.
Aniez kurcze biedny Bartuś tak przeżył ten film, ale wiem o czym mówisz bo Emil też zawsze przeżywa wszystko co ogląda i naprawdę trzeba go kontrolować
Tatuaże mówisz, swego czasu u nas był z tym szał , Mateusz się kiedyś cały oblepił i potem był problem bo one tak łatwo się nie zmywają i dziecko wygląda jak nieumyte
gosia niestety Helenka ma braci i od nich pomysły czerpie ;-) Mam nadzieję że ten płacz Hani to rzeczywiście na zęby , niech jej szybko wyjdą
basia jak by co to zapraszam kiedy tylko będziesz chciała do Wrocka dojedziesz a potem to ja już cię do nas porwę
rozumiem cię że się boisz dalszej podróży , ale tak jak Zielona napisała trzeba próbować
Pocieszę cię że u nas na wsi dzieciaki zawsze mają apetyt, pamiętam jak Iza się o Tosię martwiła a u nas jadła tak że jej się uszy trzęsły to było w zeszłym roku
Anna wiesz co Mateusz też z piłki zrezygnował i tez podejrzewamy że z powodu tego, że był najmłodszy :-(ale jakoś nie naciskamy bo wiadomo to ma być przyjemność a nie że dziecko za karę ma chodzić.
Isabela telefon mi się rozładował :-(
Miłego dnia, ja uciekam pobiegać póki dzieciaki w szkole i pogoda z oknem zachęca