T
Tusia.
Gość
a dziewczynki kiedy mam teraz iść na piewszą wizyte.w którym tygodniu ciąży wy byłyście poraz pierwszy u gina.
i jak zrobic żeby był drugi suwaczek
i jak zrobic żeby był drugi suwaczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle, ze jesli powierzy sie synkowi troche obowiazkow przy malym, to bedzie sie czul potrzebny i wazny Tylko pytanie jak Ty sobie poradzisz z duzym rozbieganym dzieckiem i jeszcze malym przy piersi? Moja Mama jak urodzila trzecie dziecko wyslala nas, starszych, do przedszkola, bo byla zbyt zmeczona zeby sobie radzic ze wszystkimi ;-)
Już nie mogę się doczekać tego pierwszego USG. Kurczę nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo chcę drugiego dziecka. Strasznie się denerwuję czy wszystko będzie ok, przy Oli byłam jakaś spokojniejsza
a dziewczynki kiedy mam teraz iść na piewszą wizyte.w którym tygodniu ciąży wy byłyście poraz pierwszy u gina.
ciekawe czy drugie tez bedzie takie grzeczne