reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie - willa Sol szału nie ma :no:
Pokoje na parterze te z wyjściem fajne , ale reszta beznadzieja .
Choć właścicielka bardzo miła nie powiem .
Najlepszy pokój to ten z kuchnią własną , ale jest tylko jeden:tak:
No i atrakcji typu trampolina im brakuje , pokoje jak na dwoje dzieci są za małe .

Aniez - u mnie trzeba w ogrodzie sporo zrobić to dawaj chłopaków :-D

Zimno - a my grila jutro robimy wwrrrrr....
A miala być piekna majówka ... już to widzę , jak ludź ma wolne , to oczywiście pizga .

Aniez - a co za domki macie na tapecie ?
ja mam znajomego co ma domki i też wiocha ale deczko dalej od cywilizacji . Z tym że warunki nieco lepsze , bo domy murowane z kominkiem . Budował je na sprzedaż , ale część wynajmuje .
Tam to już totalnie zapadła wieś :-D

DOMY NAD MORZEM - DOMY DO WYNAJĘCIA

to jest ta sama okololica , ale bardziej na kołobrzeg

reklama
hej,
u nas nocka straszna. Mała gorączka i M. 38 stopni. Matiemu się dziś jeszcze kaszel wzmógł, więc idziemy do lekarza z dwójką. Hania od rana nie miała gorączki, może już jej przechodzi?
Aga, mi dzieci dziś tak w kość dały jak wam wczoraj, M. się złośliwy zrobił, a Hania wiecznie marudzi:wściekła/y:
Chociaż spać poszli w jednej godzinie, bo inaczej bym ich nie zniosła...
Pogoda straszna, niby nie pada, ale ledwie 13 stopni i wieje.

Aga dobrze pamiętam, że Janek na antybiotyku? a co mu dolega? moja lekarka twierdzi, że teraz nawet zapaleń oskrzeli się antybiotykiem nie leczy(powoływała się na szpital, w którym pracuje).

Aniez, dawaj chłopaków do nas na budowę. Teraz tynki kładą, także ręce do pracy się przydadzą:-D tylko ciuchy od razu do wywalenia. Mati ma robocze:-) Dzisiaj mój pierworodny w ramach wyładowanie energii rzucał brudnymi pampersami Hani przez drzwi wyjściowe:rofl2: nie wiem jak się dostał do śmietnika, nie było mnie może trzy minuty... nie chcę wiedzieć co sobie ludzie myśleli.
elvie, zdrówka dla M. Premii gratuluję!

Gosiu biedne te dzieciaki ...
J. na antybolu zaczęło się od krtani potem zeszło na oskrzela...jak widać co lekarz to opinia chociaż na szczęście nasi pediatrzy dają antybiotyk od wielkiego dzwonu...
Idę popracować

heloł
u nas też rano padało. Pojechaliśmy w związku z tym do oceanarium i akurat w między czasie się wypogodziło, więc już teraz werandujemy. Oceanarium niezbyt duże, ale fajnie zrobione i dzieciaki zachwycone. Alicja po wrażeniach zasnęła, dajemy jej pospać, bo trochę katar ma i jak pośpi to może do minidisco doczeka.
Agnieszka zdrówka dla M.
Kittek Tobie też dużo zdrówka.
Elvie gratuluję.
Gosia chłodny prysznic też jest dobry. Kiedyś jakoś nie byłam przekonana, ale przy Alicji przekonałam się, że naprawdę dobrze działa na gorączkę. Zdrówka dla dzieciaków.
Aniam ja mam nadzieje, że Wy się powoli szykujecie;-)

dobra uciekam
miłego dzionka

A my poszliśmy sobie na Sobótkę i było świetnie, ludzi wcale :-) ciepło dość (16 stopni na dole), nie wiało, nie padało, dzieciaki trochę energi spożytkowały, babcie ze sobą wzięliśmy, także robiła za dodatkową atrakcję :-) jutro ma być

Aniam
- domki podlinkuję na wyjazdowym. One mi się podobają, plac zabaw jest OK, tylko metrażowo szału nie ma, ale to da się wytrzymać, skoro są odrębne pomieszczenia. Biegać będą na dworze.
Ja nie mogę w pensjonacie, chyba że typ apartamentowy z bezpośrednim wyjściem na taras i plac zabaw, bo ja dzieciaki rano lubię "przewietrzyć", a siebie to już niekoniecznie, za to chcę mieć ich na oku, więc nie uśmiecha mi się opuszczanie pokoju.

Gosia, Agnieszka- zdrówka dla dzieci.

Anna oj- wypoczywaj!

Aniez - Ja się też w większość pensjonatów męczę , bo pokoje robią jak tylko małe się da :no:
I potem się człek gniecie .
Do tego ceny nie raz jak za hotel :wściekła/y:

Poćwiczyłam troszkę , jutro grilik:-D:-D tylko coś pogody nie ma :no:
Więc pewnie będzie gril na dworku a my w domu .... ale jakoś trzeba dać sobie radę .

Annaoj - znaczy się już pakować się mam :-D:-D No w sumie zaraz mam komunię ( 12go ) potem wesele ( 18go ) więc zleci :-D:-D

heh, Zielona pomierze się dla zasady...a nuż coś będzie trzeba zarzucić :-)

Aniez, jakbyście byli w pobliżu Karpacza/Szklarskiej/Kowar, dajcie cynka, może się spotkamy :-)...

Gosia, moja H jak miał 40 stopni, to dawałam jej razem paracetamol i ibuprom, wiem, że to hardkor, ale nie było wyjścia...no ale Twoja mała chyba za mała na takie ekscesy :baffled:...mam nadzieje, że już jest ok...

dziś mamy 13stą rocznicę ślubu...piękny to był dzień, 29 stopni, mnóstwo słońca ale też i burza...jak teraz w naszym codziennym życiu...

w związku z tym już się majówkujemy w górach...dziewczyny zadowolone, bo H znalazła 3-lenią koleżankę Nikolkę córkę właścicielki hotelu, a za naszym pensjonatem jest stadnina koni, więc L też przeszczęśliwa...gdyby jeszcze właściciele mieli zgrabną suczkę shih tzu, to i pies by do nieba skakał, ale i tak zadowolony, że w ogóle pojechał :-)

miłego wieczorku...

Hej
u mnie chorobowo, cała trójca z gilami i zaczynają kaszlec:no:
Moi rodzice mają jutro 30 rocznicę ślubu, tort zrobiony, prezent jest, siostra zamówiła kwiaty więc będzię cacy:-) myślę że niespodzianka im sie spodoba
Uciekam spać bo chyba ciężka noc przede mną:-(

Dzieńdoberek

Deszcz pada więc mam dzisiaj chwilkę dla siebie ;-)
U nas tradycyjnie szał ciał ale to już wiecie :-D Pochwalę się że zostałam już babcią , Sonia tydzień temu urodziła :tak: szczeniak jest boski :-)
Więc zaczynam nadrabianie;-)

Monia pamiętaj że jesteś w pobliżu nas więc jak by co to zapraszam na kawkę :tak: Widzę że my rocznicę ślubu mamy w podobnych terminach tylko u nas 15 była i powiem ci że masz świętą rację raz słońce raz burze ;-) Miłego odpoczynku :tak:

Sonia zdrówka dla dzieciaków. Udanej imprezy . I jak tam przygotowania do komunii?

Anna wypoczywajcie i gratki za syncia :-) niech rośnie i grzecznie siedzi w brzuszku :tak: &&&& za Karen nadal bardzo mocno trzymam .

Agnieszka zdrowia dla chłopaków , niech szybko im odpuści choroba, dla ciebie oczywiście siły. Widzę że ty też wariatka jesteś w sprawach ogrodowych :-p witaj w klubie :-D

gosia zdrówka dla Hani i dla Matiego. Ja ci mogę moich urwisów dosłać bo też ich energia rozpiera ;-) Super musiał Mati wyglądać wyrzucając te pampersy :-D

Aniam nic nie mów na temat grzania bo ja od dwóch dni przepalam bo w domu zimnica :no: Jakoś mnie to nie dziwi że majówka a pogoda do bani :wściekła/y: chociaż u nas zapowiadają że pod koniec tygodnia ma być ciepełko , sie okaże ;-)

Elvie gratuluję premii :tak: zdrówka dla M . Super że chrzciny się udały, no i że współpraca sąsiedzka działa ;-):-)

Aniez pamiętaj że zawsze możesz chłopaków do mnie podrzucić, roboty pełno i własnie w ogrodzie, na bank Kuba byłby zadowolony :-D

Zielona ciepełko do nas wyślij , ale jakimś szybszym gołębiem :-D Też nie znoszę szufladkowania dzieci:no: to że dziecko jest żywe i wszędzie go pełno to nie znaczy że od razu niegrzeczne, przechodziła przez to z Emile i tez nie raz rwałam włosy z głowy , ale przeszło mi bo to ja najlepiej znam swoje dziecko i wiem że z wielu rzeczy wyrasta a niektóre cechy charakteru bardzo mu w życiu pomagają .

Kittek zdrówka babucho , mam nadzieję że choć trochę sobie odpoczniesz bo u ciebie pewnie teraz szał ciał w pracy :no: Może uda nam się na pogaduchy umówić :tak:

Isabela jeszcze raz gratki dla Tosi :tak: odliczam dni do soboty :-) słoneczko przywieźcie :tak:

Basiu mały motocyklista ci rośnie :-)

mamusia to ja prosta kobieta nie jestem :-D bo ja wódki nie ruszę a jak już to mam mega kaca :-D

Maonka super że urlop wydłużony :tak: Butki śliczne :-)

Uff dotarłam

Pozdrawiam was bardzo gorąco i miłej majówki życzę. kto będzie w pobliżu nas może wpaść na kawkę , zapraszam :tak::-)

Buźka

reklama
Witam z kawką
M stwierdził że nie będzie świetował i jak będzie oferta za dobrą kasę do pojedzie w trasę, więc kwitnę przed kompem
Chyba wybiorę się dzisiaj z dziewczynkami do lekarz abo coś mi się nie podoba ten kaszel
Gosieńko gratyulacje dla Babci:-D niech maluch zdrowo się chowa
Dzisiaj mamy perwszą próbę w kościele, w tamtym tygodniu krawiec pobrał dopiero miary więc u nas wszystko w lesie. Dobrze że udało nam sie strój dla Kuby szybko załatwić, pojechaliśmy w sobotę pooglądać i udało sie skompletować wszystko w jednym sklepie:-) Imprezy w domu nie robię, więc tylko muszę podjechać w następnym tygodniu i podać ostateczną liczbę gości i menu.
Wracam do roboty:baffled:

Do góry