reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam, ja chyba w przyszlym tygodniu sprobuje to bodypump (z hantalami, sztangami i diabli wiedza czym jeszcze), ale jakos nie jestem przekonana. Jutro ide na jakies cwiczenia wiazace joge, pilates i ch wie co jeszcze. Czekam z utesknieniem na przyszly tydzien i jesli uda mi sie zwlec z wyra o 6ej, to polkeze na bodycombat (jupi!) i jakis bodyattac :tak:

reklama
Aniam a to zależy :-) dla Kuby bardziej opłaca mi się salę wynjanąć salę na 2h, bo on ma więcej hiper ważnych kolegów :) zaś dla Bartka bardziej opłaca się bileciki kupić, bo krasnali będzie sztuk 4, chyba że nam się uda dogadać z ludkami, żeby nam od sztuki policzyli, bo oni liczą minimum od 6-8 osób (zależy od miejsca). Ponieważ nie zapraszamy dzieci ze żłobka, więc bez sensu, jeśli się nie zgodzą (przypuszczam, że będzie to zależało od ilości rezerwacji w danym dniu). Wrocław niestety do najtańszych nie należy, więc mnie cena, którą zapłaciła Gosia wcale nie zdziwiła :-) znajomi ostatnio wyłożyli 750 zeta za urodziny. I nie było tam złotego cielca :-)

Zielona sztangi są cacy zobaczysz :tak:
I TRX fajny ale tam masa własnego ciała więc upodla strasznie :-D:-D

Ja sie nad tym TRX zastanawiam i zastanawiam. Juz luknelam na stronce klubu i w kwietniu zaczyna sie cykl. Tyle ze o 5rano to jednak nie dam rady wstawac. Musze dopytac, czy nie ma w innym miejscu o rozsadnej porze. No i czy to cudo jest jakos extra platne, choc watpie. Ja tam sie najaralam na bodycombat. To bedzie super!

Witam

Elvie
co do kupowania butów przez net to J. taki egzemplarz że musi z bliska dotknąć, zobaczyć, wypróbować ;-) czy się dobrze czuje ale może co do tej jednej rzeczy go jednak przekonam. No chyba że znajdę gdzieś blisko z większym wyborem sklep bo ten to ma 5 par na krzyż :no: porażka totalna. Ale na razie kapcie ma bo mu się jedne spodobały i śmiga :tak:

Święta idą ;-) i jedyne co mam zamiar zrobić to babkę ucieraną i mazurka :-) no i jajka na święconkę :-D Porzadki?? Eee normalne jak na sobotę ;-) Bo przecież brudem nie zarastamy, a w szafkach i szufladach to robię jak mam natchnienie.

Urodzinki... M. robie tylko w domu bo na razie jako tako kolegów nie ma...no jednego ;-) więc tylko rodzinka będzie. Jak pójdzie do przedszkola to wtedy zobaczę. J. w tym roku znowu zrobię w figloparku :tak:

Iza no u mnie nie zapowiadają śniegu ;-) ma być +4 i umiarkowane zachmurzenie :-) więc liczę że tak właśnie będzie :-)

Zaraz zmykam jakieś śniadanie sobie machnąć :-)

Miłego dnia!

Witam i od razu przepraszam, że mnie tyle czasu nie było, ale przez ostatnie dwa tygodnie malowaliśmy mieszkanie, precyzyjnie mówiąc Natalki pokój i korytarz a że wolne mamy tylko popołudnia to ciągnęło się to w nieskończoność.
Wrzucę jeszcze kilka zdjęć naszych wypocin i już zabieram się za nadrabianie zaległości ;-)

Witam,
pobudkę nam Lena zrobiła o 5:30. Normalnie masakra jakaś. Łeb mi pęka.

aniam - wiem, wiem, powinnam i po Świętach zacznę. 600zł na 10 osób to nie aż tak dużo wg mnie.

isabela - fajny fotelik. Tekstu o chłopie nie znałam. Boski jest:-D

zielona - to się nam rozćwiczyłaś kobito:szok: Z ciekawości zapytam, ile tam karnety kosztują? Fajnie, że się Kostka znalazła;-)

Agnieszka - to mu kup i tyle, przecież to dziecko!! Jak tak będziesz na jego widzi mi się przystawać to współczuję Ci co będzie jak nastolatka będziesz miała ubrać. I ciesz się, że nie masz córki:-p

Czekam na Kamilę, ma dziś z córką przyjechać, bo ta ma już wolne od szkoły. Powinnam sporo rzeczy zrobić i chatę wysprzątać, ale nie chce mi się. Będę zatem sama ze sobą walczyć.

Witam w słoneczny dzień:-)
Lekarz dał mi antybiotyk, miałam czekać do piątku, ale czuję się fatalnie, więc dałam B, żeby mi wykupił, szczególnie, że dzisiaj czeka mnie wycieczka do Wrocławia. Jedziemy z Karen do neurologa, jest ponoć najlepszy w Polsce, szkolił się gdzieś w Europie, nie liczę na cud, ale na konkretna diagnozę, bo jestem już zmęczona zmianami zdania co 2 tygodnie. Odkąd Karen miała wypadek próbowałam się do niego umówić, ale był nieosiągalny i w końcu się udało, więc muszę się zebrać w sobie i jechać.
Ja na Święta jakąś sałatkę zrobię albo dwie i sernik obiecałam B, święcić się do Żywca wybieramy, bo teście pojechali tam, więc jak będziemy wracać do domu mam nadzieje, że teściowa swoimi smakołykami się podzieli;-) Do nas na śniadanie mój kuzyn z żoną przyjeżdża, a na obiadki pewnie będziemy jeździć.
MamoPualinki cieszę się, że macie nagrane mieszkanko.
Aniez świetny pomysł z tą imprezką, może też coś takiego zrobię, jeśli pogoda nadal będzie kiepska i ogródek odpadnie.
Agnieszka też walczę z kurzajką na stopie Igora. Chciałam wymrozić, ale babka nie chciała, więc smarujemy, tylko wątpię, żeby Młody po pierwszym zerwaniu pozwolił dalej smarować. Umówiłam się już gdzie indziej na wymrożenie, ale dopiero na 10.04
Elvie zdrówka dla Lenki.
nie pamiętam więcej:zawstydzona/y:
uciekam

reklama
Agnieszka - to mu kup i tyle, przecież to dziecko!! Jak tak będziesz na jego widzi mi się przystawać to współczuję Ci co będzie jak nastolatka będziesz miała ubrać. I ciesz się, że nie masz córki:-p
Elvie to nie ubierze... są rzeczy które kupuje mu w ciemno i jest git...ale buty to on musi przymierzyć ;-) Poza tym uważam że jak dziecko ma odrobinę samodzielności w wyborze to tylko lepiej dla dziecka. Bluzki, swetry, spodnie czy bieliznę kupuję w zasadzie w ciemno, ale buty on musi widzieć :-D

Ogarnęłam kuchnię, teraz kończę łazienkę i tylko podłogi umyję i mam porobione :-D wczoraj przebrałam w końcu pościel bo już błe była :baffled:

Do góry