zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ella, trzymaj sie! Wlasnie sie zastanawialam jak tam u Was, bo dawno nie widzialam zadnego info, ani tu ani na fb. Dobrze, ze jeszcze w dwupaku. Wypoczywaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem :-)
Dziewczyny z sortowaniem mi nie chodzi o to, że to dla mnie problem, bo żeby było śmieszniej od lat sortujemy, ale mnie wpienia ta ustawa i zamierzam poczekać aż rozwiążą cyrk ze wspólnotami. Idzie o to, że zarządca ma zamówić kontenery (Elvie nie wiem, czy Wy sami nie będziecie musieli ich zamawiać, dowiedzcie się w gminie, bo nie wiem jak u Was "podzielili" budownictwo) a wspólnoty (u nas nieszczęsne 3, muszą zgodnie ustalić jaki system wybierają :-) no i będzie cyrk, bo sprawdzić się da jedynie, jeśli wszyscy wybiorą jeden hehehe... już to widzę...
Co do firm to we Wro 3 największe podzielą między siebie torcik, a reszta, w tym jedna, co obsługiwała większość Wro, albo będzie robiła za podwykonawców, albo padnie. Rozkosznie.
.
Dziewczyny czy slyszalyscie cos o zabieraniu maluchow na saune? Maja byla z nami kilkanascie razy, na suchej i na parowej. Siedzi nizej albo sie czyms bawi na podlodze,wchodzi chetnie, jest ok 4-5 minut-jak mowi,ze jej za goraco towychodzimy. My uwielbiamy saune i tez czesto chodzimy,ale ostatnio jak bylismy na basenie to pan nam powiedzial,ze z tego co slyszal dosauny moga chodzic dzieci powyzej 6 roku zycia. Odpowiedzialam mu, zew Finlandii nawet 6- miesieczne maluchy zabieraja do sauny, a nasze dziecko od ponad roku z nami wchodzi Mam wrazenie,ze jak chodzilismy co tydzien na basen i na saune to Maja mniej chorowala.
Dobra mykam jeszcze poczytac i lulu,
spokojnej nocki ))