Dzieńdoberek
Małżon mnie wczoraj tak w walcu nadepnął na mały palec że
gdyby nie inne osoby to by dostał w paszczę
Oczywiście moja wina bo powinnam była krok wydłużyć ( to mądrość naszego instruktora ;-))
Dzisiaj paluch spuchnięty i boli jak diabli :-(
Elvie kopniak ode mnie już leci
Z Martą wczoraj się widziałam , jaja dostarczone i kolejne zamówienie złożone :-) Jeszcze raz wielkie dzięki :-)
Zielona u nas w dzień czy w nocy pługów jak zawsze brak, bo zima jak zwykle drogowców zaskoczyła
MamoPaulinki oby szybko sprawy papierkowe dało się załatwić
Aniam ja tylko prywatnie z dzieciakami do dentysty śmigam i jak z dwójeczką jeżdżę to zawsze 150-180 zł zostawiam i tak było co miesiąc bo teraz zęby mają wyleczone i jest spokój. Z Mateuszem do ortodonty na NFZ jeździmy bo prywatnie to pewnie nie raz za głowę bym się łapała.
Isabela zdrówka niech kręcz odpuści. Widzę że starsze koleżanki już cię uświadomiły jaki masz wachlarz przyjemności będąc już kobietą po dwudziestce
Aniez zdrówka kobieto bo ono najważniejsze. Super że z Kubusiem wszystko ok
Spotkanko trzeba uknuć ,tylko ja muszę buty do tańca oblukać więc niedziela odpada. Rzucę hasło na spotkaniowym
Maonka zdrówka dla Alicji . Mam nadzieję że szafki kuchenne już ustawione, wiem co czułaś bo my ostatnio musieliśmy dokupić szafki bo miejsca na garnki brakowało ;-)
Basiu trzymam kciuki aby apetyt cały czas towarzyszył Wiktorowi. Jeśli chodzi o logopedę to
chyba musisz poszukać kogoś innego bo babka ewidentnie się nie nadaje
gosia Helenka nawet jak o 18 pójdzie spać to nic wcześniej rano nie wstanie , może ma taką potrzebę snu i tyle, ja się oczywiście cieszę w weekendy :-) gorzej w ciągu tygodnia jak na 8 do przedszkola , ale to tylko dwa razy reszta na 9
Agnieszka pobudek współczuję , zdrówka dla Marka małego uparciuszka ;-) u nas Frida w ogóle by nie przeszła ( ze względu na mnie
)
Anna włoska rodzina powiadasz u nas razy dwa chyba ;-):-) i też się cieszę że już sąsiadów nie mamy
ale jak włoską rodzinę z domu wygonię to taka cisza którą ostatni uwielbiam
Czyli teściowa cię rozpieszcza
Jeszcze mi się przypomniało, wczoraj nieźle się uśmiałam. Jechałam sobie busem do domu , bus zapchany bo młodzież ze szkoły wracała i wsiada pan w średnim wieku dla niego już miejsca nie starczyło więc musiał stać. Oczywiście miejsce koło mnie się zwolniło i tak sobie w głowie myślę " żeby tylko koło mnie nie usiadł bo ja diabelnie wrażliwa jestem na zapachy "
to taka fobia z czasów jak do technikum jeździłam i w autobusie koło nieświeżych panów musiałam siedzieć
Oczywiście pan się dosiadł i za chwilę zagadał ;-) że mgła, że zimno,że wiosna mogła by w końcu przyjść , ja tylko mówiłam tak z nadzieją że zakończy dialog ;-) Pan w końcu stwierdziła " Że na razie to do szkoły muszę dojeżdżać do Rio ale na studia to powinnam wybrać Wrocław "
Nie zdążyłam mu wytłumaczyć że studia to ja skończyłam 11 lat temu ;-)
Miłego dnia kobietki :-)