reklama
Tylko sprawdzam czy juz wrócił ten napis:-)
czasami tak jest ze sie bb zacina troche przymula i napisy czy obrazki gdzies uciekaja
OOOO zapomnialam jeszcze napisac ze zaleznie jak sie dzidzia kulbaczy to mi sie pepek przesuwa to w prawo to w lewo i trace symetrie:-):-)
hehe i spedzam wtedy długie godziny na studiowaniu swojego pepka... mała rzecz a tak fascynujaca
hehe i spedzam wtedy długie godziny na studiowaniu swojego pepka... mała rzecz a tak fascynujaca
OOOO zapomnialam jeszcze napisac ze zaleznie jak sie dzidzia kulbaczy to mi sie pepek przesuwa to w prawo to w lewo i trace symetrie:-):-)
o rety ja sie juz nie moge doczekac tego ciekawe czy bede miala powtorke z rozrywki i bedzie jak jak z kacprem ze czasami jak sie kulnal np na prawa strone to z lewej bylam chudsza i odwrotnie no nie ma nic piekniejszego jak baraszujacy maluch w mamusi
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
dziewczynki ja tak tylko na chwilke i mam pytanie czy moge sie napic piwa bezalkoholowego jakiegos>? tylko jedno? czy ono tez ma w sobie cos co moze zaszkodzic dzidz?
ja w pierwszej ciąży nie ruszałam żadnego alkoholu, ale na karmi sobie od czasu do czasu pozwalałam, zwłaszcza schłodzone latem
kamisia i aga: dziewczyny ja Was rozumiem, zanim się dowiedziałam o ciąży, przeżyłam ostro zakrapiany wieczór panieński koleżanki i wesele kuzyna, no i w ogóle kilka piwek w między czasie, trochę winka, zadręczałam się tym, ale już przestałam, najważniejsze, że odkąd już wiem to jestem w porządku do dzidzi w porządku
a propos Waszych apetytów to troszkę się pośmiałam jak to kobieta w ciąży potrafi się usprawiedliwić :-)
ja tam jestem zdania, że trzeba się najeść, bo to jedyny okres, kiedy można to robić bez wyrzutów sumienia i wizjach kilogramów, które nam przybędą, potem karmienie piersią sprawia trochę ograniczeń w jedzeniu, no i pomaga w spalaniu kalorii, więc wszystkeigo się pozbędziemy,
ja przytyłam prawie 20 kg a zrzuciłam 22 kg (co prawdo trwało to rok ale jednak...)
jestesaniolkiem: gratuluję Synusia!!!!! :-( :-):-):-)
wesoła 24: gratuluję Córuni!!!! :-):-):-)
wesoła 24: gratuluję Córuni!!!! :-):-):-)
waniliowa: jeśli chodzi o czarne stolce, to zanim spanikujesz, to zastanów się czy nie jadłaś jakiegoś barszczyku czerwonego, czy sałatki z buraczków, bo po tym stolce mogą być czarne, moja córeczka tak ma,
podobnie jest po preparatach z żelazem
Ella1
Fanka BB :)
Dzień Dobry Drogie Brzuszki :-)
Jaki ładny u mnie dzionek, zaraz na spacerek ide ;-)
Noc miałam jak dawno- koszmarną Zawsze śpię super a po wczorajszym newsie jestem taka happy i roztrzepana, że pół nocy nie spałam ... ehhh... nadrobię po spacerze
Brzuszek póki co się poprawił i czasem zaboli tylko troszkę ;-) -na szcęście!
Kwiatuszku - Najważniejsze, że z dzieciątkiem jest wszystko ok :-) Spokojnie, napewno następnym razem dzidzia pokaże co ma między nóżkami;-)
Gosienkag76- 3mam kciuki! Zobaczysz wszystko będzie dobze
Justa24 -Gratuluje 20! Teraz to juz z górki ;-)
Rudzia789 - Spokojnie, napewno wszystko z małym będzie dobrze. Bądź dobrej myśli
Aniołku - Gratuluję serdecznie Nikosia :-)
Wszystkim Dziewczynom dziękuję bardzo za gratulacje :-) i 3mam kciuki za te które jeszcze mają "niespodziankę"- oby się szybko ujawniła czy jesy chłopcem czy dziewczynką
Jaki ładny u mnie dzionek, zaraz na spacerek ide ;-)
Noc miałam jak dawno- koszmarną Zawsze śpię super a po wczorajszym newsie jestem taka happy i roztrzepana, że pół nocy nie spałam ... ehhh... nadrobię po spacerze
Brzuszek póki co się poprawił i czasem zaboli tylko troszkę ;-) -na szcęście!
Kwiatuszku - Najważniejsze, że z dzieciątkiem jest wszystko ok :-) Spokojnie, napewno następnym razem dzidzia pokaże co ma między nóżkami;-)
Gosienkag76- 3mam kciuki! Zobaczysz wszystko będzie dobze
Justa24 -Gratuluje 20! Teraz to juz z górki ;-)
Rudzia789 - Spokojnie, napewno wszystko z małym będzie dobrze. Bądź dobrej myśli
Aniołku - Gratuluję serdecznie Nikosia :-)
Wszystkim Dziewczynom dziękuję bardzo za gratulacje :-) i 3mam kciuki za te które jeszcze mają "niespodziankę"- oby się szybko ujawniła czy jesy chłopcem czy dziewczynką
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
:-) a kopyteczka to kupujesz czy sama ulepisz, ja bym chciała zjeść takie swoje, ale tak mi się nie chce robić ((ale jestem szczesliwa - kolezanka jak wychodzila z pracy (bo konczy pol godz przedemna) zostawila mi swoja kanapke z dzemem jagodowym, bo nie zjadla Czuje sie troche jak jakies biedna niedozywione stworzonko, ktoremu ktos ze wspolczucia jalmuzne zostawia, ale co mi tam, kanapka byla zaje... pyszna wiec mam w nosie cala reszta od razu mi lepiej. Teraz siedze z usmiecham od ucha do ucha i mysle z czym te kopytka zjem - smietana, jogurt czy maslo... alez mam dylematy, nie?
nie chcę nikogo tu denerwować ale właśnie dostałam przesyłkę od babci 10 pysznych pyz z mięsem polane skwareczkami i do tego kapustka kiszona mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie ale pyzy są przepyszne jeszcze gorące ...;-) też was kocham
podziel się tymi pyzai plis !!!!!! chyba polecę zaraz do sklepu po mrożone, moje ulubione z aviko z mięsem, tylko z tej firmy mięso smakuje w pyzach jak mięso )))
ostanio pisalam o mojej znajomej ktora urodzila wczesniaka (slabego i sinego) - jej problem : palila i wlasnie pila od czasu do czasu.... przeciez to nie zaszkodzi..... no rzeczywiscie....
a to jakis problem sobie odmowic?? nie da sie powiedziec "nie"?? to gratuluje!!
aniołku ja też mówię alkoholowi w ciąży stanowcze NIE!!! ale z tym karmi to troszeczkę wyluzuj
mycha-30
Początkująca
Cześć dziewczynki.Przyznaję się bez bicia,że zaniedbałam Was troszkę.Od 2 dni jestem nie do życia,mam potworny kaszel aż mnie brzusio boli i idę zaraz do lekarza ogólnego bo chyba się uduszę,wszyscy dookoła są chorzyi mnie też coś bierze
Mały szaleje coraz bardziej ale martwię się że tym kaszlem mogę mu zaszkodzić,a wczoraj chyba miał czkawkę bo pukało mi co jakiś czas w jednym miejscu.
Ciekawe co mi przepisze bo już tyle widami i całej reszty połykam że aż nie dobrze..Pozdrawiam gorąco i buźki dla brzusi.
Mały szaleje coraz bardziej ale martwię się że tym kaszlem mogę mu zaszkodzić,a wczoraj chyba miał czkawkę bo pukało mi co jakiś czas w jednym miejscu.
Ciekawe co mi przepisze bo już tyle widami i całej reszty połykam że aż nie dobrze..Pozdrawiam gorąco i buźki dla brzusi.
reklama
mycha-30
Początkująca
Oj właśnie doczytałam coś o piciu i o piwie karmi.Zero alkoholu!!!Ale karmi wręcz przeciwnie..Wiecie co jak urodziłam Julię to w szpitalu nawet co 2 piła karmi bo jest bardzo dobre na laktację oczywiście w miarę rozsądku i świetny jest sok jabłkowy,miałam nawał pokarmu i śmiali się że mogę oddział noworodków wykarmić